2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Bakın bu ay o kadar inanıyorum ki kız kardeşime nasıl hangi hediye ile sürpriz yapsam onun araştırmasına giriyorum “teyze oluyorsun” tulumlarına baktım favoriledim ay sonu gelse de yapsam sürprizimi diyorum🤣🤣🤣 abla bak çat diye söyleme sürpriz yap demişti sürecin başından beri🤣🤣🤣 bekliyor gariban ama bu ay alacak inşallah 😍😍😍 @melegim can @melisaa93 @edahandro A Afratafrac @Papatyamaviss The Little Mermaid The Little Mermaid @simurgggg tweeetyyy tweeetyyy @golden-snitch @IADK
Vallahi ben yapamadım sen yap kuzum 😍🥰 halbuki ne hayallerim vardı 😂😂

Eklentiler

• IMG_3142.jpeg
    IMG_3142.jpeg
    68,1 KB · Görüntüleme: 44
Bakın bu ay o kadar inanıyorum ki kız kardeşime nasıl hangi hediye ile sürpriz yapsam onun araştırmasına giriyorum “teyze oluyorsun” tulumlarına baktım favoriledim ay sonu gelse de yapsam sürprizimi diyorum🤣🤣🤣 abla bak çat diye söyleme sürpriz yap demişti sürecin başından beri🤣🤣🤣 bekliyor gariban ama bu ay alacak inşallah 😍😍😍 @melegim can @melisaa93 @edahandro A Afratafrac @Papatyamaviss The Little Mermaid The Little Mermaid @simurgggg tweeetyyy tweeetyyy @golden-snitch @IADK
Ayyy hadi inşallah o güzel tepkileri görelim artıkk😍 Benimde eşime hatta tüm sülaleme bile nasıl söyleyeceğim hazır kafamda ama bir türlü gelemedi o zaman😅

Aminn kuzum🙏🏻 Sen elinden geleni yaptın emeklerinin karşılığını alırsın inşallah🙏🏻🙏🏻Önümüzdeki ay bebişlerimizin kalp atışlarını kese boyutlarını falan konuşmak istiyorum artık Allahıım duy sesimiziii🥹
Allahım kocaman amin ya Rabbim çok inanarak isteyelim dua edelim neden olmasın ki yeter ki O ol desin valla inanıyorum ben ya🥹🥹🥹

İlkinde ben de yapmadım yine böyle çok beklediğim için testte pozitifi görünce bağıra bağıra ağlaya ağlaya söyledim bu sefer öyle olmasın dedi koz kardeşim😂😂😂
Ayyy ben de ağlaya ağlaya herkese 🙈🙈 zaten başlar çok karışıktı malum benim 🥲 çok şükür yine de 🙏

Yani uygulama doğru muu 😀 Ay bende yükleyimm o zaman
Yok sadece ovu testini çekip atıon sana lh değerini söylüyo. Ben zaten piki görünce attım uygulama da da pik gösterdi. Uygulamalar hiç bir zaman yakalayamaz. Mesela ben çok düzenli adet olurum ama geçen ay tesadüfen 19 cu gün oldu. O yüzden testler en iyisi

Back