- 25 Ocak 2023
- 10.404
- 12.047
- 218
- 31
- Konu Sahibi Afratafrac
- #23.121
Git sor kuzum inşallah bu ay pozitif olacakBence bi katkısı var ya. Ben burda bir çok ilaç adı duyuyorum hiçbiri bana verilmemiş 2 yıldır. Gidim de hesap soriyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Git sor kuzum inşallah bu ay pozitif olacakBence bi katkısı var ya. Ben burda bir çok ilaç adı duyuyorum hiçbiri bana verilmemiş 2 yıldır. Gidim de hesap soriyim
Her şey boğa burcu iştahlı bebişler içinayyy hadi inşallah. Kızlar her günü değerlendirin pik itibari ile herkes en az yarım saat hiç kalkmadan yatıyor. Negatif düşünceler asla yok. Kalçanızı hafif yukarıda tutun mutlaka. En az 3 saat duşa girmeyin.
Kuzum hiç bunu düşünüp kendini üzme. Ben hiç yatmadım zaten beklemiyordum biliyorsunuzAcaba engel olur mu ki gebeliğe falan diye korktum ben de cuma ctesi değerlendirmistik, bugün yarin da değerlendirelim gibi düşünüyorum. Sadece kalktığımda akması biraz moralimi bozuyor giden gitmiştir ama psikolojik hepsi gitti gibi hissediyorum dün kalkmadim da önceki gün kalktığım için gitti hepsi bundan sonraki günler tamamen yarım saat yatmaya, yastık koymaya çalışayimm
Yaa bende biraz yatıyorum çok degil 15 dak felan kalkınca su gibi akıyor sinir oluyorum gitmedimi diyeAcaba engel olur mu ki gebeliğe falan diye korktum ben de cuma ctesi değerlendirmistik, bugün yarin da değerlendirelim gibi düşünüyorum. Sadece kalktığımda akması biraz moralimi bozuyor giden gitmiştir ama psikolojik hepsi gitti gibi hissediyorum dün kalkmadim da önceki gün kalktığım için gitti hepsi bundan sonraki günler tamamen yarım saat yatmaya, yastık koymaya çalışayimm
Dun hemen uyudum akmasın diye uyandığımda kalkınca direkt aktı, yani ne kadar yatarsak yatalım fazlasi hep akacakYaa bende biraz yatıyorum çok degil 15 dak felan kalkınca su gibi akıyor sinir oluyorum gitmedimi diye
Maşallah canım Allah uzun ömürler versin seni onlara bağışlasınBüyük kızım 15 küçük kızım 9 canım
Bir damlası bile yetiyor sonuçta böyle düşünüp bide bunun için stres olmayalım zaten çocuk yapmak yeterince stresli bir süreç oldu bizler için Bu her sene düzenli olarak doğuranlar ne yiyip ne içiyor acaba yaDun hemen uyudum akmasın diye uyandığımda kalkınca direkt aktı, yani ne kadar yatarsak yatalım fazlasi hep akacak
Hiç kafaya takmayinca oluyor bence onlarin evet bir damlası yetiyor aslında milyonlarca sperm sonuçta ama insan yine bir niye çıktı ki diye üzülüyorBir damlası bile yetiyor sonuçta böyle düşünüp bide bunun için stres olmayalım zaten çocuk yapmak yeterince stresli bir süreç oldu bizler için Bu her sene düzenli olarak doğuranlar ne yiyip ne içiyor acaba ya
Hiç kafaya takmamayı başarıyorlarsa zaten çifter çifter doğursunlar haklarıdırHiç kafaya takmayinca oluyor bence onlarin evet bir damlası yetiyor aslında milyonlarca sperm sonuçta ama insan yine bir niye çıktı ki diye üzülüyor
Gebe kaldın mı unuttum valla iki dakikadaKutusu mavi olan inofolicombi sabah uyanınca gece uyurken aldım aç tok dikkat etmedim
