- 9 Şubat 2023
- 938
- 1.100
- 33
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #28.341
Amin canım Allah razı olsun inşallah yaşamam bir dahaAyy çok sevindim canım allahım birdaha yaşatmasın o kanamayı sağlıcakla dünyaya gelsin bebeğin inşallah çok korkmuştum ben bile bişey olacak diye allahım korusun bebeğini
Negatiffff de çıkarsa umudunu kaybetme daha altı gün varTeşekkür ederim yaptırıyim o zaman
Nioli yağı tavsiye ediyordu arkadaşlar enfeksiyon için. Mantara iyi geliyor mu bilmiyorum ama en azından ilaçsız tedavi olurKızlar çok üzgünüm sanırım ben mantar gibş bişey oldum yumurta da büyüyor , oramdan çok rahatsızımkaşıntı var , idrar yolu enfeksiyonu da olabilir. Bu döllenmeyi vs etkiler diye düşünüyorum. Doktora gitsem antibiyotik verecek
Benim arkadaşımda aynı pıhtılı kanama yaşadı ama çok fazla olmuş. Kaybettiğimizden emindim o kanamayla orda olduğunu düşünmek imkansız dedi. Sonra gebeliği hafif kanamalarla devam etti çocuğu şimdi bir yaşını geçtiSağol canım..için hala ferah değil kötü hissediyorum..yarın gidebilirsem tekrar gideceğim aklımda düşünceler bitmiyor susmuyor
evet canım vitaminler kürler derken öyle olduErken yumurtlamaya göre gününde olmuşun canım normal bence
Keşke bu ay benim de uzun sürseydi değerlendirme şansım olurdu öyle bak olayaGünaydın kizlaryeni bir hafta güzel haberler alırız inşallah.
Bugünde çatlamasını bekliyorum sevgili yumurtamınsağolsun 3 gündür dorukta. Dün ve bugün pik devam.
Ah ah yumurtlamayı bekle, çatlamayı bekle, beta hcg bekle
Araştırayım canım sağolNioli yağı tavsiye ediyordu arkadaşlar enfeksiyon için. Mantara iyi geliyor mu bilmiyorum ama en azından ilaçsız tedavi olur
ooo tatlım sen hamilesin bu ay demedi deme yanılmıyorsam ilk defa ateşin bu kadar iyi yükselmişSüper gidiyor baby vallahi sen hamile çıkarsın bu tablodan inşallah
Çok sevindim canın hem antibiyotik hem fitil mi verdimaaaavi gecmis olsun bu ay ben de aynı sıkıntıyı yaşadım iltihap ve mantar doktorum antibiyotik fitil verdi ama hiç biri gebeliğe engel değil deneyebilirsin dedi. Nioli yağını sordum kullanabilirsin dedi mutlaka al çok rahatlatıyor.
havuç alıp yiyeyim bari akşam :) her gün her gün değerlendirmekte zor geldi bana yaKeşke bu ay benim de uzun sürseydi değerlendirme şansım olurdu öyle bak olayahavuç catlamaya yardımcı oluyormuş deneyebilirsin.
Ben bu ay erken regl oldum bugun olacaktım 17sinde oldumKızlar ne durumdasınız. Regl olan var mı? Test yapacak olan bugün? Ya da hamile olan?Regl olan güncel sat ve bat tarihini hamile olan ise hamileyim diyerek özelden bana mesaj atmasını rica edeceğim. Mesajlar arasında göremeyebilirim etiketlensem bile.
@ozgeeeee1 @destinesiaa @dyvs @Aylin19 @blackberry26 @banukhurb @yasemin9191 @Sunshine597 @Sipser @Perlitik @badeli61 @D073737 S Sunshine1 @morumtirakucanpayanda @outoffit @herseyguzelolacak6 @hermionegranger- @fiyonaprensesolan @Dunyamelekoldu beyons @Damlafzt @medusaa @ELIF7007 @esen-ruzqar @Aysegul Alav @gunduzcicek @Belisimm
Senin canın niye sıkkındı kuzum?
Üçüncü testte bir çizgi görünüyorGünaydın
tatlım nioli yagını kullandım iyi geliyor ama hergün kullanma bu seferde sıcaklardan dolayı özel bölgen tahriş oluyor iki günde bir iç çamaşırına bir damla yeterli ayrıca bana cok iyi gelen şey de elma sirkesi suyla karıştırıp özel bölgemi temizledim çok iyi geldi iki günde kaşıntı koku gittiAraştırayım canım sağol
Evet bir de 1 hafta arayla kullanılacak 2 kapsulluk bir hap canım. Bence doktora görünmende fayda var iltihap tedavi edilmezse daha kötü zaten.Çok sevindim canın hem antibiyotik hem fitil mi verdi
Evet haklısın insan bir süre sonra yoruluyor her gün her günhavuç alıp yiyeyim bari akşam :) her gün her gün değerlendirmekte zor geldi bana yaartık çatlasın bir kaç daha değerlendirip dinlenmeye geçle istiyorum
gecmiş olsun canım rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsinAmin canım Allah razı olsun inşallah yaşamam bir dahadoktor ikiz gebelik olabilir birisi düşüp kese bozulmus olabilir dedi yine ilaca devam dedi
Ben zaten kendi işimi yaptığım için maaşlı değilim canım sadece Bağkur primlerimi eksiksiz yatırmam gerekiyordu.Ama dedikleri gibi 32.haftada alınan raporla 8+8 haftadan sonra ödeme alınıyor. Canlı/ ölü doğum farkı gözetilmiyor. Ben ölü doğum yaptığım halde verdiler. Ama emzirme ödeneği vs. Canlı doğumlara veriliyor.16 hafta almayıp 16 hafta sonunda mi 15 bin vermislerdi sana da canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?