• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Merhaba kızlar bende Allah nasip ederse gebelik planlıyorum. Ovülasyon testi aldım bir gebenin günlüğü sayfasından. İlk test iki gün önce. O gün ilişkiye girdik. Ortadaki test düne ait. Dün eşim çok stres yaptığı için ne yazık ki birleşme olmadı. En alttaki de bugün yaptığım test. Çatlama olmuş mu? Bu kadar silik olması normal mi acaba ?
Evet canım çatlama olmuş bugünü mutlaka değerlendirin
 
Benimkisi düşükten sonra çok yıprandı kuzum ben pozitifi görsem bile ona çaktırmıcam adetim geçene kadar o bana illa der adetin geçti yürü hastaneye diye
Evet canım ya sizin hassas durumunuz var. Sen çok haklısın 🙏🙏 inşallah adetin geçince eşin elinden tutup götürecek seni veeee beta HCG 78 ile öğreneceksin 😍😍😍 sayı da vereyim de duam eksik olmasın 🙏🙏
 
Merhaba , hayırlı olsun hamileliğiniz Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🙏 erken gebelik belirtileri nelerdi acaba cevaplarsanız çok sevinirim 🥰
Teşekkür ederim. Açıkçası pek belirti yaşamadım sağ kasığım da ağrım vardı. Yumurtlamadan sonra geçmemişti. Göğüslerim çok hassas, ağrı var.
 
2 kişide de sıkıntı yoksa doktorlar neden önermedi acaba ?
normal yolla kalmakla yada yumurta takibi yapmakla aşılamanın hiçbir farkı yok dedi. tüp bebekte sonucta işlem oluyor . heleki erkekte sıkıntı yoksa zaten aşılamaya gerek yokmuş çünkü aşılama işlemi şu şekil. aynı yumurta takibindeki gibi adetin 3 günü klomene başlıyosun aynı yumurta olgunluğa gelince çatlatma iğnesi yapıyor daha sonra eşin o merkezse sperm veriyor bi kaba onu yıkıyolar yani ( cihazlarda hareketliliği falan azsa hareketlenmesini sağlıyolar ) daha sonrada şırınga gibi bişeyle rahmine sıkıyolar aşılama bu .
 
Tamam kuzum. Şok da yoktu da ondan sordum. Başka bi yerden nohut cipsi siparişi verdim bakalım gelsin de bir 😍
Yaaaa 😟 acaba arada gelen ortada olan cips mi ki? Hani böyle orta standda satılan ürünler oluyor. Ben bir haft önce bir kez almıştım iki çeşidinden çok güzeldi. Acaba hep olmuyor mu ki bilemedim tüh... Ben şoka girersem bakacağım senin için.
 
kız ben de takıntı yaptım resmen kaynanamın doğrum gününe bile denk gelse özel gün saycam o derece :)
Ajahahha o zaman denk gelme ihtimali olabilir ya valla insanlar böyle yıldönümlerinde eşlerine sürpriz yapıyor özeniyorum ama bizim bu sene geçti artık o kadar geç gelmesin gelsin bi an önce 😂
 
Şimdide kasıklarıma ağrı girdi adet sancısı gibi zonklama var hadi inşallah kuzum 🙏 kaç günde bir adet oluyorsun sen benim 9 günüm kaldı da yumurtlama günümüz aynı ondan sordum
Ben ortama 35 kuzum bazen 32 yani en fazla 35 daha geçmez peki sen kuzum
2 gün önce dr a göründüm şükür bır sorun yok
 
Kız bizde bu ay o kadar eminiz ki kendimizden daha yumurtam bile catlamadı ama eşim diyor ki haftasonu camları ben sileyim de hamile kalırsan bebeğe birşey olmasın diyor 😂
 
Yaaaa 😟 acaba arada gelen ortada olan cips mi ki? Hani böyle orta standda satılan ürünler oluyor. Ben bir haft önce bir kez almıştım iki çeşidinden çok güzeldi. Acaba hep olmuyor mu ki bilemedim tüh... Ben şoka girersem bakacağım senin için.
Olsun kuzum internette buldum nohut cipsi siparişi verdim 😍
 
Back