- 26 Aralık 2015
- 12.348
- 20.348
- 398
- 34
- Konu Sahibi Afratafrac
- #29.941
Kızlar geçenlerde ben d olmuştum hatırlıyor musun klomen mi alerji yapmıştım aha bunun aynısıydı vallaBişe ısırmış gibi canım alerjin var mı her hangi
Birşeye
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar geçenlerde ben d olmuştum hatırlıyor musun klomen mi alerji yapmıştım aha bunun aynısıydı vallaBişe ısırmış gibi canım alerjin var mı her hangi
Birşeye
Kalanında kocan yerEvet aynen öyle sonra vicdan azabı çekcem bir de
Kalanı çöpe![]()
Kız o ne ilk fotoda acayip bi çizgi varAyyyy gaza geldim akşama doğru yaptığım testte gidip bakasım geldi ben şok bu bi işaret bence bu muhabbetten sonra ilk halini de atayım bari böyle kuruma çizgisi olur mu acaba yaeğer bebiş varsa rekora gidiyorum yumurtlamadan sonra 4 günde Çıktı diye
Aynen kuzum suya tuttum da gitmedi bende sanmıyorum bu kadar erken ama istediğim için inşallah bi mucizedir diyorum. Bak Buda suya tutulmuş haliKız o ne ilk fotoda acayip bi çizgi varama çok erken yaaa, henüz yalancı çizgidir heralde, bebiş önden geliyorum diyor inşallah
günün gelince de göreceğiz inşallah yaaa
ama ilk foto da çok belirgin ilk gördüğümde "ohaaa" oldum çok afedersin
Yarın gece olması daha makul canım. Dün oldu mu değerlendirme?Bu akşam ilişki olsa mi kızlar 11 de iğne oldjm ama dün olmadi
Gene ohaaa diyorum, nasıl belli ve yıkanınca gitmiyorAynen kuzum suya tuttum da gitmedi bende sanmıyorum bu kadar erken ama istediğim için inşallah bi mucizedir diyorum. Bak Buda suya tutulmuş hali
Olmadı canısı en son pazar 12 öğlenYarın gece olması daha makul canım. Dün oldu mu değerlendirme?
İnşallah yarın ki testimde de çıkar bu heyecanı yaşamak bile insanı mutlu ediyor yaGene ohaaa diyorum, nasıl belli ve yıkanınca gitmiyorAllah'ım nasip et
rekorlar kitabına gireceksin inşallah.
Beni de bir şey yemiş o zaman ondan şüphelendim çünkü aynısı oldu top top kabardı günlerce kaşındım durdum stileks melhem vardı sürdüm hepYok yok klonun kullanmadım ben canım sivri sinek yerken gördüm resmen kıyafetten soktu şirifsiz
Ay etiketlle beni de kuzum. Tatildeyim. Tüm msjları okuyamıyorumÇok mantıklı ay bende biran önce yoksa gelsinde şu ilaca başlıyım diyye bekliyorumsabah bi test yaparım ama
![]()
Oy oy oy bir prenses geliyor2+6 haftalıkta benimki kız diyor Çin takvimi
Bugün değerlendirmemi yaptım geldim artık biraz ara vercem![]()
Bacım sen bir sakin ol dur daha yeni yumurtladın izin ver yerleşsin önce kana sonra idrara geçsinAynen kuzum suya tuttum da gitmedi bende sanmıyorum bu kadar erken ama istediğim için inşallah bi mucizedir diyorum. Bak Buda suya tutulmuş hali
Evet yaİnşallah yarın ki testimde de çıkar bu heyecanı yaşamak bile insanı mutlu ediyor yarabbim hepimize yaşatsın inşallah
Çok kötü cidden ne zaman geçer bilmiyorum popişimin üstüne oturamıyorum fıtık olcam yan oturmaktanBeni de bir şey yemiş o zaman ondan şüphelendim çünkü aynısı oldu top top kabardı günlerce kaşındım durdum stileks melhem vardı sürdüm hep
Çıkarsa inşallah tamam etiketlicemAy etiketlle beni de kuzum. Tatildeyim. Tüm msjları okuyamıyorumkaçırmak istemem çift çizgini
![]()
Bebişin gününü hesapladık gaza geldim öğlen yaptığım teste baktım kuzum bariz çizgi vardı bende buraya atmak istedimBacım sen bir sakin ol dur daha yeni yumurtladın izin ver yerleşsin önce kana sonra idrara geçsin![]()
Bebişin gününü hesapladık gaza geldim öğlen yaptığım teste baktım kuzum bariz çizgi vardı bende buraya atmak istedimBacım sen bir sakin ol dur daha yeni yumurtladın izin ver yerleşsin önce kana sonra idrara geçsin![]()
Hayal bile edemiyorum şuanEvet yaşimdi böyleysek gerçekten çift çizgimizi görünce nasıl olacağız acaba
![]()
Burda çok hissedildi bebişim twittera da yazdılar hatta bayaKız arada dağlar ovalar var nasıl hissettinhelal olsun