- 3 Ağustos 2012
- 9.362
- 16.635
- 448
- 36
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #23.601
Var kuzum var hadi hayırlı olsun aramıza hoşgeldinİlk yaptığım test markası ile tekrarladım, diğerini de sabah yapacağımefekt yok direkt çektim öncekine göre daha mı belirgin sanki? Ayh…
Teşekkür ederim hayırlısıyla inşallahVar kuzum var hadi hayırlı olsun aramıza hoşgeldin
Tebrik ederim canım çok sevindim, belirgin tabiiİlk yaptığım test markası ile tekrarladım, diğerini de sabah yapacağımefekt yok direkt çektim öncekine göre daha mı belirgin sanki? Ayh…
Evet evet kesinlikle Eylül de burada olmalı hissediyorum eylüle kadar olacak bir şeyler :) Eşim hep kızım olursa adını Eylül koyacağım dermiş ben de bunu derdim aynı anda itiraf edince çok şaşırmıştık :) O en başından beri Eylül ayında hamile kalacağıma inanıyor. Ben yine de bu aydan da umudumu tamamen kesmiş değilim ama değilse bile inşallah Eylül'de !! :) <3Söyle bebişim Sat ve BAt eklim tabloya. Çok ısrar geldi Eylül ayında da buradan devam ediyoruz.
Hadi inşallahhh sağlıklaTebrik ederim canım çok sevindim, belirgin tabii
Bebiş haberini alınca zarttt diye bırakılıyoBen kola içmiyorum ama kahveyi bırakamıyorum onu napcaz ya
Evet evet almasın evde olmazsa içmeyi de düşünmezsinGünde 3 kupa kahve içen ben ağzıma sürmüyorum kaç gündür. Bir liste yapıcam eşime de vericem ki eve almasın
Ben bat tarihim geçtikten 4 gün sonra sağlık ocağında 2 gün arayla beta verip bi bakacam betama. Doktora da 7 haftalık olunca gitmeyi düşünüyorum bi sorun görmezsem. Yukarıda sormuştun ondan yazdımHadi inşallahhh sağlıkla
Net net çok şükürİlk yaptığım test markası ile tekrarladım, diğerini de sabah yapacağımefekt yok direkt çektim öncekine göre daha mı belirgin sanki? Ayh…
Sağol kuşum hayırlısıyla olsun gelsin inşallahBen bat tarihim geçtikten 4 gün sonra sağlık ocağında 2 gün arayla beta verip bi bakacam betama. Doktora da 7 haftalık olunca gitmeyi düşünüyorum bi sorun görmezsem. Yukarıda sormuştun ondan yazdım
Öylemi kuzum benimki çatlamaya göre ayarlıyor çatladıgı gün pembeye başlatıyor ikinci yumurtama göre ayarladıcyclo bana da vermişti klomen kullanırken. ama nasıl kullanmıştım hatırlamıyorum.
Günde 2 fincan Türk kahvesi 2 fincan da filtre ya da latte içiyorumonu da seyrelterek yap canım bende çok severim bir tatlı kaşığı türk kahvesiyle bir fincan değilde bir kupa yapıyorum gözüm doysungünde bir tatlı kaşığını geçmesin yinede kahve miktarın
Evet satıcısına bakayım ben de sipariş ederim . 6 gün kaldı ya bilmiyorum beyaz krem akıntı ve kasık batmaları dışında bir belirtim yokBen trendyol dan aldım kuzum. ama belki vardır aktarda da. Sonuçta onu da aktarın biri satıyor olabilir orada.
Miss gibi koyulaşmışİlk yaptığım test markası ile tekrarladım, diğerini de sabah yapacağımefekt yok direkt çektim öncekine göre daha mı belirgin sanki? Ayh…
Benim bir arkadaşım sigara tiryakisiydi nasıl hamile olduğunu öğrendi bıçak gibi kesti attı sigarayı . Valla annelik içgüdüsü bambaşka bişey ya onlar için her şeyi yaparız yeter ki gelsinlerBebiş haberini alınca zarttt diye bırakılıyo
Ben de bu ara nefsim körelsin diye eşim yapınca sadece 1 yudum alıyorum. Yakında nasipse onu da içmem.
Bunu elimde kola ile likelıyorumkola ne kızçıkar şunu hayatından. gebeliğe hazırla vücudunu şimdiden :)
tatlım folbiolun mg cok yüksek niye onu verdiki doktorun
Yalnız değilsin hem kahve hem kola hem aburcubur ne ararsan varGünde 2 fincan Türk kahvesi 2 fincan da filtre ya da latte içiyorumdurumum çok mu vahim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?