- 17 Kasım 2018
- 1.863
- 1.129
- 133
- 28
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #23.501
AminnnOoooooo waauwww göslerime inanamıyorum ooooo waaauuwwww hem sıraya gireyim. Bitanesin A Afratafrac
Sat 8 Ağustos
Bat 3 Eylül
İnşallah gerek kalmadan mezun olacağız bu ay
Sat 10 AğustosÖffff iyi hadi vicdanım el vermedi sizi böyle bırakmaya. Eylül Bat'ı olan herkes sırayla söylesin. Değiştircem tabloda. Eylülde buradan devam.
genelde erken çıkıyor testlerde canım ama geç çıktığı da oluyor :) tabi çok nadir bir durum ama umudumuzu kaybetmiyoruz. bak bu topic eylüle de uzadı bu ay olmazsa diğer ay hamilesin :)Kızlar ben elendim galiba test yaptım bugün sabah ikinci çizgi çıkmadı belirtilerim de geçti 3 günüm var olmuş olsa çıkardı değil mi buradaki çoğu arkadaş bat gününden önce pozitif gördü
maşaAllah koyulaşmış :) sağlıkla kucağına alırsın inşAllah canım olumsuzluk düşünme aklına dahi getirme :) hep pozitif hep olumlu düşün. Artık bebeğin sen ne hissedersen hissedecek :)Yaptim biraz daha koyulaşmış ama adet tarihim geçmedi esim götürmüyor acele etme diye ben de korkuyorum ya kimyasal falan olur diye
döllenme sürene bağlı bence canım :) bu gebelikte daha erken döllenme yaşamışındır hormonların daha erken yoğunlaşmıştırKızlar hiç bulamadım benim gibi ilkinde silik ikincide koyu olanı ya özellikle tecrübeliler var mı bi fikrinizTaktım buna niye böyle oldu diye
Bizim batlar yine aynıbana bak bide ilk sıra bende diye seviniyorum 1 günle ağustosu kaçırmıştım
yakaladık senle birbirimiziO zaman ilk sırada ben olayım inşallah ilk güzel haberi de ben veririm eylülün sat 5 Ağustos bat 1 EylülA Afratafrac
ahahaahaHele bize bak, indirim bekleyen müşteriler gibi saldırdık
Sat 13 Ağustos
Bat 9 Eylül
Ayyyy inşallah aşkım valla bu ay içimiz kıpır kıpır olsun son güne kadar ve birbirimize o güzel muhteşem haberleri veririz birbirimizeyakaladık senle birbirimiziaynı zamanda öğreniriz inşallah gebeliklerimizi :) fnd_50 ve melegim can ile de yakınız
Bu bir işaret bizebende öyle oldum bu ayçok şaşırtıcı
Hahahaha ya yufka yürekli dayanamadı bakÖffff iyi hadi vicdanım el vermedi sizi böyle bırakmaya. Eylül Bat'ı olan herkes sırayla söylesin. Değiştircem tabloda. Eylülde buradan devam.
Hay sen çok yaşa koptummmmmmmHele bize bak, indirim bekleyen müşteriler gibi saldırdık
Sat 13 Ağustos
Bat 9 Eylül
gerçekten öyle ya müthiş enerji yüklendimAyyyy inşallah aşkım valla bu ay içimiz kıpır kıpır olsun son güne kadar ve birbirimize o güzel muhteşem haberleri veririz birbirimize
Ayy teşekkür ederimmmmaşaAllah koyulaşmış :) sağlıkla kucağına alırsın inşAllah canım olumsuzluk düşünme aklına dahi getirme :) hep pozitif hep olumlu düşün. Artık bebeğin sen ne hissedersen hissedecek :)
konudan bağımsız tırnak şekli seninki gibi olanları çok beğeniyorum ince uzun. kısa da olsa çok zarif duruyor. :)
valla devam etmeseydin eylüle yazdırmıcaktım adımaÖffff iyi hadi vicdanım el vermedi sizi böyle bırakmaya. Eylül Bat'ı olan herkes sırayla söylesin. Değiştircem tabloda. Eylülde buradan devam.
Benim takvim aşağıdaki gibi o zaman perşembe eğer adet olursam cuma giderim cuma öğleden sonra olursa pazartesi giderimTamam işte adet olduğun ilk üç gün dedi
İstanbul çok garip. Sabahtan yataktan zor kalkıyorum. Sıcaktan duramıyordum şimdi fırtına rüzgar ama boğucu bir hava var. Allah hayır etsinArkadaşlar sıcaktan bayılan biri haberlere çıkarsa o ben olabilirimMersin Adana yanıyoooor . Allahtan iş ve ev klimalı ama dışarıda bir dakika durmak yetiyor . Sizler nasılsınız ? Çiçeği burnunda hamişler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?