- 13 Aralık 2022
- 7.833
- 7.507
- 128
- 28
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #30.001
Benimde etiketle kuzum bakkkkYaaainşallah pespembe çıkar
Evet evet bir yanım korku içinde hemen bat gunu gelsin geçsin istiyorum, bir yanım da çok heyecanlıİçin kıpır kıpırdırsabah test yaparsan etiketler misin
EtiketlerimmBenimde etiketle kuzum bakkkk
Ben de cuma günü olucam şuan lavobaya girdim opak bir akıntı geldiBende aynı durumdayım galiba cuma regl olcam bekliyorum ağrı ara sıra gelip gidiyor
Hep bir beklemece hamile kalınca ayrı bekliyorsun, yumurtlamadan sonra ayrı bekliyorsun hepsi stresliEvet evet bir yanım korku içinde hemen bat gunu gelsin geçsin istiyorum, bir yanım da çok heyecanlıtabii kii
Beliisim sen yaptin mi test yada yarin falan yapacak misinHep bir beklemece hamile kalınca ayrı bekliyorsun, yumurtlamadan sonra ayrı bekliyorsun hepsi stresliheyecanla bekliyorum sabahı
Negatif dün yaptım daha yapmam kuzum adet beklicemBeliisim sen yaptin mi test yada yarin falan yapacak misin
Yok yapmadim geçen de yapmistim ya bir daha da yapmadim ama merak ediyorumNegatif dün yaptım daha yapmam kuzum adet beklicemsen yaptın mı ?
Çok sınır tarih dedin yaaBebeğim 3 Ağustos oldu çatlama
Yaptığın zaman etiketle canım beni merak ederimYok yapmadim geçen de yapmistim ya bir daha da yapmadim ama merak ediyorum
İnşallah cnm etiketlerim yarın 11. Gün ama yapmicam cuma günü yapmayı düşünüyorumYaptığın zaman etiketle canım beni merak ederimhayırlı haberlerle gel inşallah
Yaa ben de merak ediyorum nasıl hesaplanıyorBi burç hesabı vardıya, senin yumurtlama çatlama ne zaman olmuştu hemen bakalım cinsiyetine
Henüz test yapmadım adette olmadım batı bekliyorum test yapmak için haber veririm mutlakaGünaydın güzel kızlar. Gün içerisinde mesajları okuyamıyorum ancak tablomuz boş kalmasın artık hamişler varsa ekleyelim istiyorum da
Regl olup güncel sat ve bat tarihlerini bana söyleyecekler ve hamiş olanlar bana özelden mesaj atıp söylerseniz sevinirim.
Zumruduanka96 Gizem2021 @royal5596 @Soren05 @melegim can @yenibirhayal @Taranta babu @Bedii @yelif10 @seloseymo52 @The Little Mermaid @turuncummm @TOMURCUK_27 @gunesin ezgisi @imagination forever @bliiss
Ay hadi inşallah bekliyorum heyecanla sabah girer bakarımYarın senin çizgi çekilir benimde 7. Gün ateşim olacak bakalım düşüş yada yukarı dogru yükseliş olacak mı
Senin kaç günün varTestim gelse ben de yapcam da gelmiyo hahaha
En iyisi canımİnşallah cnm etiketlerim yarın 11. Gün ama yapmicam cuma günü yapmayı düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?