- 20 Ekim 2019
- 3.909
- 5.596
- 158
- Konu Sahibi Afratafrac
- #24.181
Gebeler içinde çocuğu olan var mı kızlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
MaşaAllah maşaAllah katlanarak yükselerek büyüsün İnşAllah bebişin canım benim
Minnoşumuz kanda da çok tatlıııııı gözümüz aydın olsun aşkım
Canım hayırla sağlıkla gelsin inşallah maşallah çok güzel degerlerin
Güzel güzel artsın keseyi de görelim yakında inşallah
Maşallah sağlıkla artsın bence değerin iyi canım ben bata 3 kala 47 ile öğrenmiştim
Yaa maşallah
2 gün sonra 250 olur en az çok iyi, ben oğlumda 300 le öğrendim en sevdiğim yormayan beta
Güzelce artsın değerlerin
Evet canım en iyilerini kullanırım.by ay bitti alamadım proxyfemin takviye alırım içeriği çok güzelİnofolic combi kullandın mı hiç canım
tescillendi işte şüphesi kalmadıÇok sağolun kızlar, iyi varsınız Şİmdi kanda da çıktı ya bir tuhaf oldum. Hamileyim ya ben dxcfghvjbklş Eşime attım. Hiç bişi anlamadım ne demekmiş diyo. Yav dedim sizin algınız nası çalışıyo. Orada referans değerleri yazıyo işte. Kıyamam sesi titredi kanda da çıkınca
Daha ailelerimize falan söylemedik. Bir eşim biliyor bir de topikteki 200 küsur kız
Allahım en kısa zamanda sana bu duyguyu tekrar yaşatsın inşallah birtanem Çok dua ediyorum çok. İsteyen kim varsa nasip etsin Allahım.tescillendi işte şüphesi kalmadı
Tamam kuzum öyle yapayım bari bundan sonraBilemedim ki canım saat 4 5 gibi yapsan daha iyi sanki
yaa inşAllah bebeğim isteyen herkese nasip olur bu ay herkes sevinir inşAllahAllahım en kısa zamanda sana bu duyguyu tekrar yaşatsın inşallah birtanem Çok dua ediyorum çok. İsteyen kim varsa nasip etsin Allahım.
Maşallah kuzummm katlanarak artsın inşallah
Al canımTestleri paylaşabilir misin kuzum
Kesinliklee öyle benimki atmamıştır ama ben içerken atayım bari canım istediEv yapımı içilir. Ben de çiyorum annem yapmış vişne suyu. İçine aroma versin diye hafif tarçın ve karanfil de atmış. Çok yakışıyor.
Öyle yapayım kuzum çok teşekkür ederim annemlerin daha haberi yok öylesine istedim gibi düşündü muhtemelen inşallah kış dönemi için çok yapmıştır ben bitiricem gibi elindekileri maden suyu limonada alışmaya çalışayım bari çok lazım olacaksayaa üzüldüm içememene gebeliğin ilerleyen dönemlerinde günde bir tane içmek iyi geliyor aslında :) ev yapımı varsa süper onları iç işte
İlkte benimkide bilmiyordu ama en sonuncu da kendi diyordu aaaaa ne güzel bak artmışÇok sağolun kızlar, iyi varsınız Şİmdi kanda da çıktı ya bir tuhaf oldum. Hamileyim ya ben dxcfghvjbklş Eşime attım. Hiç bişi anlamadım ne demekmiş diyo. Yav dedim sizin algınız nası çalışıyo. Orada referans değerleri yazıyo işte. Kıyamam sesi titredi kanda da çıkınca
Daha ailelerimize falan söylemedik. Bir eşim biliyor bir de topikteki 200 küsur kız
Canım çok sevindim sağlıkla ilerlesin inşallahÇok sağolun kızlar, iyi varsınız Şİmdi kanda da çıktı ya bir tuhaf oldum. Hamileyim ya ben dxcfghvjbklş Eşime attım. Hiç bişi anlamadım ne demekmiş diyo. Yav dedim sizin algınız nası çalışıyo. Orada referans değerleri yazıyo işte. Kıyamam sesi titredi kanda da çıkınca
Benim de öyle kuzum bi kaç gündür kalkıyorum sesim de çıkmıyor. Öksürük de var. Ama hiçbi şey yapmıyorum vallahiBu arada sabah kalktım gördüm sesim batmış hiç soğuk su içmiyorum ben nasıl oldu anlamadım..boğazım ağrımaya devam etse bir şeyde edemem çok ağır geçiriyorum bide
Canım bi kan testi yaptır istersenAl canım
İyi hadi yazBebeğim gel bu ay da ekleyim ben seni sonra ne yapıyorsan yap hadi inat etme
Totem yaptım. 1 ay daha uzattım burada kalmayı. Ara ara motive etmeye çalışıyorum elimden geldiğince herkesi.yaa inşAllah bebeğim isteyen herkese nasip olur bu ay herkes sevinir inşAllah