- 3 Ağustos 2012
- 9.362
- 16.635
- 448
- 36
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #24.461
Haydaa tarçın ve limon mu. Kırmızı meyveler miTamamdır canım çokk sağolbir hemşire velim var doktora sıra alamadığım için yazdım durumu söyledim limon kırmızı meyveler tarçın hurma bitki çayları çok tüketmeyin dedi kızlar bilginiz olsun A Afratafrac ay başka kimseyi etiket yapamadım kuzum hamile kalanları etiketlermisiniz alıntı yaparak kimseyi riske atmayalım
bazı aylar oluyor bazı aylar olmuyor bende de canım.zaten takip etmeye başladığımdan beri farkediyorum öncesini hiç hatırlamıyorumİlk defa başıma geldiği için sordum sadece
Ben de 6+2 de gidicem kuzum.Yani önümüzdeki hafta cuma gideyim diyordum 6.3 oluyor erken mi olur canım
ayy bende yaBende bu ay hamile kalırsam direk senin isminin altından girip imzalıcam
İnşallah kuzum senin yumurtlama benden sonra ben imzalayım sende benim hamilelikten imzala. Ben seviyorum hamilelerden imzalamayıayy bende yaçok hevesliyim o imzaya
Teşekkür ederim canımCanım var bir gölge görünüyorinşallah bebiştir. Tavsiyem kaset test alıp koyulaşmayı takip etmenden yana
Lucifer çok sıktı izlerken beni yaLucifer ve hz.Yusufbiliyorum çok alakasız ama ikisini de her defasında kilitlenip izliyorum
Normal canımKızlar adet öncesi beyaz süt gibi akıntı normal mi ben yaşamadım daha önce böyle birşey 2 günüm var baya çok gelmiş
Ya işte benim dün daha koyuydu bugün daha açık renk geldi. İnşallah dediğin gibi olur kuzum yumurtlama belirtisi de yok henüz açıkçası belirtiler bu ay erken olur diyordum klomenden dolayı. Neyse 2 gün sonra doktordaydım çok merak ediyorum ne olacako testte net gösteriyormuş canım pik olduğunda çok bariz gösterecektir. perşembe-cuma günü pik göreceğiz ikimizde bence :) dün yaptığım test %19du bugünkü %42 çıkmış
Anna with an a. Böyle mi yazılıyordu emin değilim ama efso güzel benceLucifer çok sıktı izlerken beni ya
tamam canım zaten kimsede görünmüyor kapalı bendeİnşallah kuzum senin yumurtlama benden sonra ben imzalayım sende benim hamilelikten imzala. Ben seviyorum hamilelerden imzalamayı
İzledim onuuu aşırı güzel tam aile dizisiAnna with an a. Böyle mi yazılıyordu emin değilim ama efso güzel bence
Kurban olurum çok üzüldüm Allahım bir an önce şifasını verir inşallah çok geçmiş olsun daha da iyi olsun inşallah gücünü kuvvetini arttırsın Rabbim. Sen de sakin ol, stres yapma, her şey güzel olsun inşallah senin içinAnnem 3 sene önce gögüs kanseri olmuştu . Atlatyı çok şükür. Şimdide çok agır zatüre oldu sonuçlarında akcigerde leke nodül felan görülmüş. Ona üzüldüm. Cuma günü doktoe görecek inşallah temiz çıkar canım. Zaten annemi kemoterapi mahfetti gücü hiç yok işini hep ven yapıyorum. İki ev çeviriyorum anlıcan. Başka yardımcımda yok iki tane erkek kardeşim var bekar. Çocuk olayınıda zaten annemin hastalıgı çıktıgı için ertelemiştim bu kadar zaman
O ne demekKuzum hamile oldugunuz neden gözükmüypr altta kaç hafta felan oldugunuz. Hamilelik günlügünü imzalamadın mı
oturup üst üste izlenecek bir dizi değil zaten canım haftada birkaç bölüm izlersen tadında gidiyor :) adamın ses tonu yeterLucifer çok sıktı izlerken beni ya
Bence de çok tatlıİzledim onuuu aşırı güzel tam aile dizisi
Aman adamın tipini beğenmedim kioturup üst üste izlenecek bir dizi değil zaten canım haftada birkaç bölüm izlersen tadında gidiyor :) adamın ses tonu yeter
Bat günümüz aynı çok heyecanlı27 Ağustos gibi görünüyor canım
tam vakti işte pik olduğu zamanı görebileceksin inşAllah :) bence öyle çıkması da çok normal canım benim ovü testlerimde öyle çıkardı.hormonlar hep dalgalanma halinde sonuçtaYa işte benim dün daha koyuydu bugün daha açık renk geldi. İnşallah dediğin gibi olur kuzum yumurtlama belirtisi de yok henüz açıkçası belirtiler bu ay erken olur diyordum klomenden dolayı. Neyse 2 gün sonra doktordaydım çok merak ediyorum ne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?