Kızlar o akan fazlası zaten sperm içerisindeki işe yaramayan maddeler. Tıbbi açıklaması da var.Dun hemen uyudum akmasın diye uyandığımda kalkınca direkt aktı, yani ne kadar yatarsak yatalım fazlasi hep akacak
Sanırım doğuştan beslenme ve genetikle alakalı. Yengemin annesi köyde yaşıyorlar ve yengem 9 kardeş 8 kız 1 erkek. Hep oğulları olsun istemişler sonuncusu olmuş.Bir damlası bile yetiyor sonuçta böyle düşünüp bide bunun için stres olmayalım zaten çocuk yapmak yeterince stresli bir süreç oldu bizler için Bu her sene düzenli olarak doğuranlar ne yiyip ne içiyor acaba ya
Bende iyiyim düne göre bulantım yok mesela o beni baya etkiliyor ama kalkıp iş yapasımda yok mecbuuur yapcam yarın işe başlıyorum tatil dönüşü hüsranı var galiba üzerimdeBebişim ben bugün düne göre çooook daha iyiyim. 7-8 ve 9. gün halsizliklerim çok şükür bugün yok. Kasığımda batma oluyor ara ara. Birde ağrı oluyor bacağıma vuran.
Ayy iyi sevindim. ama asıl belirtiler 5. hafta itibari ile başlayacak daha yoğun mide bulantıları falan. Herkeste aynı olmuyormuş. Bakalım İnşallah hamile kim varsa rahat geçirir hamileliğini.Bende iyiyim düne göre bulantım yok mesela o beni baya etkiliyor ama kalkıp iş yapasımda yok mecbuuur yapcam yarın işe başlıyorum tatil dönüşü hüsranı var galiba üzerimde
Yaa maşallahBüyük kızım 15 küçük kızım 9 canım
Kızlar yatma işi gerçekten önemli bence ben de hep yatarım kalça altıma yastık koyup ve hemen banyo yapmayın. Evet 1 damladan da hamile kalan oluyor ama spermin hızını vs bilmediğimiz için yatmak mantıklı ayağa kalkınca tabii fazlası gidecek.Acaba engel olur mu ki gebeliğe falan diye korktum ben de cuma ctesi değerlendirmistik, bugün yarin da değerlendirelim gibi düşünüyorum. Sadece kalktığımda akması biraz moralimi bozuyor giden gitmiştir ama psikolojik hepsi gitti gibi hissediyorum dün kalkmadim da önceki gün kalktığım için gitti hepsi bundan sonraki günler tamamen yarım saat yatmaya, yastık koymaya çalışayimm
Kesinlikle, başkasının ayağa hemen kalktığı gibi olmuş, benim de öyle olur diye düşünmemek lazım. Bizler işimizi sağlama alalımYaa maşallah
Kızlar yatma işi gerçekten önemli bence ben de hep yatarım kalça altıma yastık koyup ve hemen banyo yapmayın. Evet 1 damladan da hamile kalan oluyor ama spermin hızını vs bilmediğimiz için yatmak mantıklı ayağa kalkınca tabii fazlası gidecek.
Bu tavsiyeyi verdiğim arkadaşım birinci ay kalkmış, ikinci ay beni dinledi şu an hamile
Ovulasyon testi yumurtlama vs hiçbir şeyden habersiz 9 çocuk Şimdi olsa oğlan da eksik kalsın olanlar bizimdir derlerdi sanırımSanırım doğuştan beslenme ve genetikle alakalı. Yengemin annesi köyde yaşıyorlar ve yengem 9 kardeş 8 kız 1 erkek. Hep oğulları olsun istemişler sonuncusu olmuş.
Katılıyorum ben hiç yatmıyordum hemen wc ye girip duş alıyordum bi türlü hamile kalamıyordum bu ay yatarak denedim ve olduKesinlikle, başkasının ayağa hemen kalktığı gibi olmuş, benim de öyle olur diye düşünmemek lazım. Bizler işimizi sağlama alalım