- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #29.961
Canımmm bence bariz varKızlar yaptım yine ikinci pembe çizgi çıktıustteki kurudugu için mi açık renk yoksa koyulasiyor mu test bilmiyorum (üstteki oglen-altaki şimdi)
A Afratafracmelisaa93 Zumruduanka96 @edahandro melegim can IADK @The Little Mermaid @beyons L A L @Linakiz tweeetyyy fnd_50 ve heyecandan etiketlemeyo unuttuğum diğer kizcelerim
Ben etiketi şimdi gördüm yaKızlar yaptım yine ikinci pembe çizgi çıktıustteki kurudugu için mi açık renk yoksa koyulasiyor mu test bilmiyorum (üstteki oglen-altaki şimdi)
A Afratafracmelisaa93 Zumruduanka96 @edahandro melegim can IADK @The Little Mermaid @beyons L A L @Linakiz tweeetyyy fnd_50 ve heyecandan etiketlemeyo unuttuğum diğer kizcelerim
Anladım o zaman bi daha testtOnu 5 gün kala yaptım canım onda silik bile olsa hiç cizgi olmayinca ondan insan umutlaniyor
YemeO yerken yine canım çeker
En son pazar olduğu için bugün yarın diğer gün dedim ama hadi hayırlısı benim de testler kargo da gelir gelmez başlarm bakalım vücut igneyi kaç günde atıyormuş tamamen deneyselYarın gece olması daha makul canım. Dün oldu mu değerlendirme?
Neyse 2 3 gün varmış aramızda çok degilmiş aşkımAşkım geldim geldim dışardaydık birazya senin bebeklerin üç haftalık mi oldu benim bebeklerim 19. Günde
Ay yapmaz mı tabiki yapar kuzum olsunda abi olsun benim bebişimMaşallah maşallah en büyük seninki heralde kuzum, önden gidiyor , abilik yapacak bizimkilere iki gün farkla
Evet kuzum hatılrlıyorum benim kızımında her yeri kabarmıştı doktor afranın attıgı jelden verdi hemen iyi geldiKızlar geçenlerde ben d olmuştum hatırlıyor musun klomen mi alerji yapmıştım aha bunun aynısıydı valla
Evet bizde de var o merhemden hep bulunur oğlum çok alerjik oldugu içinEvet kuzum hatılrlıyorum benim kızımında her yeri kabarmıştı doktor afranın attıgı jelden verdi hemen iyi geldi
Kız bismillah bu çizgi ne hiç beklemedi degil mi acaba daha erken yumurtladında ateşe mi geç yansıdı öyle olma durumuda var kuzumAynen kuzum suya tuttum da gitmedi bende sanmıyorum bu kadar erken ama istediğim için inşallah bi mucizedir diyorum. Bak Buda suya tutulmuş hali
İnşallah vardır canım. Mesajını şimdi gördüm geç oldu. Sen tatili yap güzel güzel ama atraksiyon gerektiren şeyleri yapmaktan kaçın. Bize de güzel haber verBizde yarın sabah çıkıyoruz tatile1 i gibi döneceğiz. Tampon bile aldimm olursam diye Ama olmazsam eğer 9 gün gecmis oluyor. İnşallah o zaman kontrole gideyim diyorum dönüşte. Ama varsa tabii hayırlısı olsun IADK
Evet evet evettttHamiş miyiz hamiş misiniz hamiş
Aynen çok yakınız birbirimize aşkımNeyse 2 3 gün varmış aramızda çok degilmiş aşkım
Yok iyi yapıyorsun heyecan oluyor ama testlere kıyamıyorumBebişin gününü hesapladık gaza geldim öğlen yaptığım teste baktım kuzum bariz çizgi vardı bende buraya atmak istedimbol testim var bu aylık günde bir tane garanti yapabilirim heyecan oluyor fena mı
Kız ne yapalım söyle yapalım bir tanecik ye diyorum yetmez diyorsun ciciklerin şişçekOfff bu cips mevzusuna birşey lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?