- 31 Ağustos 2012
- 22.148
- 35.319
- 798
- Konu Sahibi Afratafrac
- #30.721
2 kişide de sıkıntı yoksa doktorlar neden önermedi acaba ?1 olumsuz sonuclanan aşılmama oldu ve sonrasında gittiğim tüm doktorlar önermedi eğer 2 nizdede sıkıntı yoksa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 kişide de sıkıntı yoksa doktorlar neden önermedi acaba ?1 olumsuz sonuclanan aşılmama oldu ve sonrasında gittiğim tüm doktorlar önermedi eğer 2 nizdede sıkıntı yoksa
Evet canım çatlama olmuş bugünü mutlaka değerlendirinMerhaba kızlar bende Allah nasip ederse gebelik planlıyorum. Ovülasyon testi aldım bir gebenin günlüğü sayfasından. İlk test iki gün önce. O gün ilişkiye girdik. Ortadaki test düne ait. Dün eşim çok stres yaptığı için ne yazık ki birleşme olmadı. En alttaki de bugün yaptığım test. Çatlama olmuş mu? Bu kadar silik olması normal mi acaba ?
Benimkisi düşükten sonra çok yıprandı kuzum ben pozitifi görsem bile ona çaktırmıcam adetim geçene kadar o bana illa der adetin geçti yürü hastaneye diyeKızlar bu arada eşime de dedim, o da 2+1 günlük babayım demeye başladı, enerciiiiii işine eşleri dahil etmeyi teklif ediyorum![]()
fnd_50
melegim can
melisaa93
Merve3553
Pkolu_anneadayi
Oyy yerleşiyor inşallah kuzum. Ben de istiiyomm ağrı belirti bişiiiii ben de ben deİnşallah balımmm ama kasık agrım 2 saattir
Var yeni başladı 7. Günüm bugün
Evet canım ya sizin hassas durumunuz var. Sen çok haklısınBenimkisi düşükten sonra çok yıprandı kuzum ben pozitifi görsem bile ona çaktırmıcam adetim geçene kadar o bana illa der adetin geçti yürü hastaneye diye
Teşekkür ederim. Açıkçası pek belirti yaşamadım sağ kasığım da ağrım vardı. Yumurtlamadan sonra geçmemişti. Göğüslerim çok hassas, ağrı var.Merhaba , hayırlı olsun hamileliğiniz Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallaherken gebelik belirtileri nelerdi acaba cevaplarsanız çok sevinirim
![]()
Ayyyy kuzum ağzından bal damlıyor yerim seniEvet canım ya sizin hassas durumunuz var. Sen çok haklısıninşallah adetin geçince eşin elinden tutup götürecek seni veeee beta HCG 78 ile öğreneceksin
sayı da vereyim de duam eksik olmasın
![]()
Normalde çatlama günü mü ilişkiye girilmeli yoksa pik yaptığı gün müEvet canım çatlama olmuş bugünü mutlaka değerlendirin
Tamam kuzum. Şok da yoktu da ondan sordum. Başka bi yerden nohut cipsi siparişi verdim bakalım gelsin de birFotoğraftan tanıyamam kuzum. Anca şoka gidip bulup foto çekmem lazım.
normal yolla kalmakla yada yumurta takibi yapmakla aşılamanın hiçbir farkı yok dedi. tüp bebekte sonucta işlem oluyor . heleki erkekte sıkıntı yoksa zaten aşılamaya gerek yokmuş çünkü aşılama işlemi şu şekil. aynı yumurta takibindeki gibi adetin 3 günü klomene başlıyosun aynı yumurta olgunluğa gelince çatlatma iğnesi yapıyor daha sonra eşin o merkezse sperm veriyor bi kaba onu yıkıyolar yani ( cihazlarda hareketliliği falan azsa hareketlenmesini sağlıyolar ) daha sonrada şırınga gibi bişeyle rahmine sıkıyolar aşılama bu .2 kişide de sıkıntı yoksa doktorlar neden önermedi acaba ?
YaaaaTamam kuzum. Şok da yoktu da ondan sordum. Başka bi yerden nohut cipsi siparişi verdim bakalım gelsin de bir![]()
Aboooo dur ben d deyim çok güzelKızlar bu arada eşime de dedim, o da 2+1 günlük babayım demeye başladı, enerciiiiii işine eşleri dahil etmeyi teklif ediyorum![]()
fnd_50
melegim can
melisaa93
Merve3553
Pkolu_anneadayi
Pik yaptığı gün ondan önceki gün ve çatladığı gün ertesi günü önemli canımNormalde çatlama günü mü ilişkiye girilmeli yoksa pik yaptığı gün mü
Ajahahha o zaman denk gelme ihtimali olabilir ya valla insanlar böyle yıldönümlerinde eşlerine sürpriz yapıyor özeniyorum ama bizim bu sene geçti artık o kadar geç gelmesin gelsin bi an öncekız ben de takıntı yaptım resmen kaynanamın doğrum gününe bile denk gelse özel gün saycam o derece :)
Ben ortama 35 kuzum bazen 32 yani en fazla 35 daha geçmez peki sen kuzumŞimdide kasıklarıma ağrı girdi adet sancısı gibi zonklama var hadi inşallah kuzumkaç günde bir adet oluyorsun sen benim 9 günüm kaldı da yumurtlama günümüz aynı ondan sordum
Ay benim oğlan Nisan gunumuzde doğduAjahahha o zaman denk gelme ihtimali olabilir ya valla insanlar böyle yıldönümlerinde eşlerine sürpriz yapıyor özeniyorum ama bizim bu sene geçti artık o kadar geç gelmesin gelsin bi an önce![]()
Olsun kuzum internette buldum nohut cipsi siparişi verdimYaaaaacaba arada gelen ortada olan cips mi ki? Hani böyle orta standda satılan ürünler oluyor. Ben bir haft önce bir kez almıştım iki çeşidinden çok güzeldi. Acaba hep olmuyor mu ki bilemedim tüh... Ben şoka girersem bakacağım senin için.
Ay benim o
Ne güzel denk gelmiş bizim bi arkadaşının da oğluyla kızı aynı tarihte doğmuştu her sene beraber kutluyor doğum günleriAy benim oğlan Nisan gunumuzde doğdu![]()