2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Canım şuan özel bi indirimde değilse iptal et. Adetin gelirse ver siparişi zaten 3 günde teslim ediyorlar. Adetin bitimine yetişir. İnşallah gerek kalmayacak 😍
Dayanamadım test yaptım 🥴 8.gün bugün bende ki sabırsızlık ☹️

Eklentiler

• IMG_20230821_202308.jpg
    IMG_20230821_202308.jpg
    55,5 KB · Görüntüleme: 58
oy masallahhh abla , rabbım hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin İnşAllah 😍🤲🏻

Maşallah canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. 🧿🙏

Sağlıkla kucağına al inşallah canım nekadar güzel 🧿😊

Yaa maşaAllah 😍 sağlıkla kucağına alırsın İnşAllah canım 😍🤲🏻

Mucizem4564 Mucizem4564 kuzum tebrik ederim🥰darısı bana ve olmayanlara🙌🏻detaylıyı atlattın rahat ola bilirsin..benim randevuma hala var bu defa izinli diye doktor geç cağırmış çatlıcam meraktan😔
Canlarım hepinize çok çok tşk ederim darısı burdaki herkesin başına inşallah hepimiz sağlıcakla alalım kucaklarımıza Allah'ı hamile olmayan arkadaşlarımıza da tez vakitte yaşatsın bu duyguları nigu canım bişey kalmamış senin randevunada inşallh sende hyırlı haberle gelirsin Ogün ve benimde aynı hiç bir belirti yok ne miğde bulantısı ne başka birşey sadece göğüsler hssas birde karnım büyüyor Dr önümüzdeki hafta hissetmeye başlarsın artık hareketlerini dedi inşallah ta hissederim

Kuzum dışardaydım bugün hep kasık ve bel ağrısı yokluyor hafiften ama çok ayakta kaldım diye de olabilir bilmiyorum. Benimkini e bebek gezmeye götürdüm bebek arabası modellerine fiyatlarına falan baktık😅😅 Çok inandım bu sefer inşallah boşa çıkmaz🙏🏻 Hepimizden eksiksiz güzel haberi almak istiyorum🥰 Sende durumlar nasıl içerde çalışmayı belli eden bir şeyler oluyor mu😂
İnşallah o ağrıların sebebi bebiştendir kuzum🥰🥰🥰 ya bunlar çok güzel olumlamalar işte ya çok güzel hem de harikasın gez e bebek bak tabi pozitif enerji yay♥️♥️♥️ bende ağrı sızı yok Şuan şişkinlik de indi yumurtlama geçiyor sanırım kuzum artık bugünü de değerlendiririz sonra gün aşırı devam ederiz hayırlısı olsun artık ya😍😍😍

Naber canlarım ne durumdasınız bakalım durum yoklaması yapıyorum melegim can melegim can melisaa93 melisaa93 edahandro edahandro The Little Mermaid The Little Mermaid Merve3553 Merve3553 golden-snitch golden-snitch
Hafif bi kasık ağrısı şiddetli bel ağrısı (çok ilişkiden kaynaklandı sanırsam 😂) baş ağrısıyla yola devam ediyorum sende ne var ne yok 🥰

Kuzum ben çok kötü hasta oldum. Kafamı kaldıramıyorum. İyi
Grip oldum burnumdan nefes alamıyorum. Hapşırmakda cabası. Resmen kasıklarıma bıcak batıyor. Sen ne durumdasın kuzu
Yapma ya çok üzüldüm Şuan. Çok geçmiş olsun kuzum Allahım şifanı versin tüh ya valla üzüldüm ateş falan var mı? Ben bugün uzayınca sünen akıntı gördüm hala var. Ama ağrı sızı hiçbir şey yok şişkinlik de azaldı senin niye kasıkların ağrıyor acaba yerleşiyor mu minnoş😍
fnd_50 fnd_50 Kuzum bende de baş ağrısı vardı çok yoğun bugün. İlaç içmemek için direndim. Diş etlerim de ağrıyordu. Aşırı halsizlik oldu, yattığım yerden kalkamadım. Klomen içince olduğum gibi oldum. Progestan ve duphastonun etkisi mi bilemedim. Merak da ediyorum, akıntım devam ediyor sanırım onlar da ilaçların etkisi... onun dışında kasıklarımda birşey var gibi de yok gibi de. Sanırım kendimi dinliyorum. Esasen birşey yok sanırım. Benim de şişkinlik sızlama bitti sanki. melegim can melegim can canım çok geçmiş olsun umarım senin de Merve3553 Merve3553 'ün de bebiş sebebiyle bağışıklığınız düştüğünden böyle olmuşsunuzdur. Acil şifalar diliyorum ikinize de. Bol bol dinlenin...

