- 13 Ekim 2022
- 4.641
- 6.302
- 88
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #28.381
biraz rahatlamaya ihtiyacım vardı sonrasında eşimin işleri çıkmazsa bi küçük tatilde yaparız belkiBu gevşeme sana iyi gelecek İnşAllah
İnşAllah bebeğimbu ay senden umutluyum olacak peşinden gelecem bende
Kız dur daha benim tablo daha yeni başladı nasıl hemen hamile çıkardın ağzın bal yedin emiiiiiiiiSüper gidiyor baby vallahi sen hamile çıkarsın bu tablodan inşallah
olsun öncesi spermle doludur dün olmadıysa bugünü degerlerin her türlü yakalarsınızİnşAllah bebeğimBenim çatlama dün oldu bence ama değerlendiremedik. Hayırlısı bakalım
Ben de seni etiketledim aynı anda etiketleşmişiz kalplerimiz karşılıklı
Süper olur var ya bu tatiller seni çok rahatlatırbiraz rahatlamaya ihtiyacım vardı sonrasında eşimin işleri çıkmazsa bi küçük tatilde yaparız belki
Hadi güzel haberlerle gelCİKTİM YOLA AN İTİBARİYLE KİZLAR BAKALİM NE DİYECEK
Bu tablolar her zamankinden farklı maşaAllahKız dur daha benim tablo daha yeni başladı nasıl hemen hamile çıkardın ağzın bal yedin emiiiiiiiiasıl sen kendi tablona bak miiiissss gibi bu ay hamilesin hamileyim hamileyiz melisaa93
Yahu niye kalıcılar kalsınlar evlerinde. Bence hiç boşuna gitmesin kapat kapını değerlendir gününü stres yapma bacımYumurtlama haftası misafir gelmesinden nefret ediyorummm hemde kalıcı 2 gündür günüm boşa gittiBu ay ben elendim gibi
Valla heyecan hat safhadaHadi güzel haberlerle gel
Aynen bugün devam ederiz artıkolsun öncesi spermle doludur dün olmadıysa bugünü degerlerin her türlü yakalarsınız
Yaaa şu an kulaklarımda yılların düğün şarkısı çalıyorBen de seni etiketledim aynı anda etiketleşmişiz kalplerimiz karşılıklı
İkinizin demiceksin üçümüzün diceksin aşkımBu tablolar her zamankinden farklı maşaAllahbenimde içinden geçen ikinizin de hamile olduğu İnşAllah nasip olur
Bazılarında oluyor canım İnşAllah gebeliktendirKızlar göğüslerimde dokununca aşırı bir ağrı var şuan ayy bu belirtiyse bu kadar erken olur muBat 6 gün sonra
Anladım canım, çok teşekkürlerrBen zaten kendi işimi yaptığım için maaşlı değilim canım sadece Bağkur primlerimi eksiksiz yatırmam gerekiyordu.Ama dedikleri gibi 32.haftada alınan raporla 8+8 haftadan sonra ödeme alınıyor. Canlı/ ölü doğum farkı gözetilmiyor. Ben ölü doğum yaptığım halde verdiler. Ama emzirme ödeneği vs. Canlı doğumlara veriliyor.
Ya ben dünü değerlendiremeyince biraz umudumu kaybettim tam da çatlamayı hissettiğim gündüİkinizin demiceksin üçümüzün diceksin aşkım
Kız erkeni mi var bara 6gün var diyorsun tabiki belirtiiiiii hamilesin hamile inan bunaKızlar göğüslerimde dokununca aşırı bir ağrı var şuan ayy bu belirtiyse bu kadar erken olur muBat 6 gün sonra
Valla heyecan hat safhadaHadi güzel haberlerle gel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?