2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Değerlendirdik canım ama çatlama dün oldu
Canım hamile kaldığım ay pik gününü değerlendirmistik sadece grupta vardı benim gibi bir kaç kişi daha hatta hesap yapma muhabbeti dönmüştü hatirlarsan o ay onlar da ben de hamileydik bence önemli olan önceden değerlendirip içeride sperm olmasi yumoş catladiginda bekleyen spermler vardı zaten o yüzden moralini hiç bozma

Kızlar benim de arada kaynadı sizce bu pik miydi ?
Canım sen yine bugün değerlendir ama labo ise pik daha koyu olmuştu bende geçen ay , test yapmaya devam et. Ama yine de değerlendir belki senin pikin böyledir, hormonlarımız farklı herşey olabiliyor

RhieraN kuzum çok geçmiş olsun. İnşallah bir sonraki kontrolünde herşey çok çok çok daha iyi olacak içini ferah tut bol bol dua et ve dinlen

RhieraN kuzum çok geçmiş olsun. İnşallah bir sonraki kontrolünde herşey çok çok çok daha iyi olacak içini ferah tut bol bol dua et ve dinlen
ınsallah kuzum Allah razı olsun hepinizden, sordgunuz meraklandığınız, iyi yorumlarınız için..
hormonlardan da kaynaklı.. ve birazda endişeden çok duygusalım ama ınsallah rabbımın ıznıyle bu gunlerde geçecek.. ağlamaklı yanım ağır basıyor valla ne yalan soyliyim... sen nasılsın iyisin inşşallah tweeetyyy

Eğer adetinden önce olmayan bir durumsa hamilelik belirtisi
Canım önceki aylarda ucunda hassaslık sızlama oluyordu ama bata 1 2 gün kala anlık sızlamalardı ve bu şekilde dokununca ağrımıyordu Şuan sürekli bir ağrı sızı var göğüslerimde dokununca etkisi epey bir sürüyor hatta Sabredebilirsem az kaldı bakalım nasıl bir sonuçla karşılaşıcam

İyiyim kuzum çok şükür. İnşallah bebek de iyidir. Merak ediyor insan tabi ama eşim de kızıyor böyle sık gidilmez doktora diye. Doktor da kızdı böyle olmaz diye. Sanki ben keyfimden gittim her hafta haftaya gel diyen doktorlardı yani

Kız dur daha benim tablo daha yeni başladı nasıl hemen hamile çıkardın ağzın bal yedin emiiiiiiii asıl sen kendi tablona bak miiiissss gibi bu ay hamilesin hamileyim hamileyiz melisaa93
Kaçış yok gibi hamile olmaktan inşallah kırk defa söylersen olurmuş ya daha çok söyleyelim ben hamileyim sen hamilesin o hamile melisaa93

Sen ne durumdasın kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…