- 7 Nisan 2022
- 4.300
- 4.683
- 63
- Konu Sahibi Afratafrac
- #23.721
Evet verdi onun da gayet iyiEşin hiç tahlil verdi mi canım?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet verdi onun da gayet iyiEşin hiç tahlil verdi mi canım?
Evet aşılama sonrasi kendiliğinden gebe kalan cok oluyor. Aşılama olduğum ay cok dua ettim Gece gündüz nerdeyse cok emek verdim gonal f de cok yan etki yapti baana . Psikolojik olarak cok yıprandımBiliyorum ne desem seni rahatlatmayacak. Kendine bu kötülüğü yapma.
Benim de 2 buçuk senedir hiç pozitif olmadı. Aşılama da dahil.
Ben de yarın gidip tekrar aşılama için muayene olacağım, tutmazsa bile kendim deneyeceğim yine. Çünkü gebe kalanı çok okudum
Herşeyin bir zamanı var en güzeli umudunu yitirmemek. İnşallah bu ay bebiş isteyen herkese uğurlu gelir ve buralar hamiş dolarrMerhaba canım benim 3 senedir sebepsiz yere olmuyordu yaşım büyük olduğu için direkt tüp bebek denedim bir kez deneyeyim diye (pişman olmayayım hani ilerde çocuksuz yaşlanırsam ) yumurtalar dolu olgun çıkıyor ve dölleniyor da, hatta aa kalite olmasına ve rahimde sorun olmamasına rağmen negatif çıktı sonucum.. bende üzülüyorum tabiki ama bazı şeyleri de kabul edebilmek gerekiyor psikolojimizi koruyabilmek için. Tıpta da bazı şeylerin sebebi tam açıklanamıyor diyor doktorlar, kendimce pozitif düşünmeye çalışıyorum, belki de olmayacak benim çocuğum bazı şeyler de kısmet belkide diye düşünerek kabule ermeye çalışıyorum, tabiki çok zor ‘’ kimlerin kimlerin var diyorsun bazen neden benim olmadı ‘’ , hayırlısı budur diyorum.. bazen de belki bir tane olur yaaaa diyorum tabi
Tebrikler kuzum hamilesinKızlar var mı bakın bir lütfen aşılamanın 14. günü
BEbeğim ben bu ay şöyle yaptım.Arada keçi boynuzu içiyorum. İnşallah ilerleyen aylara da faydasi olur 3 aydir cok ilac kullandim mahvettiler beni
Evet olmayacaksa tüp bebekte denesen aşılama da denesen sen olmuyor. Bu ay ilk kez kendimi bu kadar tükenmiş hissediyorum durup durup ağlıyorumMerhaba canım benim 3 senedir sebepsiz yere olmuyordu yaşım büyük olduğu için direkt tüp bebek denedim bir kez deneyeyim diye (pişman olmayayım hani ilerde çocuksuz yaşlanırsam ) yumurtalar dolu olgun çıkıyor ve dölleniyor da, hatta aa kalite olmasına ve rahimde sorun olmamasına rağmen negatif çıktı sonucum.. bende üzülüyorum tabiki ama bazı şeyleri de kabul edebilmek gerekiyor psikolojimizi koruyabilmek için. Tıpta da bazı şeylerin sebebi tam açıklanamıyor diyor doktorlar, kendimce pozitif düşünmeye çalışıyorum, belki de olmayacak benim çocuğum bazı şeyler de kısmet belkide diye düşünerek kabule ermeye çalışıyorum, tabiki çok zor ‘’ kimlerin kimlerin var diyorsun bazen neden benim olmadı ‘’ , hayırlısı budur diyorum.. bazen de belki bir tane olur yaaaa diyorum tabi
Mersin’de olunca yaz kış buluyorum ben ama kış döneminden limon ve portakalları dilimleyip tek kullanımlık haliyle buzluğa atıyorum. Yaz dönemi kullanıyorum pratik oluyorBEbeğim portakalı nerden bulcaz bu mevsimde. kışın mı yapıyorsun sen bunu?
Efenimmm Önünüzdeki ay gebe bi kadın olacağım için şimdiden gidip bütün şarküteriyi satın alıp yiyeyim diyorum malum gebelikten önceki son ayım ne istiyosam yiyeyim bariEvet evet almasın evde olmazsa içmeyi de düşünmezsin Bu arada asıl kahveden önemlisi şarküteri ürünleri kesinlikle tüketmeyin hamişlerimiz Sucuk salam sosis füme et jambon pastırma çıksın hayatınızdan
Pozitif canımKızlar var mı bakın bir lütfen aşılamanın 14. günü
Onu da kullandim canim 3 ay ekimdeBEbeğim ben bu ay şöyle yaptım.
Her gün mavi kutu Inofolic içtim
Adetin ilk gününden 10. güne kadar 1 gün arayla çörek otu kürünü uyguladım. (benimkilet bütündü çiğnedim)
Bir de adetin ilk gününden 10. güne kadar her akşam çakşır kökü suyu içtim eşim değerlendirmelerin sonuna kadar içti ama o sabah akşam içti.
Bence bir deneyin derim. Bir de her ilişki sonrası istisnasız yarım saat yattım kalçamı yukarıda tutup hafif. Banyoya da 3 saatten önce girmedim.
Anladım canım o zaman hiçbir sorun yoksa biraz kafanı rahatlatmak, bebiş düşüncesini atmak en güzeli çünkü kafaya taktıkça olacağı varsada olmuyor. O yüzden kuzum biraz başka şeylere vermeye çalış kafanı, kendini üzme stres yapma inşallah bu ay pozitifleri görürsünEvet verdi onun da gayet iyi
Ayy valla mı doktor cevap vermedi hala size sordum hemenTebrikler kuzum hamilesin
Tebrik ederimmmm sağlıkla büyüsün ve kucağınıza alın inşallah.Kızlar var mı bakın bir lütfen aşılamanın 14. günü
10. Gün erken canım en neti 12-14 günler arasında test yapmakKızlar bugun yumurtlamanın10 gunu test verdm negatf cıktı yukselırmı acaba??
Amin inşallah psikiyatriye gitmeyi düşünüyorum artıkAnladım canım o zaman hiçbir sorun yoksa biraz kafanı rahatlatmak, bebiş düşüncesini atmak en güzeli çünkü kafaya taktıkça olacağı varsada olmuyor. O yüzden kuzum biraz başka şeylere vermeye çalış kafanı, kendini üzme stres yapma inşallah bu ay pozitifleri görürsün
Kan dada cıkmadı cnm ama10. Gün erken canım en neti 12-14 günler arasında test yapmak
Kan içinde erken canım, ben ilk hamileliğimde 11.gün negatif görüp 1 gün sonra pozitifi görmüştüm. Yani 1 günde bile değişebiliyor değerler biraz daha beklemen en iyisi, dilediğin gibi olur inşallahKan dada cıkmadı cnm ama
Çıkmayacağını düşünüyorum ama muhtemelen alacağımEve giderken alıp sabah yap kız nasıl duruyorsun