2023 AĞUSTOS / EYLÜL AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Ay bende çok şaşırdım şehir hastanesinde neden çekmiyorlarsa.illa herkes özele para yedirmek zorunda kalıyor. Neyse bebiş gelsin de napalım ☺️
Aynen canim bende anlayamadım dediğin gibi bebiş olsunda o yolda herşeyimizi veriyoruz en basiti eczaneler de test bırakmadık en çok satısı ordan yapıyor lar eminim😅😅

Ayy kocaman olmuslar masallah🧿🧿🧿bebısm yarıyı bıtırdın ya az kaldı aynen azıcık sabredeceksın sonra daaa bu ıkı mınnoşu gorunce hepsını unutacaksıın😍artık asla yalnız olmayacaksın ne guzel bıcır bıcır heryandan😃calısma devam bıdahakı aya muhtemelen dra gıderız 6 ay oldu artık.bugun test yaptm negatıf artık yapmam test bat pazartesı zaten karnım agrımaya bugun baslamıs.Hayırlısı olsun ınsallah ugrastırmadan gelır mınnoslar😍
Kız bunu bu sabah mı yaptın? Ben hafif görüyorum bişi.

Bende gördüm onu ama işte testleri biliyoruz 🥲 İnşAllah belirgin çizgi şekilde göreceğiz😍 imagination forever imagination forever
Evet evet. Alacağız ya güzel haberi ya bu ay ya da önümüzdeki ay, hiçççççç stres yapmasın kimse. Geliyor gelmekte olan 🥰 Bu ay bereketli ilerliyor. Zaten daha 3 gün var gözüküyor onun Bat'ına. Hala erken olabilir. Benim bu ay Bat ım 3 gün kaydı mesela.

Evet evet. Alacağız ya güzel haberi ya bu ay ya da önümüzdeki ay, hiçççççç stres yapmasın kimse. Geliyor gelmekte olan 🥰 Bu ay bereketli ilerliyor. Zaten daha 3 gün var gözüküyor onun Bat'ına. Hala erken olabilir. Benim bu ay Bat ım 3 gün kaydı mesela.
Kızlar sabah pik gördüm yumurtlama da. Bu 4.deneyişimiz 3 kere ovulasyon yaptım. İlkinde aynı böyle takvimden 1 gün sonraydı son 2 si de takvimimde görünenden 1 gün önceydi. Sağ sol yumurtalıklara göre değişiyor sanırım. Benim bu dönemde kasığımda kaşıntı oluyor sizde de var mı ? İnşallah hayırlısıyla alırım gebelik haberimi ama olmazsa özele gidip rahim filmi hormon falan yaptırmak istiyorum. 2 ay önce gittim doktor gerek yok daha yenisin düzenli adetin var yumurtalık rezervin iyidr dedi yapmadı. İyiyse neden olmuyor😞

Kızlar sabah pik gördüm yumurtlama da. Bu 4.deneyişimiz 3 kere ovulasyon yaptım. İlkinde aynı böyle takvimden 1 gün sonraydı son 2 si de takvimimde görünenden 1 gün önceydi. Sağ sol yumurtalıklara göre değişiyor sanırım. Benim bu dönemde kasığımda kaşıntı oluyor sizde de var mı ? İnşallah hayırlısıyla alırım gebelik haberimi ama olmazsa özele gidip rahim filmi hormon falan yaptırmak istiyorum. 2 ay önce gittim doktor gerek yok daha yenisin düzenli adetin var yumurtalık rezervin iyidr dedi yapmadı. İyiyse neden olmuyor😞
Sakın pik gördüm diye değerlendirmeyi bırakmayın. Doktorum pikten sonra 1 hafta değerlendirmeye devam dedi. O testler bazen yanıltıcı olabiliyor.

Ne yazık ki benim bu ay boşa çıktı. Ovulasyonda yumurtlama görmedim. ama birkaç gündür kasık ağrım vardı. Sabah test yaptım negatif. Önümüzdeki ay olan maçlara hazırlanacağım 😅
Tamam canım, regl olunca söylersin düzenlerim tabloda. Bu arada bak benim gece pik oldu. Sabah devam etti ve sonra silikleşti test. Yani günde 1 defa yapmamak lazım ovulasyon testini aklında bulunsun, belki de yumurtladın.

Neden dediğin için bence bebeğim ☺️ Akışa bırak kendini o zaman olacak inanıyorum

X