2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Kizlar innovitaya da fazla yuklendik sanırım yanlış çizgi cikartiyor falan diye az önce yaptım bunu özellikle beklemedim yani lavaboya gittiğim zaman yapasim geldi ne olacak merak ettim 10. Gün olmasına rağmen innovita da bence epeyi hassas

Eklentiler

• IMG_20230823_181446.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 47
Olsun kuzum internette buldum nohut cipsi siparişi verdim
Bence onlardan da yememeye çalış. Olabildiğince paketli gıdadan uzak dur kuzum. Canın aşırı cips çekerse bir lavaşı baharatlayıp küçük küçük kesip fırına ver çıtır olsun. o niyetle tüket.

Tabiki her ay boyle dusunceler icinde giriyorum ama yine ayni mallesef ustelik dusukten sorna hemen olur dedik olmuyor

Bizde de var öyle bi kayın

Kuzum her ay farkli takviyelere basliyorum sonu yine ayni ahh ahh bu ay dusunmiyim diyorum regl gunune yakin yine ayni stres ustelik bu ay umudim vardi gittim 3gun once kan verdim cikmadi kanda aksam kahvrengi akintim basladi adet gunu de reglim neden boyle oluyor anlamiyorum

Benimde 5 gün kala negatifti canım. 2 gün kala hayali çizgi gördüm. Bat gününde tekrar test yapicam bende tam bilmiyorum var mi yok mu ama umut kesilmez turuncummm

Of haklısın kuzummm da benim kötü bir akışkanlığım bu nasıl aşacağım bilmiyorum

Geçmiyor geçmiyor kuzum. Daha anca 2+1 oldum melegim can @melisaa93
Ben 2.7 oldum bugün. Sag kasıgıma öyle bir agrı girdiki anlık eger saniyelik sürmese oturur aglardım saat başı öyle oluyor sag en köşeye yerleşiyor bebegim hissediyorum ve an itibari ile uçugumda çıkıyor bagışıklıgım düşüyor

Aaa uçuk belirti miiii dün Çıktı bende de

Canım benim de sebepsiz 1.5 senedir olmuyor.
Önümüzdeki ay aşılama olacağım.
Şansın çok yüksek olmadığının farkındayım.
Ama aylardır olmuyor. Artık tedavilere başlamak istiyorum ilk aşamada bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…