- 26 Aralık 2015
- 12.350
- 20.351
- 398
- 34
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #30.041
Senin hcg çizgini severimGünaydııın kızçeler
A Afratafracmelisaa93 @The Little Mermaid @bitkin96 @Belisimm @beyons fnd_50
Linakiz @tweeetyyy @Niqu @imagination forever @IADK melegim can @edahandro ve heyecandan etiketlemeyi unuttuğum diğer kızlar
YaaSenin hcg çizgini severimAllahım koyulaşıyooooooooo
2 günde bir yapsaydın daha koyu çıkar şimdi anca tutunmaya çalışıyor güçleniyor ihcallah sıkı sıkı tutunurYaasabah bir korkmuştum daha pembe olmasını bekliyordum sanırım ama yan yana koyunca koyulasmayi görünce içim rahatladi
Yok kuzum dogru 4 gün olmuşda. Belki şu ateşin sabit gitti ya çatlamadan önce o sabit kalan ateşdemi çatladı acaba dedimAdet dönemi ateşi de bu kuzum
Evet evet şu an çok erken farkındayım2 günde bir yapsaydın daha koyu çıkar şimdi anca tutunmaya çalışıyor güçleniyor ihcallah sıkı sıkı tutunurşimdi HCG 50 80 arasıdır
Yaaa çok güzel maşallah nasılda belirgin olmuş kuzum saglıkla ilerler inşallah çok çok aminnnGünaydııın kızçeler
Linakiz @tweeetyyy @Niqu @imagination forever @IADK melegim can @edahandro ve heyecandan etiketlemeyi unuttuğum diğer kızlar
Amiin canım benim insallaaah çok teşekkür ederimYaaa çok güzel maşallah nasılda belirgin olmuş kuzum saglıkla ilerler inşallah çok çok aminnn
İnşallahYaakoyulasarak devam eder inşallah
Evet evet duramadimİnşallahEşine söyledin mi
Benimde böyle kuzum
Ne zaman bat canımBu ay eşim ilk defa olumsuz bakıyor şimdiden diğer ay için düşünmeye başladı, pozitif görürsem çok büyük sürpriz olucak ve ilk defa ondan habersiz test yapmaya başlıcam inşallah bir süpriz olurZaman geçse de bende başlasam testleri yapmaya
Hayırlı olsuuuunGünaydııın kızçeler
Dayanamadım söylediimmHayırlı olsuuuunsöyledin mi bebeğim eşine
4 Eylül canım daha varNe zaman bat canım
Ateş yükselişe geçmiş
Yok kız ne 50si daha 5-10 arasıdr2 günde bir yapsaydın daha koyu çıkar şimdi anca tutunmaya çalışıyor güçleniyor ihcallah sıkı sıkı tutunurşimdi HCG 50 80 arasıdır
Muhteşem tebriklerGünaydııın kızçeler
Sağlıkla kucağınıza alın İnşAllah canım benimDayanamadım söylediimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?