- 3 Ağustos 2012
- 9.362
- 16.635
- 448
- 36
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #24.481
Dinlen bebişim. Sanırım yapılacak bişi yok. Ben ara ara sırt üstü uzanıyorum. Şayet ofis ortamında çalışıyorsan çok daha sık otur. Dinlenmeye çalış.Kızlar sağ kasık batması yaşıyorum bazen uzun sürüyor normal mi ? Ne yapmam lazım bilen var mı
hamilelerin mesajlarının altında çıkan haftasını gösteren takvimleri var ya onu diyoruz:)
Ben tam bir dizi aşığıyım o kadar çok izledim ki artık hafızamda tutamıyorumBence de çok tatlıTürk olarak terzi güzel olgun Şimşek çok iyi oynamış. Aklıma da dizi gelmiyor halibuki çoğunu izledim
acilen yapmalısın seninkine bakmak için açıcam :)O ne demek
E profiline tıkladım hiç bşi gözükmüyor.Yaptım kuzum
Hemen açtım netflix imi sayıyorumAman adamın tipini beğenmedim kio yüzden 2.sezona kadar zor geldim bıraktım sonra zaten
Ben de Avrupa yakasıBen tam bir dizi aşığıyım o kadar çok izledim ki artık hafızamda tutamıyorumfilmlere sarmıştım bir ara onlar da bitti şimdide sihirli anneme sardım
Senin ki kapalıysa görünmüyor galiba kuzum. Şuan ben niqu nunkini de görüyorum mesela. Görmüyordum bunu yapmadanE profiline tıkladım hiç bşi gözükmüyor.
Nasıl yaaaa bunu kabul etmiyorumAman adamın tipini beğenmedim kio yüzden 2.sezona kadar zor geldim bıraktım sonra zaten
SS aldım hepsine bakıcam teşekkür ederimHemen açtım netflix imi sayıyorum
Sıcak kafa, into the night (ilk sezonu çok iyi), yakamoz s-245 bir önceki ile birleşiyor bence hoş, la valla, murder, uyumsuz serisi, ginny&georgia, wednesday(bayıldım ben), bridgerton, the Queens gambit(bu da favorilerimden)
Tamam karizmatik kabul ama bence yakışıklı değilNasıl yaaaa bunu kabul etmiyorum
Ayarların kapalı demek ki açman lazımE profiline tıkladım hiç bşi gözükmüyor.
Şöyle bir ana sayfada gördüklerimi yazdımSS aldım hepsine bakıcam teşekkür ederimuyumsuz serisini izledim hemde kaç kere diğerlerini bakayım belki izlemişimdir çünkü İngilizcelerini hatırlamıyorum genelde
Türk dizilerini pek sevmiyorum ama Avrupa yakasına bayılıyorumBen de Avrupa yakası
Muhteşem yüzyılBen de Avrupa yakası
Off valla bnm kafam karıştı eşim gelsin ona göre randevu bakacamBen de 6+2 de gidicem kuzum.
Ben çok sevdim. Ama sonlara doğru beni de baymıştıLucifer çok sıktı izlerken beni ya
Onu da eşimin zoruyla bu yıl kışın izledimMuhteşem yüzyıl
Bnmde 12 temmuzdu canımBilmiyorum ki kuzum benim son adet 18 Haziran. Ben 6+5 de duydum kalp atışını bu arada
Çok ağır ilerliyor ya birde devamlı karanlık sarmadı o yüzdenBen çok sevdim. Ama sonlara doğru beni de baymıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?