2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Evet 10. Günde yaptığımda anında iki çizgi kızardı. Şuan beklemedeyim canım adetime 4 gün kaldı bütün günleri değerlerlendirdim bakalım artık ❤

Kuruduğu için böyle görünüyor bence canım bende en çok bu testten memnunum

benim kocam da hiç anlamaz ovulasyondan bende anlatmıyorum bilmeyiversin yoksa bitmez soruları zaten günlerimi sayıyor son hafta gelince az kaldı kac gün var belli olur mu bitmiyor soruları

Bugün duyamadik aşkım karından baktı doktor kanama alanı da olabilir dedi llekelenmen devam eder dedi bu aksilik olmazsa kontrol gününde yeniden gidicem
Canım çok geçmiş olsun nekadar zor bişey olabileceğini tahmin edebiliyorum sadece çok şükür bugününe.. bolca dinlen ve rahat olmaya çalış

Evet 10. Günde yaptığımda anında iki çizgi kızardı. Şuan beklemedeyim canım adetime 4 gün kaldı bütün günleri değerlerlendirdim bakalım artık ❤
11.günden sonra kac gün gecti canım çatlama üzerinden 10 gün gectiyse test yaparsan varsa gebelik cıkar

Yarın gideceğim canım evet haklısın

benim kocam da hiç anlamaz ovulasyondan bende anlatmıyorum bilmeyiversin yoksa bitmez soruları zaten günlerimi sayıyor son hafta gelince az kaldı kac gün var belli olur mu bitmiyor soruları
benimki adete yakın öğreneceğimizi bile yeni anladı birkaç ilişkiden sonra ee ne zaman belli olur test ne zaman yapacaksın diyordu

Günaydın canım olsun bir gün önce değerlendirme olmuş yine de tutar inşallah evet ikinci yumurtlama sanırım ateşim yükselmedi bugün de kuzum ovu testi de silikleşmiyor bi tık koyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…