2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Aay süper insallah tutar bu hafta 3 yumostan 2si 😍 uyku halim çok fazla kahve içmiyorum diye mi böyle oldu bilmiyorum ama işe ara vereyim dedim koltukta sızmışım🥴 bir de çok sık idrara cikiyorum, oncekinde 10. Günde bu belirti vardı rahim ters olunca mesaneye baskı yapıyormuş o yüzden sık idrara çıkma oluyordu şimdi bu belirti için erken sanki ama hayırlısı bakalım 🥰
Ay inşallah belirtilerin ile pozitifi görürsün kuzum benim😍😍😍 benim de ikizlerim gelecek inşallah 🤣🤣🤣

İşte ben böyle şey düşündüm teyze oluyorsun tulumu çiçeksepetinden şöyle güzel bir kartla yollayayım diyorum. Anneme de şey dicem anne uzun zamandır onun istediği bir şey vardı benden sürpriz kargo yolluyorum nolur o kargoyu açarken videoya al dicem😁 yani bu tarz bir şey düşünüyorum geliştiredebilirim planımı 😁😅
Düşünürüz plan 😍😍

En iyisii son 4 kala yaptım çıkmadı benim dee, insan olsun istiyor ya hayırlısı inşallah. Bende bati bekliycem artık yapmadım bida 24 ü.
Canım burda yakın zamanda son 4 kala çıkmayıp sonrasında testte çıkanlar da var o yüzden moral bozmak yok ama bence de bat a kadar yapma test falan güzel düşün güzel olsun inşallahh🙏🏻

Back