- 13 Ekim 2022
- 4.641
- 6.302
- 88
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #28.461
erken yumurtlama olunca regl oldum dün ama yetişecem size inşaallah annelerde bana da yer ayırın sana find ve melisaya hamile gözüyle bakıyorumSen ne durumdasın kuzum
Böyle durumlarda sen değil misin herkese umut verenYa ben dünü değerlendiremeyince biraz umudumu kaybettim tam da çatlamayı hissettiğim gündüSağlık olsun napalım
İnşallah canım artık kısmet mucize olursaGünaydın canım olsun bir gün önce değerlendirme olmuş yine de tutar inşallahevet ikinci yumurtlama sanırım ateşim yükselmedi bugün de kuzum ovu testi de silikleşmiyor bi tık koyu
Oldu bitti kaçırdık piki bu ayPik değil canım ama pik olmasına az kalmış gibi:)
Canım sen yine bugün değerlendir ama labo ise pik daha koyu olmuştu bende geçen ay , test yapmaya devam et. Ama yine de değerlendir belki senin pikin böyledir, hormonlarımız farklı herşey olabiliyor
Evet kızlar haklısınız bugünü de değerlendireyim olacagi varsa olur. Test dün akşam yaptım silikti baya kaybolmus benim hemen çatliyor yumurtamSonraki günü degerlendirsen sıkıntı yok bence olacagı varsa her türlü oluyor
Canım hemen neden umutsuzluga kapiliyorsun hiç belli olmaz sen değerlendir yumoslar 24-36 saat yaşıyor hemen buluşma gerceklesmis olur hemİnşallah canım artık kısmet mucize olursabenim hemen siliklesmis bile demek ki ikinci geliyor büyük şans
Oldu bitti kaçırdık piki bu ay
Evet kızlar haklısınız bugünü de değerlendireyim olacagi varsa olur. Test dün akşam yaptım silikti baya kaybolmus benim hemen çatliyor yumurtam
benimde pik olunca aynı gün çatlıyormuş bu ay bunu farkettim belkide hep o yüzden kaybediyorumİnşallah canım artık kısmet mucize olursabenim hemen siliklesmis bile demek ki ikinci geliyor büyük şans
Oldu bitti kaçırdık piki bu ay
Evet kızlar haklısınız bugünü de değerlendireyim olacagi varsa olur. Test dün akşam yaptım silikti baya kaybolmus benim hemen çatliyor yumurtam
bende bu sabah oldum ben bu ay çok duygusalım ya herşeye ağlayasım geliyor :))erken yumurtlama olunca regl oldum dün ama yetişecem size inşaallah annelerde bana da yer ayırın sana find ve melisaya hamile gözüyle bakıyorum
Ne bileyim cuma akşam pik olmuştur diye düşünüyorum attığım test akşam üzeriydi ağrım oldu zaten gece. E perşembe ilişki sonrası cuma cumartesi boş geçti teee pazar akşam oldu ondan umutsuzluğa kapıldımCanım hemen neden umutsuzluga kapiliyorsun hiç belli olmaz sen değerlendir yumoslar 24-36 saat yaşıyor hemen buluşma gerceklesmis olur hem
yumurtlama testlerinde çatlama oldu ama doktor kontrolünde mi 19 mm göründüBu testler neden yanlış sa daha yumurta 19 mm olmuş iğne yazdı sold da sağda yok gene tek yumurta iğne ve progestan yazdımelisaa93 fnd_50 edahandro A Afratafrac kizlar testler halbuki çatladı gosterdi rahim içi de iyi dedi
Ya bu sıkıntı bence sonuçta evde hazır beklemiyoruz ilişki için napayim koşarak evemi gidelim yanibenimde pik olunca aynı gün çatlıyormuş bu ay bunu farkettim belkide hep o yüzden kaybediyorum
bende dün öyleydim canım bugün iyiyim bu ay sende bizimle aynı şeyleri uygula canım bal çörek otu bide çakşır istersen vitaminin varsa onları da alırsınbende bu sabah oldum ben bu ay çok duygusalım ya herşeye ağlayasım geliyor :))
Çatlatma iğnesi mi kuzum inşallah gönlünce olur testlere takılma her marka doğru göstermeyebiliyorBu testler neden yanlış sa daha yumurta 19 mm olmuş iğne yazdı sold da sağda yok gene tek yumurta iğne ve progestan yazdımelisaa93 fnd_50 edahandro A Afratafrac kizlar testler halbuki çatladı gosterdi rahim içi de iyi dedi
işte bi görünüp bi kayboluyorlar ben sabah pik gördüm diğer günü bi baktım silik bile cıkmadı sadece gölge tek çizgiYa bu sıkıntı bence sonuçta evde hazır beklemiyoruz ilişki için napayim koşarak evemi gidelim yaniazıcık süre versin su yumurtalar bize
Evetyumurtlama testlerinde çatlama oldu ama doktor kontrolünde mi 19 mm göründü
Canım bu test çok konuşuldu sahte bu test çok güvenme buna hep aynı çizgi çıkarıyor başka test kullanmanı tavsiye ederim kuzumBaska bir test denedim.artimed kaset.gene silik cizgim var.ama bilemiyorum koyulasma yok.2-3 gun var regl me.beklemeye devam..Eki Görüntüle 3289485
Çatlatma iğnesi fiyatı ney kizlar 650 lira olmuş mu o kadar yaÇatlatma iğnesi mi kuzum inşallah gönlünce olur testlere takılma her marka doğru göstermeyebiliyor
acaba bi tane daha yeni yumurtanmı olduBu testler neden yanlış sa daha yumurta 19 mm olmuş iğne yazdı sold da sağda yok gene tek yumurta iğne ve progestan yazdımelisaa93 fnd_50 edahandro A Afratafrac kizlar testler halbuki çatladı gosterdi rahim içi de iyi dedi
Tercih sonuçları açıklanıyor sankibenimki adete yakın öğreneceğimizi bile yeni anladıbirkaç ilişkiden sonra ee ne zaman belli olur test ne zaman yapacaksın diyordu
Bir yumurtan daha var her an çatlayabilir Şuan çatlamamış görünüyor kuzum
bu ayda şansa tahmini yumurtlama zmanım kuzenimin düğününe denk geliyor yedi sülale bir evde olucazbende dün öyleydim canım bugün iyiyim bu ay sende bizimle aynı şeyleri uygula canım bal çörek otu bide çakşır istersen vitaminin varsa onları da alırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?