• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

ovülasyon testi için belirli saatler gerekir mi sizce arkadaşlar . Bu konuya mı yazmıştım biraz önce hatırlayamadım ama 4 ayın üzerine regli oldum. Ve tedaviye başlamıştım . Yumurtalarımın takibindeydik. Dün 19 du yarın kontrole çağırdı ( çarşamba İÇİN) ama bir sıcak basması bugün beni anlatamam . Nefes alamıyorum sanki. Ne olur ne olmaz değerlendirdik. Ovülasyon da yaptım hemen hemen aynı renkteydiler 19 civarı yapmıştım .

Günaydın güzel kızlar. Gün içerisinde mesajları okuyamıyorum ancak tablomuz boş kalmasın artık hamişler varsa ekleyelim istiyorum da 🥰 🙏
Regl olup güncel sat ve bat tarihlerini bana söyleyecekler ve hamiş olanlar bana özelden mesaj atıp söylerseniz sevinirim. 💕💕💕💕

Zumruduanka96 Zumruduanka96 Gizem2021 Gizem2021 @royal5596 @Soren05 @melegim can @yenibirhayal @Taranta babu @Bedii @yelif10 @seloseymo52 @The Little Mermaid @turuncummm @TOMURCUK_27 @gunesin ezgisi @imagination forever @bliiss
Henüz test yapmadım adette olmadım batı bekliyorum test yapmak için haber veririm mutlaka

Back