fnd_50 fnd_50 Kuzum bende de baş ağrısı vardı çok yoğun bugün. İlaç içmemek için direndim. Diş etlerim de ağrıyordu. Aşırı halsizlik oldu, yattığım yerden kalkamadım. Klomen içince olduğum gibi oldum. Progestan ve duphastonun etkisi mi bilemedim. Merak da ediyorum, akıntım devam ediyor sanırım onlar da ilaçların etkisi... onun dışında kasıklarımda birşey var gibi de yok gibi de. Sanırım kendimi dinliyorum. Esasen birşey yok sanırım. Benim de şişkinlik sızlama bitti sanki. melegim can melegim can canım çok geçmiş olsun umarım senin de Merve3553 Merve3553 'ün de bebiş sebebiyle bağışıklığınız düştüğünden böyle olmuşsunuzdur. Acil şifalar diliyorum ikinize de. Bol bol dinlenin...
Canım sen Progestan ve duphastonu aynı anda mu kullanıyorsun neden?? İkisi de aynı işlevi görüyor ağır gelebilir dikkat et kendine lütfen. Çok geçmiş olsun çok üzüldüm baş ağrısı migrenim var benim baş ağrısından nefret ederim iyi olursun inşallah bir an önce😔

Bakın bu ay o kadar inanıyorum ki kız kardeşime nasıl hangi hediye ile sürpriz yapsam onun araştırmasına giriyorum “teyze oluyorsun” tulumlarına baktım favoriledim ay sonu gelse de yapsam sürprizimi diyorum🤣🤣🤣 abla bak çat diye söyleme sürpriz yap demişti sürecin başından beri🤣🤣🤣 bekliyor gariban ama bu ay alacak inşallah 😍😍😍 melegim can melegim can melisaa93 melisaa93 edahandro edahandro A Afratafrac Papatyamaviss Papatyamaviss The Little Mermaid The Little Mermaid S simurgggg tweeetyyy tweeetyyy golden-snitch golden-snitch IADK IADK
İnşallah canım bu güzel enerjilerler ve dualarla inşallah bu ay tutturacağız. Sen olmuş gibi düşünmeye devam et, güzel enerjileri çek, bebişini kendine doğru çek 🐣🤰🙏 hepimiz çekelim. Gerçekten karnıma gaz sancısı girse, bebiş mi acaba? tutunuyor mu acaba? diyorum 😅🙏 Allah'ım görsün halimizi.

Valla canım ne bileyim gebelik testi alayım o zaman sadece öyle mi yapsam
Ben 20 tane almıştım gebelik testi kuzum. Öyle yapabilirsin 10lulardan alabilirsin. Albi'yi önermişti kızlar. Fiyatı da uygundu. Freelyi çok bilmiyorum. Ben laboquik'in 10lusunu aldım 98tl civarıydı.

İnşallah canım bu güzel enerjilerler ve dualarla inşallah bu ay tutturacağız. Sen olmuş gibi düşünmeye devam et, güzel enerjileri çek, bebişini kendine doğru çek 🐣🤰🙏 hepimiz çekelim. Gerçekten karnıma gaz sancısı girse, bebiş mi acaba? tutunuyor mu acaba? diyorum 😅🙏 Allah'ım görsün halimizi.
Allahım gönlümüzden geçenleri hakkımızda hayırlı eylesin inşallah canım benim gerçekten yürekten diliyorum bunu burada büyün haber bekleyen anne ve anne adayları için🤲🏻🤲🏻😍😍

Baş ağrısı bende de var çok kötüyüm tansiyonum yüksek sandım ama düşmüş 9/5 ateş durumu şuan iyi kuzum aksine üşüme gitti yanıyor vücudum şimdi de 😂 inşallah bebişlerimiz yapıyordur 😍

İnşallah o ağrıların sebebi bebiştendir kuzum🥰🥰🥰 ya bunlar çok güzel olumlamalar işte ya çok güzel hem de harikasın gez e bebek bak tabi pozitif enerji yay♥️♥️♥️ bende ağrı sızı yok Şuan şişkinlik de indi yumurtlama geçiyor sanırım kuzum artık bugünü de değerlendiririz sonra gün aşırı devam ederiz hayırlısı olsun artık ya😍😍😍
Aminn kuzum🙏🏻 Sen elinden geleni yaptın emeklerinin karşılığını alırsın inşallah🙏🏻🙏🏻Önümüzdeki ay bebişlerimizin kalp atışlarını kese boyutlarını falan konuşmak istiyorum artık Allahıım duy sesimiziii🥹

Back