2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Sadece 19unu değerlendirebilmiştim, diğerleri boş geçti bazı sebeplerden dolayı😣 Bugün değerlendirebilir miyim bilmiyorum umudum kalmıyor artık bu aya oysa çok hevesliydim

Daha yeni başlıyorsun umutsuz olma bugün pik zaten önemli olan gün bugün yarın ve ertesi gün değerlendir mutlaka

Ne kadar zamandı deniyorsun canım?pcos varsa ovu testi hiç yapma ben kesin yapmazdım zaten sık ilişki varsa ovu testi daha çok strese sokuyor ne kadar biz desekki yok çok iyiyim..ama gebelik sipariş etdim olsun evde kalsın
O zaman ayyy bilmiom pkos var var olmaz olur mu ay ay valla benim oğlan üç yaş 3 aylık onun iki aylık olduğundan beri korunmasız deniyorhz daha hiç yakalayamadım gebelik

Daha yeni başlıyorsun umutsuz olma bugün pik zaten önemli olan gün bugün yarın ve ertesi gün değerlendir mutlaka
Bakalım değerlendirebilirsem umut vardır😊
Uygulama pik olarak algılamadı muhtemelen yarın pik olur🤔 Bu arada canım regline kaç gün kaldı? Benim hamiş kaldığım zamandan itibaren hep tansiyonum düşmeye başlamıştıda öyle bir durum mu var acaba sende diye 🥰

Kuzum regl ile birebir aynıydı benim 🙈test yapmasam regl beklemeye devam edecektim 32.gün test yaptım
Benimde öyle şuan regl olacakmışım gibi tüm belirtiler , çarşamba günü regl günüm ama her seferinde hayal kırıklığı yaşadığım için şuan anlayamıyorum , ben de aranıza katılayım artık 😍❤️

Bakalım değerlendirebilirsem umut vardır😊
Uygulama pik olarak algılamadı muhtemelen yarın pik olur🤔 Bu arada canım regline kaç gün kaldı? Benim hamiş kaldığım zamandan itibaren hep tansiyonum düşmeye başlamıştıda öyle bir durum mu var acaba sende diye 🥰

Evet dediğim gibi yarında olabilir ama yarın silikleşebilirde zaten bugün değerlendirmen iyi olur kuzum. Yumurtlamadan sonra 3 gün canım bugün benim 🥰

Benim ilk hamileliğim olacak inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin 🙏🏻 bizde 1 yıldır korunmuyoruz ama bu 1 yılın içinde 7 ay eşim yanımda değildi hafta sonları geldi gitti öyle olunca düzenli bir şey olmadı mayıstan beri bir düzen var bakalım hayırlısı
Amin cnm insallah. Hayırlısı olsun hakkımızda. Illa ki bi gün nasip olacak inşallah bu ay olmasa diğer ay olmazsa oteli ay Allah ne zaman nasip ederse bekleyeceğiz sabırla 😊

Dun prodoctor kullandim.onda da silik cizgi vardi.bugun bunu denedim bunda da cikti ama bilemiyorum tabi.kan testi vermeden anlasilamayacak demek kii
Inşallah vardır hakkınızda hayırlısı olsun inşallah diğer testinizi gördüm büyük ihtimal genesiniz sağlık bi hamilelik olur insallah sizin için. Bisey sorabilirmiyim benimde BAT yarın. Ben prodoctor marka erken gebelik testi yapmıştım cumartesi günü yani BAT a 3 gün kala olmuş oluyor bende hiç bisey çıkmadım belirtileriniz benimkiyle çok benzer bende de bisey batıyor gibi oldu ve bu yaşıma kadar hiç yaşamadığım bi artı oldu karnimda normal ağrılar gibi değildi ondan kuşkulandım. Ilk betam 7 gün önce smear testi yaptırırken doktor istedi 2.80 cıktı. Daha da kan vermedim. Elimde 1 tane kaset test var yarın adet olmazsam 1-2 güne onu yapacağım bende tekrar. Size sorum şu olacaktı. Yaptığınız prodoctor marka test erken gebelik testimiydi? Bir de prodoctor olan testi bata kaç gün kala yaptınız acaba

Back