- 13 Mart 2023
- 1.896
- 1.109
- 48
- Konu Sahibi Afratafrac
- #23.141
Ben de gördüm çizgiyi hangi test kuzu çatlama iğnen vs var mı kaç gün yumurtlamadanKızlar yok gibi, ben elendim galiba, adet ağrılarım da başladı… yine hüsran
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de gördüm çizgiyi hangi test kuzu çatlama iğnen vs var mı kaç gün yumurtlamadanKızlar yok gibi, ben elendim galiba, adet ağrılarım da başladı… yine hüsran
Yaa o zaman endişelenmeye hiç gerek yokmuş, benim hamile kaldığım ay hiç akma olmamıştı o yüzden şimdi akinca biraz moralim bozuluyorduKızlar o akan fazlası zaten sperm içerisindeki işe yaramayan maddeler. Tıbbi açıklaması da var.
Haziranda korunmasız tek gün oldu ki o gün yumurtlama günümmüş umursamadığım için hemen kalkmış banyo da yapmıştım, o ay kimyasal oldu. Belki ayağa kalkmasaydım sağlıklı olan gidecekti, belki yani kim bilirKesinlikle, başkasının ayağa hemen kalktığı gibi olmuş, benim de öyle olur diye düşünmemek lazım. Bizler işimizi sağlama alalım
Ben de hamile kaldığım ay belime yastık koyup ayaklarımı havaya dikmiştim , bundan sonraki iki gün de o şekilde yapayımYaa maşallah
Kızlar yatma işi gerçekten önemli bence ben de hep yatarım kalça altıma yastık koyup ve hemen banyo yapmayın. Evet 1 damladan da hamile kalan oluyor ama spermin hızını vs bilmediğimiz için yatmak mantıklı ayağa kalkınca tabii fazlası gidecek.
Bu tavsiyeyi verdiğim arkadaşım birinci ay kalkmış, ikinci ay beni dinledi şu an hamile
KesinlikleBen de hamile kaldığım ay belime yastık koyup ayaklarımı havaya dikmiştim , bundan sonraki iki gün de o şekilde yapayım
Yarım saat sonra kalkınca benden de aktı sıkıntı yok. O sürede giden gidiyor tüplere, onlar geri gelmiyo artık.Yaa o zaman endişelenmeye hiç gerek yokmuş, benim hamile kaldığım ay hiç akma olmamıştı o yüzden şimdi akinca biraz moralim bozuluyordu
Hiç bozma kuzum moralini. Bunun videoları var bak izleYaa o zaman endişelenmeye hiç gerek yokmuş, benim hamile kaldığım ay hiç akma olmamıştı o yüzden şimdi akinca biraz moralim bozuluyordu
Hiç bozma kuzum moralini. Bunun videoları var bak izle
Boşuna endişeliyim biliyorum ama içten içe bı çıktı hep diye düşünce var içimde yastık olayını yapayım bundan sonraki günlerinde ben deYarım saat sonra kalkınca benden de aktı sıkıntı yok. O sürede giden gidiyor tüplere, onlar geri gelmiyo artık.
Bilmiyorum inşallah iğnenin 11. Silik çizgi üç gündür kaybolmadı her sabah slik çizgiyle karşılaşıyorum yarına biraz daha koyu olması ümidiyle bekliyorumGebe kaldın mı unuttum valla iki dakikada
Yaa öylemiymiş gerçekten eğer olursa doktora söylerim olmadı 6. Haftada gitmeyi düşünüyorum.. baş ağrın var mı peki bugün kuzum elimde sprey kolonya şişesiyle geziyorum eşim sağolsun müslüm filmini açmış içim bayıldı sAyy iyi sevindim. ama asıl belirtiler 5. hafta itibari ile başlayacak daha yoğun mide bulantıları falan. Herkeste aynı olmuyormuş. Bakalım İnşallah hamile kim varsa rahat geçirir hamileliğini.
Normal zamanda da Pazar günleri benim üstüme bir rehavet çöker. Pazar sendromu resmen. Kafanı dağıt biraz, komik bişler filan izle iyi gelir.
Amin canım çok teşekkür ederimMaşallah canım Allah uzun ömürler versin seni onlara bağışlasın
Canım bu arada iğne kullandıysan ovulasyon testi doğru sonuç vermeyebilir diyorlardı..ben onun için hiç ovulasyon testi kullanmamıştım. Sen yine gün aşırı değerlendir kuzum bir müddetKızlar bu gün daha silik ovi testim herhalde artık çatlama olayım bitti
bende kullanmıyordum canım bende iğneye rağmen geç çatlıyor o yüzden değerlendirmelere devam ediyorum geçen ay pik hissettiğim gün yaptım çift çizgi gördüm sonra silikleşti bu ay da doktor perşembe pik dedi yoğunluktan yapamadım dün bu gün yaptım bu gün ki dağa silik çıktıCanım bu arada iğne kullandıysan ovulasyon testi doğru sonuç vermeyebilir diyorlardı..ben onun için hiç ovulasyon testi kullanmamıştım. Sen yine gün aşırı değerlendir kuzum bir müddet
İlacı aldın mı canımCanım bu arada iğne kullandıysan ovulasyon testi doğru sonuç vermeyebilir diyorlardı..ben onun için hiç ovulasyon testi kullanmamıştım. Sen yine gün aşırı değerlendir kuzum bir müddet
Çok sıcak çıkamadım canım. Hava serinlesin diye bekliyorum. Birazdan çıkacağım. Nasıl olsa nöbetçi eczane. sabaha kadar açıkİlacı aldın mı canım
Ay evet bugün buharlaştım resmenÇok sıcak çıkamadım canım. Hava serinlesin diye bekliyorum. Birazdan çıkacağım. Nasıl olsa nöbetçi eczane. sabaha kadar açık