- 3 Şubat 2022
- 1.218
- 2.402
-
- Konu Sahibi Afratafrac
- #2.621
Hayırlı uğurlu olsun. Rabbim sağlıkla kucağına almayı, büyütmeyi, güzel günlerini göstermeyi nasip etsin.Tıkabasa tarafından etiketlendiysem kesin bi iş vardır dıyenler el kaldırsın
@melisaa93 @imagination forever @melegim can A Afratafrac @onbirmayis @Sirius2023 @fnd_50 @simurgggg @Papatyamaviss @Perlitikdestinesiaa @edahandro Niqu @bebekheyecani aynurland savascii @beyons @Mervenur277 @Safransari @Belisimm @TASUU trueliving_
Belli kuzum iki tane oğluş geliyorAyyy minnoşlar MaşAlah MaşAllahcinsiyetleri bellimi?
Tamam canım sağol.Laboquik iyi canım. 15 aydır hiç çift çizgiyi göremedim. Hiç yalancı çizgi çıkmadı.
Sagol canım iki ay gecti henüz alamadım insallah bu ay umutla bekledigimiz son ayımız olurHaklısın canım bende öyle düşünüyorum 2 hafta beklemem haftaya yumurtlama olur o zaman zaten bir hafta geçmiş oluyor degerlendirecem dr 3 ay çok önemli dedi egee tüplerdense bu 3 aya hamile kalırsın dedi sende yeni cektirmissin umarım sende müjdeli haberi yakında alırsın
Ay çok güzel ya bilenler biliyor çok istiyorum oğlum olsunBelli kuzum iki tane oğluş geliyor
Yaaa inanamıyorum şimdi gördüm çok sevindim daha güzel haberlerini alalım inşallahTıkabasa tarafından etiketlendiysem kesin bi iş vardır dıyenler el kaldırsın
@melisaa93 @imagination forever @melegim can A Afratafrac @onbirmayis @Sirius2023 @fnd_50 @simurgggg @Papatyamaviss @Perlitikdestinesiaa @edahandro Niqu @bebekheyecani aynurland savascii @beyons @Mervenur277 @Safransari @Belisimm @TASUU trueliving_
Canım Dr 1 ay bekleyin dediyse bekle, düşük peşine hemen olursa tekrar düşük olma ihtimali normale göre biraz daha fazla oluyo diye biliyorum, biraz dinlen sağlıklı beslenin falan eşinle, önümüzdeki aya bomba gibi hazır olunOfff öylede ben bebiş istiyorum atcam camdan aşağıya az kaldı yokmu benim bu ay ihtimalim
Bana da burada ünlü bı prof 28 yasimdayken normal yolla hamile kalamayacagimi bı an önce tüp bebek denememi söylemişti (bende pkos var eşimin de değerleri kötü çıkmıştı) gecikirse tüp bebekte de şansın azalır dedi, ağlayarak çıkmıştım odasından. Şimdi 2 oğlum var ikisi de doğal yolla oldu, geçtiğimiz aylarda (yaşım 36) üçüncüye hamile kaldım ama kalbi durdu, şimdi yeniden deniyoruz inşallah hayırlısıyla yine olur, Allah ol deyince oluyor, doktorlar da çok yanilabiliyor, gerekeni yapacağız gerisi dua ve tevekkül, senin bebeğin de sağlıkla doğar inşallahİşte onların sayesinde tüp bebek merkezleri para kazanıyor..doktorlarımız bize pozitif enerji verse kimse bu kadar stresli olmazdı..sonrada diyorlar stresten hamile kalamıyorsunuz
Benim de yumurtlamanın hemen peşine göğüs uclarim çok hassas olur hatta ordan da anlarım hıh tamam yumurtladim diyeEvettt akşam testimi yaptım ve baya silikleşmeye başladı testler. Yumurtlama ağrım da bugün oldu.
Dün akşam Laboquick ve İnnovita da pik e baya yakın görmüştük, tahminimce gece 1-2 saat sonra belki de tam pik olmuş olabilir. Sabah Miratech pik çıktı. T çizgisi bariz koyulaştı.
Şimdi de baya silikleşmeye başlamış. Önümüzdeki bir 4-5 gün daha yapmaya devam edeceğim ama ovulasyonu merakımdan.
Enteresan olan benim yumurtladığım ay yumurtlama akıntım gelirdi, bu ay gelmedi hiç. Kafam biraz da ona takıldı. Acaba bir sıkıntı mı oldu diye düşündürttü. Nasip artık. Bugün göğüslerim çok fena ağrıyor, hassasiyet kazanmaya başladı. Uçlarına dokunamıyorum bile.
İn şa Allah canımBana da burada ünlü bı prof 28 yasimdayken normal yolla hamile kalamayacagimi bı an önce tüp bebek denememi söylemişti (bende pkos var eşimin de değerleri kötü çıkmıştı) gecikirse tüp bebekte de şansın azalır dedi, ağlayarak çıkmıştım odasından. Şimdi 2 oğlum var ikisi de doğal yolla oldu, geçtiğimiz aylarda (yaşım 36) üçüncüye hamile kaldım ama kalbi durdu, şimdi yeniden deniyoruz inşallah hayırlısıyla yine olur, Allah ol deyince oluyor, doktorlar da çok yanilabiliyor, gerekeni yapacağız gerisi dua ve tevekkül, senin bebeğin de sağlıkla doğar inşallah
Aaa hayırlı olsun, inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın bu defaTıkabasa tarafından etiketlendiysem kesin bi iş vardır dıyenler el kaldırsın
Tabiki sen bilirsin ama bence tutunmayı güçlendirmek için progestan kullanabilirsin, 36 yaşındayım Nisan ayında hamile kaldigimda Dr um belli yaştan sonra daha zor tutunuyor progestan kullan demiştiKızlar evde coraspin, progestan, ecopirin var ama kullanmk istemıyorum
Doğal beslenmeye çalışıyorum
Bahceden salatalık, biber, patates çıkarıyorum
Ağactan kiraz, kayısı, erik, dut yıyorum
Burda hersey doğal ve hepsi bahcede var çok şükür
Bu şekılde denicem bu sefer ilaç kullanmk istemıyorum
Ay inşallah, ben de Mart doğumluyum onun için bu ay olmasını çok istiyorum ama hayırlısı tabiAynen ya gelin birlikte büyüsün bebişler Mart ayını yakalayın
Bunu sana yazmıştımAllah'ın izniyle hiç bı sorun olmayacak inşallah, doğal yolla en güzeli en sağlıklısı seçilmiştir inşallah
Bunu da sana yazmıştım A Afratafrac neden alintilamadiysam bunlarıAdet dongune göre de az çok tahmin edebilirsin ama bence çatladı, hadi hayırlısı inşallah
O zaman endişeyi bırak senin her şey normal ilerleyecek ve bebeğini kucağına alacaksın inşallahİn şa Allah canımAy MaşAllah ne güzel 2 oğlun var ben sandım ilk denemen Yok bana hiçbir doktor demedi kendin kalamazsın git tüp bebeğe..bana tüp bebeğe basa basa söylemelerin sebebi kalbi durdu çocuğun ve bu yaştan dolayı oldu dediler..gitmezsen gecikirsin bende ondan baş vurdum.Allah bu defa sevindirir bizi
lalallala ya ne güzell haber bu, tebrikler canımTıkabasa tarafından etiketlendiysem kesin bi iş vardır dıyenler el kaldırsın