- 25 Ocak 2023
- 10.410
- 12.063
- 228
- 32
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #28.841
Vallahi ben yapamadım sen yap kuzumBakın bu ay o kadar inanıyorum ki kız kardeşime nasıl hangi hediye ile sürpriz yapsam onun araştırmasına giriyorum “teyze oluyorsun” tulumlarına baktım favoriledim ay sonu gelse de yapsam sürprizimi diyorumabla bak çat diye söyleme sürpriz yap demişti sürecin başından beri bekliyor gariban ama bu ay alacak inşallah @melegim can @melisaa93 @edahandro A Afratafrac @Papatyamaviss The Little Mermaid @simurgggg tweeetyyy @golden-snitch @IADK
Ben bir video izlemiştim.Vallahi ben yapamadım sen yap kuzumhalbuki ne hayallerim vardı
Ayyy hadi inşallah o güzel tepkileri görelim artıkkBakın bu ay o kadar inanıyorum ki kız kardeşime nasıl hangi hediye ile sürpriz yapsam onun araştırmasına giriyorum “teyze oluyorsun” tulumlarına baktım favoriledim ay sonu gelse de yapsam sürprizimi diyorumabla bak çat diye söyleme sürpriz yap demişti sürecin başından beri bekliyor gariban ama bu ay alacak inşallah @melegim can @melisaa93 @edahandro A Afratafrac @Papatyamaviss The Little Mermaid @simurgggg tweeetyyy @golden-snitch @IADK
Hehh işte aynen bende bundan yapmak istiyorumm aylardır hayalimBen bir video izlemiştim.fnd_50 biri işte böyle toplu fotoğraf çekilmek için poz veriyorlar ama kız video çekiyor herkes poz vermişken ben hamileyim diyor çok hoştu
Gelecek gelecek az kaldı inanalım bunaAyyy hadi inşallah o güzel tepkileri görelim artıkkBenimde eşime hatta tüm sülaleme bile nasıl söyleyeceğim hazır kafamda ama bir türlü gelemedi o zaman
SabırsızlanıyorumErken daha akıllı dur demedim mi ben size en az 4 gün kalaya kadar tutalım kendimizi moral bozmak yok çünkü çok çok erken daha kuzum
Ay onu ben de izledimmmmm çok güzeldi ama benim ailem uzakta onu yapamamBen bir video izlemiştim.fnd_50 biri işte böyle toplu fotoğraf çekilmek için poz veriyorlar ama kız video çekiyor herkes poz vermişken ben hamileyim diyor çok hoştu
O çizgi hep çıkıyor bende biliyorsunÇizgi görüyorum
İlkinde ben de yapmadım yine böyle çok beklediğim için testte pozitifi görünce bağıra bağıra ağlaya ağlaya söyledim bu sefer öyle olmasın dedi koz kardeşimVallahi ben yapamadım sen yap kuzumhalbuki ne hayallerim vardı
İnşallah en Kısa zamanda nasip olsun kuzumHehh işte aynen bende bundan yapmak istiyorumm aylardır hayalim
Allahım kocaman amin ya Rabbim çok inanarak isteyelim dua edelim neden olmasın ki yeter ki O ol desin valla inanıyorum ben yaAminn kuzumSen elinden geleni yaptın emeklerinin karşılığını alırsın inşallah Önümüzdeki ay bebişlerimizin kalp atışlarını kese boyutlarını falan konuşmak istiyorum artık Allahıım duy sesimiziii
Hmmm uzak aile için de düşüneyimAy onu ben de izledimmmmm çok güzeldi ama benim ailem uzakta onu yapamam
Ayyy ben de ağlaya ağlaya herkeseİlkinde ben de yapmadım yine böyle çok beklediğim için testte pozitifi görünce bağıra bağıra ağlaya ağlaya söyledim bu sefer öyle olmasın dedi koz kardeşim
Aminn canım benim sen hamişsin senin duan kabul olsun inşallahİnşallah en Kısa zamanda nasip olsun kuzum
Amin kuzum inşallahAminn canım benim sen hamişsin senin duan kabul olsun inşallah
Yok sadece ovu testini çekip atıon sana lh değerini söylüyo. Ben zaten piki görünce attım uygulama da da pik gösterdi. Uygulamalar hiç bir zaman yakalayamaz. Mesela ben çok düzenli adet olurum ama geçen ay tesadüfen 19 cu gün oldu. O yüzden testler en iyisiYani uygulama doğru muuAy bende yükleyimm o zaman
Ben kendime söz verdim adet gününden önce yapmak yokAmin kuzum inşallahbu ay çok pozitif haber alacağız eminim ama sakin olun erken yapmayın testleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?