- 4 Mayıs 2015
- 10.698
- 16.679
- 298
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #24.641
Her şeyin bir sebebi vardır canım hiç canını sıkmaTeşekkürler canısı tam da tedaviye bSladik zamanimiydi diorim yeminpe
Bunuda şimdi öğrenmiş oldumYok öyle yazmamış kayısı yumurtayı az pişmiş yumurta anlamında kullanırız rafadan vardır mesela o daha az pişmiştirKarışık oldu biraz ama sen yumurtanı iyice katı pişir öyle ye onu bende duymuştum iyi pişmiş olsun yumurta
Muhteşem, tebrik ederimEki Görüntüle 3287242
Tarifsiz duygular içindeyim..yeniden nasip ettiğin için Rabbim sana şükürler olsunnnndualarınızı eksik etmeyin kuzular
Rabbim isteyeb herkese nasıp etsin hayırla sağlıkla kucağımıza almayı inşallah
A AfratafracHepinize çok t sekkur ederim güzel dilekleriniz içinburası da artık samimi ortamımız olduğu için size de iletmek istedim inşallah sağlıkla degerlerim artarak devam eder
Ayyy çok sevindim sizin adınıza sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahAllah razı olsun
Bebeğim inşallah hamile kim varsa hepimizin bebişleri sağlıkla büyür gelişir. Hamile kalmak isteyen kim varsa da Allahım en kıza zamanda güzel haber almalarını sağlasın inşallah
4 gün canm çok teşekkür ederimAyyy çok sevindim sizin adınıza sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahkaç gün gecikmeniz vardı?
Bizi bu kadar beklettigine değdiEki Görüntüle 3287242
Tarifsiz duygular içindeyim..yeniden nasip ettiğin için Rabbim sana şükürler olsunnnndualarınızı eksik etmeyin kuzular
Rabbim isteyeb herkese nasıp etsin hayırla sağlıkla kucağımıza almayı inşallah
Ahahaha yicem sizin güzel kalbinizi canimlarBizi bu kadar beklettigine değdimaşallah sağlıkla ilerlesin
Anladım canım bende kendime arkadaş arıyorum heraldeBRnim bugün 7 . Günüm canısı adette ama iki gün önce bitti adetim bugün garip şekilde üç beş damla geliyor geri
Hiç başıma gelmedi
İlerler inşallah Allah çok büyükAhahaha yicem sizin güzel kalbinizi canimlar
Tek sizi degul kendimi de beklettim, eşimi de
Ve bilmeyen ailemi de ...
İnşallah Rabbim bu sefer nasip eder
İnşallahh kuzum yaBir anda olabiliyor canım ara ara hormonlara baktırmak gerek o yüzdenİnşAllah kısa sürede toparlarsın
Bişey sorcamm biz ne yicezzgördüğüm ve buradan duyduğum şeyleri not ettim. Yazımla dalga geçmeyin lütfen.
Eki Görüntüle 3287240
Sihirli gebelik testi deniyorKızlar ıbişey sorcam erken gebelık testınde hemn cıkıp ıkı saat sonra silinen cizgi be demek oluyor acaba
KatılıyorumTopicteki hamile sayısı planlayan sayısını geçince hamile topic’ine dönüşüyor yavaş yavaş
Amiiiin aminKatılıyorumhamişler topiği ele geçirdi maşallah maşallah, inşallah bize de bulaşsın uğuru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?