- 7 Ağustos 2009
- 12.870
- 2.629
- 748
- 34
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #24.161
Masallah bence iyi bir değerle öğrendin sağlıkla artsın
Ben hiç öğlen yapmadım hep 6 gibi yapıyorum canım ama ilginç geldi öğlen ayrı akşam ayrı olması deneyimli arkadaşlar fikir verir sanırımKızlar benim öğlen yaptığım ovulasyon testi silik oluyor akşam saatinde yaptığım daha koyu oluyor acaba neden ? Akşamı mı baz almalıyım sabahı mı ona göre yapayım artık diyorum
İçimden değer olarak 120 geçmişti keşke yazsaymışım kazanırdım
Akşama da yapıyorum ki kaçırmıyım diye kuzum öğlen 12 gibi akşam da 8 den önce yapıyorum bak yine silik dünkü akşama göreMasallah bence iyi bir değerle öğrendin sağlıkla artsın
Ben hiç öğlen yapmadım hep 6 gibi yapıyorum canım ama ilginç geldi öğlen ayrı akşam ayrı olması deneyimli arkadaşlar fikir verir sanırım
Maşallah minik kuzuma yalnız test çok kaliteliymiş nasıl gösterdi bariz kırmızı kırmızı maşallah maşallah sağlıkla büyüsün inşallah
Masallah bence iyi bir değerle öğrendin sağlıkla artsın
Ben hiç öğlen yapmadım hep 6 gibi yapıyorum canım ama ilginç geldi öğlen ayrı akşam ayrı olması deneyimli arkadaşlar fikir verir sanırım
İçimden değer olarak 120 geçmişti keşke yazsaymışım kazanırdımCanım çok iyi katlanarak artsın su gibi geçsin sağlıkla kucağına aldığın günleri de görelim inşallah
Ay inşaallahhhYaa Allah’tan çabuk fark etmişsin ilk aydan olur inşallah
Çok güzel kuzum
Ben 8 9 gün varken başladım sanırımSiz bata kac gün kala basladiniz testlere :)Eternal_8
Sıvı alımına dikkat ediyorsundur diye düşünüyorum aklıma başka bir şey gelmediAkşama da yapıyorum ki kaçırmıyım diye kuzum öğlen 12 gibi akşam da 8 den önce yapıyorum bak yine silik dünkü akşama göre
MaşaAllah maşaAllah
Bilemedim ki canım saat 4 5 gibi yapsan daha iyi sankiKızlar benim öğlen yaptığım ovulasyon testi silik oluyor akşam saatinde yaptığım daha koyu oluyor acaba neden ? Akşamı mı baz almalıyım sabahı mı ona göre yapayım artık diyorum
Minnoşumuz kanda da çok tatlıııııı
Canım hayırla sağlıkla gelsin inşallah
İnofolic combi kullandın mı hiç canımHanımlar merhabalar.Bugün döngümün 14.günü Hastaneye gittm sağda 1 yumurta var ve sadece 11mm.Polikistik over var ve malum geç okgunlaşıyor yumurta..Bu şekilde olup yumurtası büyüyen oldu öu acaba yanıtlarsanız çok mutlu olurum.önceki aylar hep femara ile büyüyordu.bu ay kullanmak istemedim.
Testleri paylaşabilir misin kuzumAkşama da yapıyorum ki kaçırmıyım diye kuzum öğlen 12 gibi akşam da 8 den önce yapıyorum bak yine silik dünkü akşama göre
Güzel güzel artsın keseyi de görelim yakında inşallah
Maşallah sağlıkla artsın
Yaa maşallah
Güzelce artsın değerlerin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?