• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Aşkım çok zaman oldu çok hatırlamıyorum ama 11-12 hastalıkken olmuştu sanırım ikili tarama testi kan alınıp bakılıyor doktorum çok önemsemiyordu prosedür diye bakıyorum demişti bir sıkıntı çıkmamıştı diye hatırlıyorum
Tamam kuzum çok teşekkür ederim 😍

Kızlar bugün detaylı ultrasonum vardı. Bebişlerin ikiside sağlıklı çıktılar çok şükür ama rahim ağzında yumuşama düzleşme var dedi. Takip edicez açılma olabilir dedi konu hakkında bilgisi fikri olan varmı?
melisaa93 melisaa93 @Niqu melegim can melegim can @Papatyamaviss @Safransari @Tikabasa fnd_50 fnd_50 stresden etiket yapmayı unuttuğum diğer kızlar❤️
Canım bol bol dinle, sağlıkla büyüsünler 🤲 ben Gülbem Ergen de duymuştum, ikizlerin bamileyken alttan dikiş atılmıştı. İnşallah sana gerek kalmadan tamamlasın hamileliğini🤲🤲

Eklentiler

• IMG_8037.webp
    IMG_8037.webp
    43 KB · Görüntüleme: 35
Öglen ateşi yüksek çıkar kuzum zaten benimde dün 37.5 çıkmıştı. Ben hastayım grip oldum 3 gündür burnum tıkalı ama su gibi akıyor. Galiba hamilelikten kan basıncım artrtı ondan tıkandı burnum 😂😂 yumurtladıgım günden beri hergün gögüs ucum çok karıncalanıyor bugünde bir saattir sag kasıgımı yokluyor bebişim yerleşiyor sanırım hissediyorum hoplatıyor arada hafif hafif
Yaaaaa sen kesin hamilesin inşallah😍😍😍 bende sıfır belirtiiiii🤣

Back