- 26 Aralık 2015
- 12.348
- 20.348
- 398
- 34
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #29.981
Züberin temiz içerikli cipslerini gönül rahatlığıyla yiyebilirsin canımOfff bu cips mevzusuna birşey lazım
Maşallah canım test çok güzel. Marka hakkında bilgim yok ama bu kadar belirgin olup negatif olan test görmedim açıkçası. Kan verince bana da haber ver inş hayırlısı olsun ben senin adına çok sevindimHerkese merhaba, bat 23 ağustos yani yarın olmam gerekiyordu. dün kaset test yaptım albi marka ve sonuç 2 dk içinde böyle çıktı çok şaşkınım beklediğim bir gebelik değildi sizce albi marka testin yanılma payı var mıdır? bu arada daha evvel iki kalp durması ve bir kimyasalım var olmuyor diye artık bırakmıştım amh ve fsh değerlerim çok kötüydü dr bu değerlerle olması imkansız demişti. Ve ben artık tamamen kafamda bitirmiştim.
Testim gelse ben de yapcam da gelmiyo hahahaSabah test yapacak olan arkadaşlarım bakın etiketlerinizi bekliyorumgolden-snitch biz de
melegim can @melisaa93 ateşleri paylaşıyoruz sabah
Yarın senin çizgi çekilir benimde 7. Gün ateşim olacak bakalım düşüş yada yukarı dogru yükseliş olacak mıSabah test yapacak olan arkadaşlarım bakın etiketlerinizi bekliyorumgolden-snitch biz de
Yaa çok sevindim iki defa yaptım ikisinde de çıktı innovitalarda da silik var ama bu test çok bariz gösterdiCanımmm bence bariz varhayırlı olsun diyeyim şimdiden bu test çok güzel yoksa yok yani asla hiçbir şey çıkarmıyor geçen ay çok yaptım
Aaay böyle diyince çok değişik oldummBen etiketi şimdi gördüm yabencede var geliyorrr annesiiii
Sabah direkt etiketleriiimSabah test yapacak olan arkadaşlarım bakın etiketlerinizi bekliyorumgolden-snitch biz de
Tadı nasıl kuzumZüberin temiz içerikli cipslerini gönül rahatlığıyla yiyebilirsin canım
Bilemiyorum ki kuzum adet döneminde yumurtlama olmuş olabilir mi o dönemde sanki yumurtluyor gibi hissettim ateşi atayım mı kuzum sanaKız bismillah bu çizgi ne hiç beklemedi degil mi acaba daha erken yumurtladında ateşe mi geç yansıdı öyle olma durumuda var kuzum
Bilemiyorum ki kuzum adet döneminde yumurtlama olmuş olabilir mi o dönemde sanki yumurtluyor gibi hissettim ateşi atayım mı kuzum sanaKız bismillah bu çizgi ne hiç beklemedi degil mi acaba daha erken yumurtladında ateşe mi geç yansıdı öyle olma durumuda var kuzum
Bende şok bebeğimMerve3553 ben şokkkk kız doğrusur inşallah test baya baya pozitif gibi inşallah doğrudur canım heyecanla sabahı bekliyorum. Çok bereketli olsun Ağustos inşallah bol bol pozitif test görelim
Ben kıyıyorum valla heyecanı güzel oluyorYok iyi yapıyorsun heyecan oluyor ama testlere kıyamıyorum
Adet dönemi ateşi de bu kuzumKız bismillah bu çizgi ne hiç beklemedi degil mi acaba daha erken yumurtladında ateşe mi geç yansıdı öyle olma durumuda var kuzum
Bizi de çok sevindirdin annesiYaa çok sevindim iki defa yaptım ikisinde de çıktı innovitalarda da silik var ama bu test çok bariz gösterdi
Hişttttt üzülmek yok aaaaa
YaaaBizi de çok sevindirdin annesisabah testini merakla bekliyorumm
İçin kıpır kıpırdırAaay böyle diyince çok değişik oldumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?