• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Bi çanta dolusu test getirdim yanımda pazartesi başlıyorum nasipse. İnşallah şu grup arka arkaya pozitif pozitif diye haykırırızz. Bugün hep karnımı tuttum bebiş var gibi düşündüm. Güzel enerciiiiler yollamaya devam kızlar 💃💃🤰🐣
İnşAllah bebeğim İnşAllah 😍 benim de testlerim hazır bekliyor

Sizleri sesiz sedasız takip etiyorum 🙂 Sabah akşam okuyorum mesajlari bilgileri bende hesabı yeniliyip açtım o kadar içime enerji geldiki 🥰 bende 1 senedir istiyorum bakalım bu ay olacak mi sat 3 Ağustos bat 30 Ağustos hadi hayırlısı 🤲🤲
Gel gel canım inşallah güzel enerjilerle hepimiz hamileyiiz 🤰🤗

Zumruduanka96 Zumruduanka96 ahhh kuzum benim. Sesini de çıkaramamış neler çekmişsin ☹️ vallahi kuzum ben 4 senelik evliyim. Çok şükür kimse yanımızda değil ama geldikleri zaman da kv ve kp bir ay iki ay kalıyorlar ben buna bile zor dayanıyorum. Seni tahmin edemiyorum. Ben sesimi çıkarmadım çıkarmadım sonradan çıkardım. Eşime kalsa şimdi hamileyim ya ailesini bizimle götürecek ben hiçbir şey yapmim diye. Asla kabul etmiyorum tabi ki. Allah muhtaç etmesin orası ayrı. Ama evlilik iki kişilik. 3.kişi olmamalı bunu bilir bunu söylerim. 2 ay daha sabret madem sonra çözün ama bu işi

Bi çanta dolusu test getirdim yanımda pazartesi başlıyorum nasipse. İnşallah şu grup arka arkaya pozitif pozitif diye haykırırızz. Bugün hep karnımı tuttum bebiş var gibi düşündüm. Güzel enerciiiiler yollamaya devam kızlar 💃💃🤰🐣
İnşallah arka arkaya alcaz haberleri bu ay 😍😍😍 MeleGim MeleGim fnd_50 fnd_50

Zumruduanka96 Zumruduanka96 ahhh kuzum benim. Sesini de çıkaramamış neler çekmişsin ☹️ vallahi kuzum ben 4 senelik evliyim. Çok şükür kimse yanımızda değil ama geldikleri zaman da kv ve kp bir ay iki ay kalıyorlar ben buna bile zor dayanıyorum. Seni tahmin edemiyorum. Ben sesimi çıkarmadım çıkarmadım sonradan çıkardım. Eşime kalsa şimdi hamileyim ya ailesini bizimle götürecek ben hiçbir şey yapmim diye. Asla kabul etmiyorum tabi ki. Allah muhtaç etmesin orası ayrı. Ama evlilik iki kişilik. 3.kişi olmamalı bunu bilir bunu söylerim. 2 ay daha sabret madem sonra çözün ama bu işi
Bunca zaman dayandım balım 2 ay daha sabredeyim sonra nolcak bakalım

Var zaten kuzum hepimiz hamileyiz enerji yaymaya devam ben hamileyim sen hamilesin o hamile biz siz onlar herkes hamile 😂😂😂 amin allahım inşallah bak yazımın üstüne ezanda okundu kız ezanda şahit inşalalh 😍😍😍😍

Back