- 12 Ağustos 2014
- 2.712
- 2.478
- 133
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #24.121
Ya ben üzüldüm şimdiKızlar tablodan kırmızılar gelenleri tamamen sildim. O yüzden bakıp isminizi bulamazsanız sebebi budur. Yeni bir totem yapıyorum. Bolca pembelensin ve nazar boncuğu dolsun diye. Güncel SAT ve BAT tarihinizi söyleyerek yeniden yazdırabilirsiniz isimlerinizi, Eylül ayında da buradan devam.
muayene etmemiş ki canım direkt yazmış antibiyotiği. muayene etse anlarım :)Muayenede ki akıntıya göre de farkediyorlar enfeksiyonunioli yağına ben de başladım ama yeterli gelmedi bana
inşAllah iyi gelir canım :)Bende öyle düşündüm canım yani kullanmak istemedim, sürekli tekrarlıyor zaten benim enfeksiyonum 6 ay öncede antibiyotik kullanmıştım. Bir de aslan pençesine başladım belki oda iyi gelir
Döngün kaç günde bir canım 28.gün demişsin bugün geç yumurtladın galibaAy sanırım bugün piki gördüm döngümün 28.günü nasıl değerlendirmem gerekiyo ilk defa böyle gördüm çok heyecanlandım. Hep testlerim erkenden bitiyoduuu
Yok bebişim henüz doktorum. Sen izmir demi yaşıyordun?Enfeksiyon bende de var suan yumurtlama dönemim ama fitil antibiyotik verdi doktorum ve hiç biri gebeliğe engel değil bu ayi kaybetmeyelim dene dedi. Ornisid antibiyotiğin adı.
Canım düzenli doktorun var mı gideceğin takip için ? İzmirde ne tarafta otuyorsun sana kendi doktorumu önerebilirim can hastanesine geçti daha yeni
Hamileliğin ilk zamanalrında kesinlikle tüketilmemeliymiş, düşüğü tetikliyormuş. Öyle yazıyor internette. Tarçın için ise kötğ bişi yok, akşam süte katııp için rahat uyursunuz diyo.Neye zararlıymış kuzum neden
ben yanlış okumuşumMuayenede ki akıntıya göre de farkediyorlar enfeksiyonunioli yağına ben de başladım ama yeterli gelmedi bana
Bebeğim gel bu ay da ekleyim ben seni sonra ne yapıyorsan yap hadi inat etmeYa ben üzüldüm şimdiKalbimizde yaşayanlar listesi falan yok mu? Beni de ona ekle
Zaten çok birşey yiyip içemiyorum ben. Çok şükür kusma yok ama herşey kokuyor. Et tavuk köfte süt yumurta hiçbiri yok ben deHamileliğin ilk zamanalrında kesinlikle tüketilmemeliymiş, düşüğü tetikliyormuş. Öyle yazıyor internette. Tarçın için ise kötğ bişi yok, akşam süte katııp için rahat uyursunuz diyo.
Ben izmir bayraklıdayım canım.
BEbeğim ne zaman başladı snein belirtiler tam olarak? Kendimi hazırlimZaten çok birşey yiyip içemiyorum ben. Çok şükür kusma yok ama herşey kokuyor. Et tavuk köfte süt yumurta hiçbiri yok ben deama doktor sorun değil dedi. Meyve ye sen de dedi. Meyveden henüz tiksinmedim
Ay ben de dönüp mesajı okudum yanlış mı okudum diyemuayene etmemiş ki canım direkt yazmış antibiyotiği. muayene etse anlarım :)ben yanlış okumuşumvajinal muayene etmiş
Evet canım Mehmet bal’a gidiyorum senin bebisin de bir bal bebeği olsun derimYok bebişim henüz doktorum. Sen izmir demi yaşıyordun?
Canım muayne ücreti nasıl? Doğumu da onda mı yapıcaksın? Doğum ücreti nasıl bir de?Ay ben de dönüp mesajı okudum yanlış mı okudum diyetahlil yapmamış sadece
Evet canım Mehmet bal’a gidiyorum senin bebisin de bir bal bebeği olsun derimçok çok memnunum aşırı ilgili kibar telefonla da sürekli ulaşabilirsin.
Biraz mesafe var aramızda bende Gaziemir deyimBen izmir bayraklıdayım canım.
Ben de Karşıyaka da oturuyorum
Aa ben serbest bölgede çalışıyorum iş yerim yakın sanaBiraz mesafe var aramızda bende Gaziemir deyim
Evet canım bir dolmuş var aramızdaAa ben serbest bölgede çalışıyorum iş yerim yakın sana
Biraz mesafe var aramızda bende Gaziemir deyim
Ben de Karşıyaka da oturuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?