- 25 Ocak 2023
- 2.538
- 2.575
- 53
- 30
- Konu Sahibi Afratafrac
- #24.441
Oooh süper bu hesaplama nasıl oluyor ?Şimdi 10+2
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oooh süper bu hesaplama nasıl oluyor ?Şimdi 10+2
Kuzum hamile oldugunuz neden gözükmüypr altta kaç hafta felan oldugunuz. Hamilelik günlügünü imzalamadın mıBen 8 hafta kuzum
Kuzum geçmiş olsun. Rabbim Şifa versin inşallah da kötü çıkmayacak sonuçlar dua ediyorum annen içinAnnem 3 sene önce gögüs kanseri olmuştu . Atlatyı çok şükür. Şimdide çok agır zatüre oldu sonuçlarında akcigerde leke nodül felan görülmüş. Ona üzüldüm. Cuma günü doktoe görecek inşallah temiz çıkar canım. Zaten annemi kemoterapi mahfetti gücü hiç yok işini hep ven yapıyorum. İki ev çeviriyorum anlıcan. Başka yardımcımda yok iki tane erkek kardeşim var bekar. Çocuk olayınıda zaten annemin hastalıgı çıktıgı için ertelemiştim bu kadar zaman
Yaaa kıyamam sanason adet tarixinden hesaplanıyor kendine uyğulamayı indir orda tahmini gösteriyor en doğrusunu ultrason gösteriyor tabi erken ve ya gec döllenmeye göreOooh süper bu hesaplama nasıl oluyor ?
Ya benimde oluyor adete 4 gün varKızlar adet öncesi beyaz süt gibi akıntı normal mi ben yaşamadım daha önce böyle birşey 2 günüm var baya çok gelmiş
Regl olanda da geliyor hamile olanda da. Ayırıcı bir durum değil bence canımKızlar adet öncesi beyaz süt gibi akıntı normal mi ben yaşamadım daha önce böyle birşey 2 günüm var baya çok gelmiş
Normal kuzum ben dün sordum doktora. Bel ağrısı kasık karın ağrısı normalMaşallllaah benimde ara ara midem bulanıyor ama çok değil birde sızı giriyor sağ kasığıma normal dimi bunlar
Yok kuzum imzalamadım dur imzalim bulayım daKuzum hamile oldugunuz neden gözükmüypr altta kaç hafta felan oldugunuz. Hamilelik günlügünü imzalamadın mı
Doktor bebek ve kalp atışını duyunca ölçüp söyledi bana kuzumOooh süper bu hesaplama nasıl oluyor ?
eğer bitmezde devam ederse kan değerlerine bir baktır canım benmde reglim bitti bir gün sonra lekelenme başladı sonra normal regle döndü. toplamda 16-17 gün regl yaşadım o ay. tiroid değerlerim normalin dışına çıktığı için öyle olmuş düzelince reglim de düzeldiYok canisi bugün sabahtan başladı ped koydum ama üç beş damla pede gecen ve daha çok sildikce geliyor
Ben bunu yaşadığımda regl olmuştum canımKızlar adet öncesi beyaz süt gibi akıntı normal mi ben yaşamadım daha önce böyle birşey 2 günüm var baya çok gelmiş
İlk defa başıma geldiği için sordum sadeceRegl olanda da geliyor hamile olanda da. Ayırıcı bir durum değil bence canım
Hamile olanların altında yazıyor kısa yoldan gir imzalaYok kuzum imzalamadım dur imzalim bulayım da
o testte net gösteriyormuş canım pik olduğunda çok bariz gösterecektir. perşembe-cuma günü pik göreceğiz ikimizde bence :) dün yaptığım test %19du bugünkü %42 çıkmışYa ben de yapıyorum bu ay farklı ovu testi kullanıyorum bir beynim günlüğünden aldım bazen tam koyulaşacak diyorum bazen çok silik çıkıyor anlamadım yani . Git gide koyu olması gerekirsen silikleşiyor sanki. Keşke innovita alsaydım
Benim senede 1-2 defa oluyor öyle sonrasında uzun süre minik kanamalar.Kizlar benim adetim biteli iki gün oldu bugün yeniden peçete sildikce gelen kanamalarım var hiç böyle olmamıştı
Yaptım kuzumHamile olanların altında yazıyor kısa yoldan gir imzala
Bende bu ay hamile kalırsam direk senin isminin altından girip imzalıcamYaptım kuzum
son adetinin ilk günü ne canım :)Oooh süper bu hesaplama nasıl oluyor ?
uzan dinlen canım bol bol :) içinde fabrika çalışıyor normal böyle şeyler yaşamanKızlar sağ kasık batması yaşıyorum bazen uzun sürüyor normal mi ? Ne yapmam lazım bilen var mı