- 12 Ağustos 2023
- 868
- 918
- 23
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #24.621
Önceden böyle bir yükseklik yoktu şu son 6 ayda bi dengesizlik olduİhmal etme canım tiroid değeri önemli. İlaçları düzenli kullanmakta önemli. Gebeliğe uygun mu tiroid ilacın?
Bilmiyorum canım, bilen biri varsa mutlaka görüp yazar.Kızlar sabah yazmıştım.bunu yaşayıp ta yumurtası büyüyen oldu mu acaba
Canım sen kadın doğum uzmanı olarak mezun olacaksın burdangördüğüm ve buradan duyduğum şeyleri not ettim. Yazımla dalga geçmeyin lütfen.
Eki Görüntüle 3287240
Hani test yok yaaaaKislarr test yaptimmm sabahı bekleyemedik
Az pişmiş yumurtamı yazmıştı görmedim yaYumurtanın kıvamı için kullanırız canım biz onu duydun mu bilmiyorum ama kayısı ve yumurta demek istememiş yani az pişmiş yumurta olmayacak anlamında yazmış
Oyyyyy maşallah maşallahEki Görüntüle 3287242
Tarifsiz duygular içindeyim..yeniden nasip ettiğin için Rabbim sana şükürler olsunnnndualarınızı eksik etmeyin kuzular
Rabbim isteyeb herkese nasıp etsin hayırla sağlıkla kucağımıza almayı inşallah
Maşllah canım hayırlı olsunEki Görüntüle 3287242
Tarifsiz duygular içindeyim..yeniden nasip ettiğin için Rabbim sana şükürler olsunnnndualarınızı eksik etmeyin kuzular
Maşallah çok şükür. Hamişlerimiz hızla artıyorEki Görüntüle 3287242
Ay ne güzel çok koyu bide canım MaşAllahEki Görüntüle 3287242
BRnim bugün 7 . Günüm canısı adette ama iki gün önce bitti adetim bugün garip şekilde üç beş damla geliyor geriAdet günün mü canım benim de eli kulağında bekliyorum
Hiç başıma gelmediBenim senede 1-2 defa oluyor öyle sonrasında uzun süre minik kanamalar.
Az pişmiş yumurta demek o canım meyve olan kayısı değilÖlücemKayısı yumurta neden canım kabız oluyorum mesela ben kaysı tüketicem yumurtada her sabah 2 tane yiyorum
Ayyyy hayırlı olsun kuzummmmmEki Görüntüle 3287242
Yok öyle yazmamış kayısı yumurtayı az pişmiş yumurta anlamında kullanırız rafadan vardır mesela o daha az pişmiştirAz pişmiş yumurtamı yazmıştı görmedim yaaz pişmiş zaten hiçbir şey olmazki
Teşekkürler canısı tam da tedaviye bSladik zamanimiydi diorim yeminpeeğer bitmezde devam ederse kan değerlerine bir baktır canım benmde reglim bitti bir gün sonra lekelenme başladı sonra normal regle döndü. toplamda 16-17 gün regl yaşadım o ay. tiroid değerlerim normalin dışına çıktığı için öyle olmuş düzelince reglim de düzeldi
Bir anda olabiliyor canım ara ara hormonlara baktırmak gerek o yüzdenÖnceden böyle bir yükseklik yoktu şu son 6 ayda bi dengesizlik oldukadın doğumcum yazmıştı kuzum euthyrox kullanıyorum. Şimdide prolaktin ilacıma başladım bu ay boş geçmez inşallah
Yaaa ilk defa duyuyorum bakAz pişmiş yumurta demek o canım meyve olan kayısı değil
Sağlıcakla gelsin minikkkkEki Görüntüle 3287242
Hayırlı olsun canımmmEki Görüntüle 3287242
Maşallahh koyuluk çok güzel hayırlı olsun canım sağlıkla gelsin inşallahEki Görüntüle 3287242
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?