- 9 Ağustos 2023
- 1.518
- 1.047
- 53
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #28.421
Evet 10. Günde yaptığımda anında iki çizgi kızardı. Şuan beklemedeyim canım adetime 4 gün kaldı bütün günleri değerlerlendirdim bakalım artık ❤testlerin kurumuş canım ama 10 ve 11 .gün pik sanki ilk çekilen hallerini sen bilirsin çift cizgi ikiside koyuysa yada t cizgisi cden koyuysa pik olmuş sonraki günde silik görünüyor istersen devam et testlere ona göre tekrar atarsın buraya yorumlarız
Kuruduğu için böyle görünüyor bence canım bende en çok bu testten memnunumTeşekkür ederim 10. Günde direk kızardı ikisinde sonra doğru düzgün çatlama göremeyince bende tedirgin oldum belki test markasında sıkıntı vardır çünkü çoğu kişi testlerin yanlış olduğunu da söylemiş neyse bakalım beklemedeyiz
benim kocam da hiç anlamaz ovulasyondan bende anlatmıyorum bilmeyiversin yoksa bitmez soruları zaten günlerimi sayıyor son hafta gelince az kaldı kac gün var belli olur mu bitmiyor sorularıkesinlikle ya herşey bizde :) birde nazlanıyorlar üst üste çok yapıncaçok bir şey bildikleri de yok en azından benim kocam için :) geçen yaptığım ovulasyon testi bozuk çıktı gitti test yoksa sahte falan mıydı diye konuşuyordum birden şok oldu nasıl yani bizim çocuğumuz olmayacak mı şimdi diyor dedim ya bunla onun hiç alakası yok.
Canım çok geçmiş olsun nekadar zor bişey olabileceğini tahmin edebiliyorum sadeceBugün duyamadik aşkım karından baktı doktor kanama alanı da olabilir dedi llekelenmen devam eder dedi bu aksilik olmazsa kontrol gününde yeniden gidicem
Bence değil ama çok az kalmışKızlar benim de arada kaynadı sizce bu pik miydi ?
Pik değil gibi canım sanki ikisininde kıpkırmızı olması lazımKızlar benim de arada kaynadı sizce bu pik miydi ?
pike yakın canım gün içinde pik olabilir akşam tekrar yap benceKızlar benim de arada kaynadı sizce bu pik miydi ?
Ay bu cuma günüydü o gece ağrımda oldu hatta cuma cumartesi değerlendiremedik testte yapamadım dün ve perşembe değerlendirdik sağlık olsun artık.Bence değil ama çok az kalmış
11.günden sonra kac gün gecti canım çatlama üzerinden 10 gün gectiyse test yaparsan varsa gebelik cıkarEvet 10. Günde yaptığımda anında iki çizgi kızardı. Şuan beklemedeyim canım adetime 4 gün kaldı bütün günleri değerlerlendirdim bakalım artık ❤
Yarın gideceğim canım evet haklısınEvet bir de 1 hafta arayla kullanılacak 2 kapsulluk bir hap canım. Bence doktora görünmende fayda var iltihap tedavi edilmezse daha kötü zaten.
Evet haklısın insan bir süre sonra yoruluyor her gün her güninşallah catlar bugün
Canım bu cuma akşam testiydi dediğim gibi pazar değerlendirebildik testte yapamadım bu ay umutlanmaya hic gerek yok ozamanpike yakın canım gün içinde pik olabilir akşam tekrar yap bence
Perşembe günü olan ilişkiyle tutma ihtimali var canımAy bu cuma günüydü o gece ağrımda oldu hatta cuma cumartesi değerlendiremedik testte yapamadım dün ve perşembe değerlendirdik sağlık olsun artık.
Evet küçük bir ihtimal de olsa hayırlısı bakalım olmazsa zaten hsg çekileceğim önümüzde ki ayPerşembe günü olan ilişkiyle tutma ihtimali var canım
Çok şükür canım benimCanım çok geçmiş olsun nekadar zor bişey olabileceğini tahmin edebiliyorum sadeceçok şükür bugününe.. bolca dinlen ve rahat olmaya çalış
Hamilesin hamilesinEvet küçük bir ihtimal de olsa hayırlısı bakalım olmazsa zaten hsg çekileceğim önümüzde ki ay
Ya bunu görmek bile mutlu ediyor insanıHamilesin hamilesin
benimki adete yakın öğreneceğimizi bile yeni anladıbenim kocam da hiç anlamaz ovulasyondan bende anlatmıyorum bilmeyiversin yoksa bitmez soruları zaten günlerimi sayıyor son hafta gelince az kaldı kac gün var belli olur mu bitmiyor soruları
İnşallah canım 10gun Sonra gel dediKarından bakmak epey engel oluyor canım ondandır zaten daha çok minikİnşAllah kontrolünde güzel haberlerle geleceksin Ne zaman kontrolün
Günaydın canım olsun bir gün önce değerlendirme olmuş yine de tutar inşallahGünaydın iyi haftalar kızlar
Cuma günü sanırım pikti ama bir gün öncesi ve pazar akşam değerlendirebildik sehir dışında olduğumuz için sanırım bu ay fırsatı kaçırdık
Merve3553 canim sen ne durumdasın 2. Yumurtami geldii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?