- 26 Aralık 2015
- 12.350
- 20.351
- 398
- 34
- Konu Sahibi Afratafrac
- #30.021
Çatlamazsa kist oluyor ve maalesef bu ihtimal var kuzumKızceler yumurtanın büyüyüpte çatlamama ihtimali varmı ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çatlamazsa kist oluyor ve maalesef bu ihtimal var kuzumKızceler yumurtanın büyüyüpte çatlamama ihtimali varmı ya
Ahahahaha
Ben hiç bu şekilde bi testle karşılaşmamıştım bilgisi olan yazsın lütfen kızlar. Genelde hep C harfinin altında oluyordu çizgi bu sefer en başa çok yakın çıkmış hiç böyle çıkan oldu mu sizde kızlar ? Bozuk mu sizce yoksa normal mi bu.Kızlar adetim 1 gün geçti (çok düzenli bi adetim yok) Uyku tutmadı sabahın köründe test yaptim boş cıktı yok büyük ihtimalle daha da yapmaya gerek yok sanırım. Size sorum şu olacaktı bu test bozuk olabilir mi acaba Bebe time marka bu arada ? C çizgisi çok belirgin fakat sizde farkederseniz eğer çizgi en başa çok yakın yani normalde başka adet testlerinde hep çizgi C harfinin tam altında oluyordu ? Bi bakın lütfen gören yanıtlasın ne olur (3 gün öncede prodoctor erken gebelik testi yaptim onda da bu şekilde bomboş cıktı)
Öyle gerçekten bir yerde bir şey olunca illaki etkileniyoruzBurda çok hissedildi bebişim twittera da yazdılar hatta bayamaraş ve siz ne yaşasanız biz de etkileniyoruz
![]()
Nohut cipsi yap kendine bebeğimOfff bu cips mevzusuna birşey lazım![]()
Kız ben saçma sapan rüyalar gördüm sık sık uyandım sinirden. Diğer günlere göre erken ölçmek zorunda kaldım kalkmam gerekiyordu pek doğru olmadı bugün ama hayırlısıSabah test yapacak olan arkadaşlarım bakın etiketlerinizi bekliyorumgolden-snitch
biz de
melegim can
melisaa93 ateşleri paylaşıyoruz sabah
![]()
Tam bilmiyorum canım acaba hafif enfeksiyon mu var? Yada belki normal bir durumdurKuzular sarı renkte yumurtlama akıntısı olur mu? Ben hep şeffaf yumurta akı kıvamında diye okudum ama dünden beri şeffaf olan akıntım akşam sarıya dönmüş.
gün içinde yapmak, ilk idrarla yapmamak gerekiyor canım. Yapmadan önce de 2 saat kadar sıvı almamak gerekiyor. Sıvı almamaya dikkat etmediğin halde koyu çıktıysa belkide piktir. Değerlendirmekle iyi yapmışınızovülasyon testi için belirli saatler gerekir mi sizce arkadaşlar . Bu konuya mı yazmıştım biraz önce hatırlayamadım ama 4 ayın üzerine regli oldum. Ve tedaviye başlamıştım . Yumurtalarımın takibindeydik. Dün 19 du yarın kontrole çağırdı ( çarşamba İÇİN) ama bir sıcak basması bugün beni anlatamam . Nefes alamıyorum sanki. Ne olur ne olmaz değerlendirdik. Ovülasyon da yaptım hemen hemen aynı renkteydiler 19 civarı yapmıştım .
Evet görüyorum haberleri rabbim yardımcıları olsun İnşAllah daha fazla büyümeden durur yangınKızlar Çanakkale’de çok büyük yangın var lütfen dua edin şehir merkezine gelme üzere yangın 14 köy dahiliye edildi çok duaya ihtiyaç var
Bazen stresten hava değişiminden kaynaklı gecikme olabiliyor canım. Test negatif görünüyor ama için rahat etmediyse başka bir marka ile tekrarla canım. İnşAllah bir sürpriz olurKızlar adetim 1 gün geçti (çok düzenli bi adetim yok) Uyku tutmadı sabahın köründe test yaptim boş cıktı yok büyük ihtimalle daha da yapmaya gerek yok sanırım. Size sorum şu olacaktı bu test bozuk olabilir mi acaba Bebe time marka bu arada ? C çizgisi çok belirgin fakat sizde farkederseniz eğer çizgi en başa çok yakın yani normalde başka adet testlerinde hep çizgi C harfinin tam altında oluyordu ? Bi bakın lütfen gören yanıtlasın ne olur (3 gün öncede prodoctor erken gebelik testi yaptim onda da bu şekilde bomboş cıktı)
İçindeki kağıdı kaymis olabilir canım açıp testi bakabilirsinBen hiç bu şekilde bi testle karşılaşmamıştım bilgisi olan yazsın lütfen kızlar. Genelde hep C harfinin altında oluyordu çizgi bu sefer en başa çok yakın çıkmış hiç böyle çıkan oldu mu sizde kızlar ? Bozuk mu sizce yoksa normal mi bu.
Çok canım geçmiş olsunKızlar Çanakkale’de çok büyük yangın var lütfen dua edin şehir merkezine gelme üzere yangın 14 köy dahiliye edildi çok duaya ihtiyaç var
Hayırlı olsunGünaydııın kızçeler
A Afratafracmelisaa93
The Little Mermaid
Zumruduanka96
L A L
beyons
fnd_50
Linakiz
tweeetyyy
Niqu
imagination forever
IADK