2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Üsttekini atmıştım gruba alttakini şimdi yaptım çatlamış değil mi kızlar

Eklentiler

• IMG_20230821_193651.jpg
    IMG_20230821_193651.jpg
    93,2 KB · Görüntüleme: 48
Kuzum ben çok kötü hasta oldum. Kafamı kaldıramıyorum. İyi
Grip oldum burnumdan nefes alamıyorum. Hapşırmakda cabası. Resmen kasıklarıma bıcak batıyor. Sen ne durumdasın kuzu
Yapma ya çok üzüldüm Şuan. Çok geçmiş olsun kuzum Allahım şifanı versin tüh ya valla üzüldüm ateş falan var mı? Ben bugün uzayınca sünen akıntı gördüm hala var. Ama ağrı sızı hiçbir şey yok şişkinlik de azaldı senin niye kasıkların ağrıyor acaba yerleşiyor mu minnoş😍

Yapma ya çok üzüldüm Şuan. Çok geçmiş olsun kuzum Allahım şifanı versin tüh ya valla üzüldüm ateş falan var mı? Ben bugün uzayınca sünen akıntı gördüm hala var. Ama ağrı sızı hiçbir şey yok şişkinlik de azaldı senin niye kasıkların ağrıyor acaba yerleşiyor mu minnoş😍
Valla ne bilim kuzum inşallah yerleşiyordur 5 gün oldu bügün sol yumurta çatlayalı. Sag yumurta çatlayalı 9 gün oldu bıgün. Ama ben ateş yükseldigi günden sayıyorum ikinci çatlamadan yani. Uzayan akıntı yumurta çatladıktan 1 gün sonra benden de geldi kuzum. Çok sagol kuzum ilaçda içmiyorum hamilelik olursa diye şekerli limonata içiyorum sıkıp

Inşallah vardır hakkınızda hayırlısı olsun inşallah diğer testinizi gördüm büyük ihtimal genesiniz sağlık bi hamilelik olur insallah sizin için. Bisey sorabilirmiyim benimde BAT yarın. Ben prodoctor marka erken gebelik testi yapmıştım cumartesi günü yani BAT a 3 gün kala olmuş oluyor bende hiç bisey çıkmadım belirtileriniz benimkiyle çok benzer bende de bisey batıyor gibi oldu ve bu yaşıma kadar hiç yaşamadığım bi artı oldu karnimda normal ağrılar gibi değildi ondan kuşkulandım. Ilk betam 7 gün önce smear testi yaptırırken doktor istedi 2.80 cıktı. Daha da kan vermedim. Elimde 1 tane kaset test var yarın adet olmazsam 1-2 güne onu yapacağım bende tekrar. Size sorum şu olacaktı. Yaptığınız prodoctor marka test erken gebelik testimiydi? Bir de prodoctor olan testi bata kaç gün kala yaptınız acaba
Prodoctor i dun yaptim silik cizgi gordum.bugun ise baska bir kaset test yaptim.yine silik pozitif cikti. Dun yumurtlamanin 11. Gunu idi.

Benimde öyle şuan regl olacakmışım gibi tüm belirtiler , çarşamba günü regl günüm ama her seferinde hayal kırıklığı yaşadığım için şuan anlayamıyorum , ben de aranıza katılayım artık 😍❤️
Vallahi ben tuvalete gidip gidip regl kontrolü yapıyordum. Belirtiler aynı. Aşırı belim ağrıdı ama benim regl de öyle. Göğüs acısı da aynı şekilde

Naber canlarım ne durumdasınız bakalım durum yoklaması yapıyorum melegim can melegim can @melisaa93 edahandro edahandro The Little Mermaid The Little Mermaid Merve3553 Merve3553 @golden-snitch
Kuzum dışardaydım bugün hep kasık ve bel ağrısı yokluyor hafiften ama çok ayakta kaldım diye de olabilir bilmiyorum. Benimkini e bebek gezmeye götürdüm bebek arabası modellerine fiyatlarına falan baktık😅😅 Çok inandım bu sefer inşallah boşa çıkmaz🙏🏻 Hepimizden eksiksiz güzel haberi almak istiyorum🥰 Sende durumlar nasıl içerde çalışmayı belli eden bir şeyler oluyor mu😂

Back