- 4 Mayıs 2015
- 10.698
- 16.679
- 298
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #29.781
Bende çok iyi niyetli yaklaştım yıllarca ses etmedim son bir senedir en ufak şeyde olay çıkardım artık kimse ağzını açmıyor gayet memnunum bu durumdan. Keşke baştan beri böyle olsaydımValla ya kaynanaya da açacaksın bi telefon hayırdır hizmetçin mi var diye. Benim de ufak tefek enayiliklerim olmakla birlikte yaptığım en iyi şey biraz cazgır tarafımı göstermek oldu herhalde o yüzden çekinirler hep benden. Kaynım yok da görümcem 2 yıl değil 2 ay kalsa gönderirim net.
İşte bende sırf eşim arada kalmasın diye sustumValla ya kaynanaya da açacaksın bi telefon hayırdır hizmetçin mi var diye. Benim de ufak tefek enayiliklerim olmakla birlikte yaptığım en iyi şey biraz cazgır tarafımı göstermek oldu herhalde o yüzden çekinirler hep benden. Kaynım yok da görümcem 2 yıl değil 2 ay kalsa gönderirim net.
baya ilerlemiş çok şükür, merak etme küçük dikişle hall oluyo. İyi bak kendine fazla hareket yapma22 haftalıklar şuanda canım
Gaza getirmeyin beniBende çok iyi niyetli yaklaştım yıllarca ses etmedim son bir senedir en ufak şeyde olay çıkardım artık kimse ağzını açmıyor gayet memnunum bu durumdan. Keşke baştan beri böyle olsaydım
Kalsın bebeğim bırak kalsın bunalımlara girsin de eşini savunması gerektiğini sana bunu yaşatmaması gerektiğini anlasın. Onun ailesi sensin artıkİşte bende sırf eşim arada kalmasın diye sustum
Ben kızamık geçirdimama sulu değil birşey ısırığı gibi ısırdığı yer mor etrafı kırmızı
2 ay kalmış zaten ondan sonra daha da uzatırsa elinden geleni ardına koymaGaza getirmeyin beni
Biraz daha iyiyim biraz da ruhsal çöküş içindeyim galiba atlatıcam amaNasılsın şimdi?
Ben zaten hep bu saflığımdan kaybediyorum yaKalsın bebeğim bırak kalsın bunalımlara girsin de eşini savunması gerektiğini sana bunu yaşatmaması gerektiğini anlasın. Onun ailesi sensin artık
NerelisinHiç rahat hareket edemiyorum zaten duşa giticem onun gitmesini bekliyorum ona göre hayatımı şekillendiriyorum resmen onun senelik tatil zamanı yanlız kalabiliyoruz oda 3 hafta bizim buranın parası Türkiye’de değerli diye hiç sormadan benim ailemin evine gidip kalıyo pat diye bide benim annem hasta yani
Valla olan olsun artık2 ay kalmış zaten ondan sonra daha da uzatırsa elinden geleni ardına koyma
Bulgaristan danımarkada yaşıyorum canımNerelisin
Allah sabır versin ya ne anlayışslz insanlar var şu dünyadaBulgaristan danımarkada yaşıyorum canım
Sen de eşin de evlilik nasıl br şey çözemediniz henüz benceBen zaten hep bu saflığımdan kaybediyorum ya
Amin canımAllah sabır versin ya ne anlayışslz insanlar var şu dünyada
Evet zaten ben eşime kendimde dedim biz evliliği anlayamadık ki biz 3 kişi evlendik sanki dedimSen de eşin de evlilik nasıl br şey çözemediniz henüz benceBebeğim Esra ezmecinin kitaplarını oku kendine bunu yapma. Eşin de bu saçmalığı kabullenmemesi gerektiğini anlasın ailesine karşı çıksın
Öyle olmuş gerçekten. İnşAllah bundan sonra her şey çok daha farklı olur senin içinEvet zaten ben eşime kendimde dedim biz evliliği anlayamadık ki biz 3 kişi evlendik sanki dedim
İnşallah canım ay dur çikilata yiyimde mutluluk hormonum yükselsin modum düştüÖyle olmuş gerçekten. İnşAllah bundan sonra her şey çok daha farklı olur senin için
Bi çanta dolusu test getirdim yanımda pazartesi başlıyorum nasipse. İnşallah şu grup arka arkaya pozitif pozitif diye haykırırızz. Bugün hep karnımı tuttum bebiş var gibi düşündüm. Güzel enerciiiiler yollamaya devam kızlarBen de inanıyorum biliyorsun kuzum ah şu test yapma günlerimiz bir gelse@melegim can melisaa93 edahandro
Düşürme modunuİnşallah canım ay dur çikilata yiyimde mutluluk hormonum yükselsin modum düştü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?