2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Kız o ne ilk fotoda acayip bi çizgi var ama çok erken yaaa, henüz yalancı çizgidir heralde, bebiş önden geliyorum diyor inşallah günün gelince de göreceğiz inşallah yaaa ama ilk foto da çok belirgin ilk gördüğümde "ohaaa" oldum çok afedersin

Aynen kuzum suya tuttum da gitmedi bende sanmıyorum bu kadar erken ama istediğim için inşallah bi mucizedir diyorum. Bak Buda suya tutulmuş hali

Eklentiler

• IMG_3228.jpeg
    59,4 KB · Görüntüleme: 52
Yok yok klonun kullanmadım ben canım sivri sinek yerken gördüm resmen kıyafetten soktu şirifsiz
Beni de bir şey yemiş o zaman ondan şüphelendim çünkü aynısı oldu top top kabardı günlerce kaşındım durdum stileks melhem vardı sürdüm hep

Aynen kuzum suya tuttum da gitmedi bende sanmıyorum bu kadar erken ama istediğim için inşallah bi mucizedir diyorum. Bak Buda suya tutulmuş hali
Bacım sen bir sakin ol dur daha yeni yumurtladın izin ver yerleşsin önce kana sonra idrara geçsin

Beni de bir şey yemiş o zaman ondan şüphelendim çünkü aynısı oldu top top kabardı günlerce kaşındım durdum stileks melhem vardı sürdüm hep
Çok kötü cidden ne zaman geçer bilmiyorum popişimin üstüne oturamıyorum fıtık olcam yan oturmaktan

Bacım sen bir sakin ol dur daha yeni yumurtladın izin ver yerleşsin önce kana sonra idrara geçsin
Bebişin gününü hesapladık gaza geldim öğlen yaptığım teste baktım kuzum bariz çizgi vardı bende buraya atmak istedim bol testim var bu aylık günde bir tane garanti yapabilirim heyecan oluyor fena mı

Bebişin gününü hesapladık gaza geldim öğlen yaptığım teste baktım kuzum bariz çizgi vardı bende buraya atmak istedim bol testim var bu aylık günde bir tane garanti yapabilirim heyecan oluyor fena mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…