- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #23.461
Kuzum keskin düşüş başladıgında yumurta büyümüş oluyor ben doktora keskin düşüşün sabahı gittim 18.5 dedi yumurta seninki şuan 16mm kesin olmuştur dokotra gittigin gün çatlamış olabilir yada akşamı çatlarBenim de ateş normal kendi değerine indi bak klomenden sonra. 36.2 leri gördük mü çatlama yaklaşıyor sanırım birkaç güne. Belki yarın belki yarından da yakın bekliyorumhenüz bir ağrı sancı vs yok melegim can
Ay gerçekten mi öyle mi dersinBence şu an en az 150-200 arası
Tabi kuzum artacak. Erken gebelik ve kaset olduğu için rengi böyle. Günden güne koyulaşacak rengi Allah'ın izniyleKuzum erken gebelik testiyle öğrenmiştim ben kaset test yapmamıştım hiç bu ilkkorktum biraz silik olunca çokk teşekkür ederim ah orda olsun ama bu kırmızılık onun bana salgıladığı hormonla artacak dimi çok cahilim kusura bakmayın ilk gebeliğim
Bebişim bak topik açmak bana aşırı uğur getirdi. İstersen sen açEylül ayının topiğini biriniz açsanız ya kızlar biz böyle evsiz yurtsuz kalmış gibi olduk
var ama kuruyucusu aktif değil ki ondan dedim girmiyor hesabaVar bir topic canım
BenimdeeeVar ama var iştehiç gidesim yok
Evet girmiyor canımvar ama kuruyucusu aktif değil ki ondan dedim girmiyor hesaba
anladım canım :)var ama kuruyucusu aktif değil ki ondan dedim girmiyor hesaba
Aynen öyle ya. Gece gece de insanın aklına neler geliyor nelerKendimizle bir bitiremedik şu kavgaları. Kafamızın içi curcuna.
O bana böyle derse ben ona böyle derim.......
Şayet böyle olursa o zaman bend e böyle yaparım......... tonla şey.
Çalışıyorum günde 10 saat sürekli aktif olamıyorum bende Sen çok iyi yönettin ya helal olsun gerçektenBebişim bak topik açmak bana aşırı uğur getirdi. İstersen sen aç
Kovulcam yakında bu gidişle. Artık hepinizden 1 tl toplamam gerekçek sdfghjkÇalışıyorum günde 10 saat sürekli aktif olamıyorum bende Sen çok iyi yönettin ya helal olsun gerçekten
İşte o yüzden devam etmek gerekiyor diyorum. Bırakmayacaksın çatladı bitti diye ben bu hatayı çok yaptım belki de bundan olmadı tabi bahane de kısmet olduktan sonra olur da ama işte önce cabaKız benim sagdaki yumırta boş çıktı belki bilemeyiz kisagdaki yumurta için degerlendirmem bitti. Soldaki daha çatlamadı bıgün ve yarın sol için devam. Bu arada sagdaki çatladıgı günden beri migren agrısı gibi agrı var başımda. Migrenin yok normalde ama yumurtlama zamanın başım çok agrıyor benim fnd_50
Ooooooo waauwww göslerime inanamıyorum ooooo waaauuwwww hem sıraya gireyim. Bitanesin A AfratafracÖffff iyi hadi vicdanım el vermedi sizi böyle bırakmaya. Eylül Bat'ı olan herkes sırayla söylesin. Değiştircem tabloda. Eylülde buradan devam.
Melek kalplisin yaÖffff iyi hadi vicdanım el vermedi sizi böyle bırakmaya. Eylül Bat'ı olan herkes sırayla söylesin. Değiştircem tabloda. Eylülde buradan devam.
Kaç milim olunca çatlıyor kuzum yumurta güne eksi milim büyüyor acaba. Ben doktora perşembe günü gideceğim doktora belki de o zamana kadar olur her şeyKuzum keskin düşüş başladıgında yumurta büyümüş oluyor ben doktora keskin düşüşün sabahı gittim 18.5 dedi yumurta seninki şuan 16mm kesin olmuştur dokotra gittigin gün çatlamış olabilir yada akşamı çatlar
Benim ilkinde 172 çıkmıştı kuzum. Ama bu 1 dk içinde çekilmiş foto hemen çekmiştim sizeAy gerçekten mi öyle mi dersin
Çok şükür birtanem. Biraz ağrım oldu alt karnımda dün geceden beri ancak canavar gibiyim, maşallahSelam kızlar nasılsınız ? Yeni hamileler her şey yolunda mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?