- 9 Mart 2022
- 8.242
- 6.270
-
- Konu Sahibi Afratafrac
- #2.601
Maşallah sübhanallah her ay hamile kalabiliyorsunTıkabasa tarafından etiketlendiysem kesin bi iş vardır dıyenler el kaldırsın
@melisaa93imagination forever @melegim can A Afratafrac onbirmayis @Sirius2023 @fnd_50 @simurgggg @Papatyamaviss Perlitik @destinesiaa edahandro Niqu @bebekheyecani @aynurland savascii @beyons @Mervenur277 Safransari L A L @TASUU @trueliving_
Tebrik ederim canımTıkabasa tarafından etiketlendiysem kesin bi iş vardır dıyenler el kaldırsın
@melisaa93imagination forever @melegim can A Afratafrac onbirmayis @Sirius2023 @fnd_50 @simurgggg @Papatyamaviss Perlitik @destinesiaa edahandro Niqu @bebekheyecani @aynurland savascii @beyons @Mervenur277 Safransari L A L @TASUU @trueliving_
Canım bendede evde kutu kutu duruyor hepsinden ama doktora sordum bir tek kesinlikle folikasit dedi kullan.Birde ne güzel hepsi doğal en güzeliKızlar evde coraspin, progestan, ecopirin var ama kullanmk istemıyorum
Doğal beslenmeye çalışıyorum
Bahceden salatalık, biber, patates çıkarıyorum
Ağactan kiraz, kayısı, erik, dut yıyorum
Burda hersey doğal ve hepsi bahcede var çok şükür
Bu şekılde denicem bu sefer ilaç kullanmk istemıyorum
Koyulaşma olursa p. Tesi bnde çarşıya gidip folidays alim 400 mg olanCanım bendede evde kutu kutu duruyor hepsinden ama doktora sordum bir tek kesinlikle folikasit dedi kullan.Birde ne güzel hepsi doğal en güzeli
Aynen hemen başla kullanKoyulaşma olursa p. Tesi bnde çarşıya gidip folidays alim 400 mg olan
Yaa tebrik ederimm çok sevindimmm sağlıkla kucağına al inşallahTıkabasa tarafından etiketlendiysem kesin bi iş vardır dıyenler el kaldırsın
Kızlar evde coraspin, progestan, ecopirin var ama kullanmk istemıyorum
Çok güzel olmuş canım eline sağlık. Uğur getirsin inşallah. Güzel haberlerini alalımBen Mart ayında bi uyku arkadaşı yapmıştım hamile olduğumu öğrendim o ay. Kimyasal oldu ama olsunbu ay yine yaptım bi uyku arkadaşı. Totemim olsun bu da benim Eki Görüntüle 3269388
Kızlar evde coraspin, progestan, ecopirin var ama kullanmk istemıyorum
Canım herşeye zam geldi maalesef ya zercan hanım iyi bir doktor kadınla enerjiniz tutarsa onunla devam edersinCanim şimdi gozdeyi aradım, rahim filmi cekiliyormus. Zercan hanıma gideceğim sanırım. İzmirdeymis dönmüş artık.
Haftaya cumartesi adetimin 3. Günü oluyor. Gideceğim artık rahim filmine mi uygun görür, klomene mi bakalım.
Fiyatta muane 750 mis. Rahim filmi fiyatı da vermediler. En fazla 7 bindir diye tahmin ediyorum.
Kuzucum valla daha dün bile kustum hamileliğim maalesef ağır geçiyor ama sabır ediyorum 4 ay olacak nerdeyseMınnosum bebıslerımız napıyoor annesıfotolarını atda bakalım bı sen nasıl oldun ıyımısın bıraz daha canım
AyyyyTıkabasa tarafından etiketlendiysem kesin bi iş vardır dıyenler el kaldırsın
Ayyy minnoşlar MaşAlah MaşAllahKuzucum valla daha dün bile kustum hamileliğim maalesef ağır geçiyor ama sabır ediyorum 4 ay olacak nerdeyseson kontrolde verdiği foto asla bebeğe benzemiyordu valla ama eski fotosu var . Sen napıyosun bebiş çalışmaları nasıl gidiyor
İçini ferah tutYok cnm bugun test yaptım daha
Kan versem nolur ki maazim karanlık biliyosun
Beklicem biraz, rabbımın takdiri, bakalım ne olacak
Amin cnm busefer inşallah hrsey normal ilerler, bekleyip görecegız bakalımAyyyyrabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bu sefer inşallah amin amin amin değerlerin çok güzel katlansın
Filmde yapışıklılık var demediler fakat geçişte direnç gördüler bir tüpten o kadar minik minik yapışıklılıklae var dedi başka dr da anlamadiö o konuyu tam durum bu iken aniden tayin çikti o doktorum ırda kaldi istanbula yerleştim şimdi ailelerimizin yanına başka dr bulacağim istanbuldanMerhaba, tüplerinizde mi yapışıklık var ? Bir doktor bana da sağ tüpte yapışıklık olduğunu söyledi. Bu durum gebe kalmaya engel mi? Bir de rahim filminizde mi belli yapışıklık??
canımmm hayırlı uğurlu olsun çok sevindim Allah sağlıkla ilerlemesini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin diğer gruptaki arkadaşlara sana çok dua ettim inşallah bu ay hepiniz bebiş haberi ile sevinirsinizAmin cnm busefer inşallah hrsey normal ilerler, bekleyip görecegız bakalım