2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Ya kızlar benim yine adet olcak gibi ağrılar devamke korkuyorum bugün bi ev süpürdüm başıma bela oldu ağrı saatte bir giriyor inşallah yine kimyasal değildir valla bezdim

Nigu nasıl gidiyooo adet olcakmış ağrısı varmı sende de
Aynı ağrılar bendede var en çokta haraket edince..hatda bende göğsüm ilk defa böyle ağrısız bazen diyorum acaba neden ağrımıyor yum yumşak..belim kasık sızlıyor sanki şimdi adet olucam korkma canım.Ben kimyasal yaşayınca ağrı sabah kalktım yoktu o zaman anladım kimyasal oluyorum.Bu gün yine kan ver rahatla..ben vericem

Evet çok ayakta kalınca adet ağrısı ve bel ağrısı artıyor .. göğüslerim de hiç acımıyor resmen aynı şeyleri yaşıyoruz şuan .. kan vermeye gitmek istiyorum da benim koca sıkıntılı sal artık diyor aşırı evhamlısın diyip duruyor sanki 3 yıldır beklemiyormuşuz gibi bu anı .. kalp atışına bile 2 ay sonra gideriz dedi dün koltuk da yatmak istiyor canı sanırım 2 ay boyunca

İlk düşükde göğüsler bende çok çok ağrıyordu o zamanda yüksek değerle öğrendim..ikincide göğsümün ucu ağrıyordu şimdi sıfır ağrıYok kuzum benimkide rahat biri..ama bu kadar diğilAslında bebek konusunda ben ne desem o..hatda bazen sinir oluyorumki kendini fikrini söyle..yok diyor bu konuları sen daha iyi biliyorsunO zaman sen kese için ne zaman gidicen?

Y

Ya kızlar benim yine adet olcak gibi ağrılar devamke korkuyorum bugün bi ev süpürdüm başıma bela oldu ağrı saatte bir giriyor inşallah yine kimyasal değildir valla bezdim
Değildir İnşAllah canım korkma sen. Yinede çok zorlama yorma kendini Uzan dinlen bir süre iyice tutunsun bebiş

Ayy kocaman olmuslar masallahbebısm yarıyı bıtırdın ya az kaldı aynen azıcık sabredeceksın sonra daaa bu ıkı mınnoşu gorunce hepsını unutacaksıınartık asla yalnız olmayacaksın ne guzel bıcır bıcır heryandancalısma devam bıdahakı aya muhtemelen dra gıderız 6 ay oldu artık.bugun test yaptm negatıf artık yapmam test bat pazartesı zaten karnım agrımaya bugun baslamıs.Hayırlısı olsun ınsallah ugrastırmadan gelır mınnoslar

Eklentiler

• IMG_0428.jpeg
    30,3 KB · Görüntüleme: 42
Edoşcugum bugun test yapabılırsın bence artıkbenmkı negatıf artık yapmam test olsaydı hafıfte olsa cızgı olmalıydı artık.Insallah sen guzel haberlerı verırsın bıze

Canim ben Kayseri'de şehir Hastanesi'ne gittim, çekilmiyor burada üniversiteye gitmeniz gerek demişti. Üniversiteye gittim, orda da cekilmiyormus. Mecbur özele gidecegim.
Canım çok şaşırdım nasıl bide kayseri büyük şehir anlayamadım cekmemelerini ben bingöldeyim küçük yer burdaki normal kadın doğum hastanesi uygun gördüklerini randevu vererek çekiyorlar sadece ilacını kendin alıyorsun bende burda olmasaydı diyarbakirda ozelde baktiracaktim bence sende ihmal etme biran önce özelde olsa çek çünkü hormonlarda sıkıntı yoksa tüplere baktirmakta fayda var

Alacağız senden de güzel haber bu yaz

Tebrik ederim canım ne güzel pembis pembis sana tatil çok iyi gelmiş çok sevindim senin adına bu ay hepimize hayırlı gelsin hepimiz o pembis çift çizgileri görelim

Ay bende çok şaşırdım şehir hastanesinde neden çekmiyorlarsa.illa herkes özele para yedirmek zorunda kalıyor. Neyse bebiş gelsin de napalım

O kişi bendim sanırım

Evet doktorum dedi onu da. yumurta büyüyor ve Çatlamaya yakın Epifiz bezi uyarılıyor. Epifiz bezi aracılığı ile Lh hormonumuz artıyor ve Pik dediğimiz şeyi görüyoruz. Ovulasyon testinde silikleşince çatlamış oluyor yani yumurtlamış oluyoruz ya da kiste dönüşüyor ve yumurtlayamıyoruz.

Sen bence içini ferah tut, bu durum herkes bu şekilde değilmiş zaten, doktor bile arada olabiliyor dedi. Senin yumurtan güzel büyümüş.

Hee birde şey var. Silikleşince hemen çatlama olmayabiliyormuş o çok önemli dedi doktorum. O yüzden pik gördükten sonrs 1 hafta deneme önemli 1 dolu 1 boş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…