- 3 Ağustos 2012
- 9.362
- 16.634
- 35
-
- Konu Sahibi Afratafrac
- #2.661
Biliyor musun şüphelenmiştim. Üstüme alınayım mı alınmayım mı bilemedim dsfljrgjhf
Aynen canim bende anlayamadım dediğin gibi bebiş olsunda o yolda herşeyimizi veriyoruz en basiti eczaneler de test bırakmadık en çok satısı ordan yapıyor lar eminimAy bende çok şaşırdım şehir hastanesinde neden çekmiyorlarsa.illa herkes özele para yedirmek zorunda kalıyor. Neyse bebiş gelsin de napalım
Hadi bakalım güzel sonuçlar alırız inşallahBende çarşamba çekilicem inşallah güzel haberler alırız önümüzdeki ay
Kız bunu bu sabah mı yaptın? Ben hafif görüyorum bişi.Ayy kocaman olmuslar masallahbebısm yarıyı bıtırdın ya az kaldı aynen azıcık sabredeceksın sonra daaa bu ıkı mınnoşu gorunce hepsını unutacaksıın artık asla yalnız olmayacaksın ne guzel bıcır bıcır heryandan calısma devam bıdahakı aya muhtemelen dra gıderız 6 ay oldu artık.bugun test yaptm negatıf artık yapmam test bat pazartesı zaten karnım agrımaya bugun baslamıs.Hayırlısı olsun ınsallah ugrastırmadan gelır mınnoslar
Aynen öyle evime yakın 4 eczane var hepsi de tanıyor artık utanıyorumAynen canim bende anlayamadım dediğin gibi bebiş olsunda o yolda herşeyimizi veriyoruz en basiti eczaneler de test bırakmadık en çok satısı ordan yapıyor lar eminim
Bende gördüm onu ama işte testleri biliyoruzKız bunu bu sabah mı yaptın? Ben hafif görüyorum bişi.
Evet evet. Alacağız ya güzel haberi ya bu ay ya da önümüzdeki ay, hiçççççç stres yapmasın kimse. Geliyor gelmekte olanBende gördüm onu ama işte testleri biliyoruzİnşAllah belirgin çizgi şekilde göreceğiz imagination forever
Eger hemen çıktıysa bende gördüm canımBende gördüm onu ama işte testleri biliyoruzİnşAllah belirgin çizgi şekilde göreceğiz imagination forever
Kızlar sabah pik gördüm yumurtlama da. Bu 4.deneyişimiz 3 kere ovulasyon yaptım. İlkinde aynı böyle takvimden 1 gün sonraydı son 2 si de takvimimde görünenden 1 gün önceydi. Sağ sol yumurtalıklara göre değişiyor sanırım. Benim bu dönemde kasığımda kaşıntı oluyor sizde de var mı ? İnşallah hayırlısıyla alırım gebelik haberimi ama olmazsa özele gidip rahim filmi hormon falan yaptırmak istiyorum. 2 ay önce gittim doktor gerek yok daha yenisin düzenli adetin var yumurtalık rezervin iyidr dedi yapmadı. İyiyse neden olmuyorEvet evet. Alacağız ya güzel haberi ya bu ay ya da önümüzdeki ay, hiçççççç stres yapmasın kimse. Geliyor gelmekte olanBu ay bereketli ilerliyor. Zaten daha 3 gün var gözüküyor onun Bat'ına. Hala erken olabilir. Benim bu ay Bat ım 3 gün kaydı mesela.
Saolasın tasuu cum
Canimm çok sevindimmTıkabasa tarafından etiketlendiysem kesin bi iş vardır dıyenler el kaldırsın
melisaa93 imagination forever melegim can A Afratafrac @onbirmayis @Sirius2023 @fnd_50 @simurgggg @Papatyamaviss @Perlitik @destinesiaa @edahandro @Niqu @bebekheyecani @aynurland savascii beyons @Mervenur277 @Safransari @Belisimm T TASUU @trueliving_
Evet sabah yaptım bebısm ama olsa cıkardı artık.malesef..ama pozıtıflıgı bırakmayacagım bu ayKız bunu bu sabah mı yaptın? Ben hafif görüyorum bişi.
Sakın pik gördüm diye değerlendirmeyi bırakmayın. Doktorum pikten sonra 1 hafta değerlendirmeye devam dedi. O testler bazen yanıltıcı olabiliyor.Kızlar sabah pik gördüm yumurtlama da. Bu 4.deneyişimiz 3 kere ovulasyon yaptım. İlkinde aynı böyle takvimden 1 gün sonraydı son 2 si de takvimimde görünenden 1 gün önceydi. Sağ sol yumurtalıklara göre değişiyor sanırım. Benim bu dönemde kasığımda kaşıntı oluyor sizde de var mı ? İnşallah hayırlısıyla alırım gebelik haberimi ama olmazsa özele gidip rahim filmi hormon falan yaptırmak istiyorum. 2 ay önce gittim doktor gerek yok daha yenisin düzenli adetin var yumurtalık rezervin iyidr dedi yapmadı. İyiyse neden olmuyor
Tamam canım, regl olunca söylersin düzenlerim tabloda. Bu arada bak benim gece pik oldu. Sabah devam etti ve sonra silikleşti test. Yani günde 1 defa yapmamak lazım ovulasyon testini aklında bulunsun, belki de yumurtladın.Ne yazık ki benim bu ay boşa çıktı. Ovulasyonda yumurtlama görmedim. ama birkaç gündür kasık ağrım vardı. Sabah test yaptım negatif. Önümüzdeki ay olan maçlara hazırlanacağım
Neden dediğin için bence bebeğimKızlar sabah pik gördüm yumurtlama da. Bu 4.deneyişimiz 3 kere ovulasyon yaptım. İlkinde aynı böyle takvimden 1 gün sonraydı son 2 si de takvimimde görünenden 1 gün önceydi. Sağ sol yumurtalıklara göre değişiyor sanırım. Benim bu dönemde kasığımda kaşıntı oluyor sizde de var mı ? İnşallah hayırlısıyla alırım gebelik haberimi ama olmazsa özele gidip rahim filmi hormon falan yaptırmak istiyorum. 2 ay önce gittim doktor gerek yok daha yenisin düzenli adetin var yumurtalık rezervin iyidr dedi yapmadı. İyiyse neden olmuyor