- 4 Ağustos 2023
- 406
- 587
- 23
- 33
- Konu Sahibi Afratafrac
- #23.681
Yaa ben tam bilmiyorum canım testlerle ilgili çok bilgi sahibi değilim kutusunu bırakayım bu sahte mi acaba. Günüm geçmedi canım 18 Ağustos
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaa ben tam bilmiyorum canım testlerle ilgili çok bilgi sahibi değilim kutusunu bırakayım bu sahte mi acaba. Günüm geçmedi canım 18 Ağustos
Gul220 bu senin kullandığın testin sahte testlerden olmadığını yazmış canım bu durumda sonuç gerçekkkk :) Herhangi bir sağlık sorunun yoksa bir hafta bekle, günlük test yap takip et koyulaşmayı. Sonra da kan verirsin kesinleştirirsin inşallah hem de günün geçmiş olur.Yaa ben tam bilmiyorum canım testlerle ilgili çok bilgi sahibi değilim kutusunu bırakayım bu sahte mi acaba. Günüm geçmedi canım 18 Ağustos
Hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin ins
Çok teşekkür ederim canım inşallahHayırlı olsun sağlıkla ilerlesin insallah
Aynen öyle..3 senedi kullanıyorum doktorda dedi bir tek bunu kullanFolik asit mi kuzum
Çok teşekkür ederim canımmmmTebrik ederim canımmmm
Bu test sahte değil ben bu şekilde gördüğümde 30 40 arası çıktı hcg sağlıkla tutunsun inşallah
Yaa süper çok sevindim kuzumSöyle bebişim Sat ve BAt eklim tabloya. Çok ısrar geldi Eylül ayında da buradan devam ediyoruz.
Gonal f kullanmıştım. Bu ay dinlenme ayi olacak ilaçsız devam edeceğim. Ben cok stres yapıyorum galiba o cok olumsuz etkiliyorAşılamanı hangi ilaçla yapmıştın ?
Yerinde olsam bir kaç ay devam ederim kendim. En yakınımdan biri aşılama sonrası kendiliğinden gebe kaldı doğurmak üzere. Böyle hikaye de çok okudum burada
Ya ben bu ay başlayacaktım önerdiği paket 5.500 cok pahali geldiKızlar aranızda Dr mfk ürünlerini kullanan var mı yada başka bir takviye alan söyleyebilir mi öbür ay için hazırlık yapıyorum şuan pek hamile olduğumu düşünmüyorum karın ağrımda başladı zaten
Bi,liyorum insanı cezbediyor ama aşırı zararlı kuzum. Ben de yazın eve geliyordum su içmez dolaptan cola çıakrtır içerdim. Lok lok lok lok o bardağı solması ve asit sesi bile beni mest ediyordu Ama oluyor yani, daha üstün bir amaç olunca önemsemiyo insanSehpaya bıraktım (bir sonraki yudumu alana kadar)
Yaa çok pahalıymış canım ya o kadarı beni de aşar yani başka herhangi bildiğin destekleyici besin kür var mı pekiYa ben bu ay başlayacaktım önerdiği paket 5.500 cok pahali geldi
Bravo bebeğim Şunu da yakana iliştireyim.Yoksa hala içiyor musun ben üniversite son sınıfta başlamıştım 7 sene içtikten sonra hamile olduğumu öğrendiğim an bıraktım hala da bir tane bile içmedim çok şükür
ben bu ay aslan pençesine başladım bakalım işe yarayacak mıKızlar aranızda Dr mfk ürünlerini kullanan var mı yada başka bir takviye alan söyleyebilir mi öbür ay için hazırlık yapıyorum şuan pek hamile olduğumu düşünmüyorum karın ağrımda başladı zaten
Doktor kontrolü dışında kullanmak çok doğru değil canım kist vs yapabiliyor ben kullanmiyorumYaa çok pahalıymış canım ya o kadarı beni de aşar yani başka herhangi bildiğin destekleyici besin kür var mı peki
VErildi mi ya tarif bana da lazımTarif vermelisin
Canım bugün yazışmaları okuyorum, işteyim zaten ve gebelik testim yok evde. Bugün karnım okadar şiş ki rahat edemedim tüm gün.. adet öncesi de böyle tabimaaaavi Bugün yazdı mı? Ondan da alırız inşallah bugün bir müjde