- 25 Ocak 2023
- 10.404
- 12.047
- 218
- 32
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #24.421
Yok kuzum 6+3 de giderim demişsin gayet iyi benceKafam karıştı canım yaa
Lucifer ve hz.YusufEvet cok doğru diyorsun canim. Dizi önerisi ihtiyacim var. Kişisel bakimima önem veririm yeni ombre yaptırdım ama keratinde yaptırsam daha güzel olur bence de teşekkür ederim güzel önerilerin için
Yok canisi bugün sabahtan başladı ped koydum ama üç beş damla pede gecen ve daha çok sildikce geliyorartıyor mu canım peki zaman geçtikçe
Noldu kuzum hayırdır inşallah kötü bir şey yoktur inşallahSagdaki çatlayalı dört gün oldu canım o günden beri degerlendiriyorum bugünde uzayan akıntı geldi bugünü de degerlendirip bırakacam zaten anneme moralim bozuk tadım kalmadı
Senle aramızda 3 hafta mi var canımYok kuzum 6+3 de giderim demişsin gayet iyi bence
Ya ben de yapıyorum bu ay farklı ovu testi kullanıyorum bir beynim günlüğünden aldım bazen tam koyulaşacak diyorum bazen çok silik çıkıyor anlamadım yani . Git gide koyu olması gerekirsen silikleşiyor sanki. Keşke innovita alsaydımOvülasyon testi ile takip ediyorum canım. Aslında çok az testim var dün başladım İnşAllah yetişiryetişmediği yerde ateşe dönerim
İnşallah birtanemİşim vardı gözüm sürekli sürekli saatte 2 de sonuç çıkacaktı ne oldu diye
Çok şükür canım. Artarak devam etsin inşallah
Bizde kimseye söylemedik. Ben kalp atışını duyduktan sonra aileme söylemeyi düşünüyorum. İnşallah herşey yolunda gider planladığımız gibi olur
Canım var bir gölge görünüyorKızlar teste bakarmısınız
Ya ben bu erken gebelik testlerine hiç güvenmiyorum maalesef hep bu çizgiyi çıkarıyor bence bata kaç gün var canım başka test mi yapsan acabaKızlar teste bakarmısınız
Kıyamam sana ben. Ben de öyle bir durum yok. Sen keyifsizsin ya ondan sanırım kuzum.Ben de battaniyeyle oturuyorum. Kuzum doktor sıkı sıkı tembihledi sıcak su yasak. Sauna hamam yasak. Güneşlenmek de yasak
Bilmiyorum ki kuzum benim son adet 18 Haziran. Ben 6+5 de duydum kalp atışını bu aradaSenle aramızda 3 hafta mi var canım
Vallahi olabilir kuzum. Ama belki ilerleyen haftalarda olabilir üşüme normal yani haberin olsunKıyamam sana ben. Ben de öyle bir durum yok. Sen keyifsizsin ya ondan sanırım kuzum.
Annem 3 sene önce gögüs kanseri olmuştu . Atlatyı çok şükür. Şimdide çok agır zatüre oldu sonuçlarında akcigerde leke nodül felan görülmüş. Ona üzüldüm. Cuma günü doktoe görecek inşallah temiz çıkar canım. Zaten annemi kemoterapi mahfetti gücü hiç yok işini hep ven yapıyorum. İki ev çeviriyorum anlıcan. Başka yardımcımda yok iki tane erkek kardeşim var bekar. Çocuk olayınıda zaten annemin hastalıgı çıktıgı için ertelemiştim bu kadar zamanNoldu kuzum hayırdır inşallah kötü bir şey yoktur inşallah
MaşallllaahBen 8 hafta kuzum
İnş inş bugün aşılama gerçekleşti 28 ağustosta test yap dediSağol birtanemdarısı tüm isteyenlerin başına tez zamanda.
Yok canım daha vermedim ancak bugün artık sağlıkla artıyormuş gibi geldi. Çarşamba Bat günüm. O gün verebilirim bir de belki cuma verebilirim. Böylece kandaki artışı da görmüş olurum.
Adet günün mü canım benim de eli kulağında bekliyorumYok canisi bugün sabahtan başladı ped koydum ama üç beş damla pede gecen ve daha çok sildikce geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?