2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Aynen öyle bu döngüden çıkacağız bu ay İnşAllah

Sen ne durumdasın kuzum pikten sonra kaçıncı günün
Dikkat et kendine klimada çarpıyor insanı. Benim sanırım cuma gece pik oldu bugün 3. Gün oluyor karnımın altında ağrım var değişik bir ağrı ama ihtimalim düşük ya dikkate almıyorum ağrıyı

AA evet hasta oluyorsun gibi kuzum. C vitamini iç hemen..limonlu su falan yap. Tavsiye verecek arkadaşlar olacaktır. Yumurtan döllenmiştir çoktan. Birşey olmaz bence doğal takviyeler almaya çalış sen
Ihlamur içebiliyor muyuz acaba yada papatya ada çayı kuzum hiç bilgin yok normalde hamilelikte içmiyordum hiç o yüzden bilgim yok kuzum

AA evet hasta oluyorsun gibi kuzum. C vitamini iç hemen..limonlu su falan yap. Tavsiye verecek arkadaşlar olacaktır. Yumurtan döllenmiştir çoktan. Birşey olmaz bence doğal takviyeler almaya çalış sen
Ihlamur içebiliyor muyuz acaba yada papatya ada çayı kuzum hiç bilgin yok normalde hamilelikte içmiyordum hiç o yüzden bilgim yok kuzum

Kızlar ateşim 36.9 ama nasıl üşüyorum şuan anlatamam baş ağrısı da cabası hasta oluyorum sanırım eyvahhhh 18 inde yumurtlama gördüm etkiler mi acaba hasta olsam bir iki güne
Ya havalar mi değişti anlamadım bugün ben de öyleyim 36.9 ateşim baş ağrım yok çok şükür ama çok usudum

Kızlar aranızda hamile olan ya da çocuğu olanlardan bir konuda yardım istiyorum gebelik belirtileri en erken kaç gün içinde ortaya çıkmaya başlar koku hassasiyeti, bulantı vs en erken ne zaman başladı sizlerde

Aynı gidiyoruz benimde cuma sabahı pik oldu benimde ağrım oluyor ama bende göz ardı ediyorum ve inanılmaz belim ağrıyor çok çalışmaktan sanırım ona yordum ben iki gündür uykum var ama bu kadar erken belirti vermez uyku için

Testlere de güven yok. Bence teste göre çatlamıştı senin kuzum çok emindim. İşte tam da bu yüzden çatlamış görsek bile en az 1 hafta bir boş bir dolu gitmeli kızlar.... brrr
Doğru diyorsun kendi vücudumuzu da takip etmemiz gerekiyor bence yumurtlama akıntısı vs

Ya havalar mi değişti anlamadım bugün ben de öyleyim 36.9 ateşim baş ağrım yok çok şükür ama çok usudum
Ben hala üşüyorum kuzum kendime zor yatağa attım başım zonkluyor ayaklarım buz gibi havalardan olsa şuan şarıl şarıl terlemek gerekiyor hasta olcaz sanırım yada bebiş dicem de daha benim 3 günüm yumurtlamadan sonra ihtimal vermiyorum

Şimdi baktım ben mayıs ayında hamileydim o zaman ki notlara baktım yumurtlamadan sonra 4 gün ayak üşümesi yazmışım o zaman belirti olarak görebilir miyiz yani şimdi bunu

Eklentiler

• IMG_3084.png
    169,3 KB · Görüntüleme: 56
Bende de dengesizlik oldu bir üşüyorum bir yanıyorum çok garip bağışıklık sistemin düşüyor olabilir canım, döllenme olduysa bebeği vücuda kabul ettirmek için bağışıklık düşüyormuş

Şimdi baktım ben mayıs ayında hamileydim o zaman ki notlara baktım yumurtlamadan sonra 4 gün ayak üşümesi yazmışım o zaman belirti olarak görebilir miyiz yani şimdi bunu

Canım benim de hamileliğimde dollenmeden 3 gün sonra aşırı baş agrim ve koku hassasiyetim vardı herşeye midem bulandi o zaman ihtimal vermemiştim daha 3 gün oldu diye bence senin de öyle olabilir

Evet olabilir ben diğer notlara bakınca tutunmaya çalıştığı günde aynı belirtiler yaşamışım o zaman inşallah bebişlerden böyle oluyoruzdur ve inşallah tutunurlar

Evet olabilir ben diğer notlara bakınca tutunmaya çalıştığı günde aynı belirtiler yaşamışım o zaman inşallah bebişlerden böyle oluyoruzdur ve inşallah tutunurlar
Benim 8 gün geçti üzerinden canım varsa bebiş şu zamana kadar tutunmustur herhalde yoksa hasta oluyorum

Benim üç gün önce bel ağrım ve çok hafif karın ağrım vardı ama şuan o ağrılarım yok adetime 4 gün var merakla bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…