- 4 Mayıs 2015
- 10.698
- 16.679
- 298
- Konu Sahibi Afratafrac
-
- #23.101
İnşAllah canımİnşallah canım coook amin
Senin de bu ay boşvermişligin güzel haberler getirir inşallah
Progestanı hamileliği öğrendikten sonra başlamıştı bana doktorumProgestan ve duphaston alacağım canım. Sen progestan nasıl içiliyor biliyor musun? Veya bilen arkadaşlarım var mı? İkisini de alacağım. Birlikte içilebiliyor sanırım
Bebişim ben bugün düne göre çooook daha iyiyim. 7-8 ve 9. gün halsizliklerim çok şükür bugün yok. Kasığımda batma oluyor ara ara. Birde ağrı oluyor bacağıma vuran.Kızlar bugün belirtiniz var mı ? Bende bi halsizlik söz konusu bayaa hemde. Ara arada kasığıma ağrı giriyor ama çok şiddetli değil birde ateş basıyor benisabahta ayaklarım üşüyordu
Tamam canım çok sağolDuphastonu sabah aksam , progestonu da sabah aksam fitil olarak kullaniyorum
Benim de arkadaşıma fitil olarak gebelikten sonra vermişti doktoru ama bi arkadaşımız yazmış ikisi de sabah akşam içiliyormuş sanırımProgestanı hamileliği öğrendikten sonra başlamıştı bana doktorumİkisi bir nasıl kullanılıyor bilmiyorum canım
Bebeğim kist aslında korkulacak bişi değil. gördüğün gibi bende var. BEn mi çok rahatım genişim hiç bişi takmıyorum acabaKizlarr inofolic gerçekten yumurtlamayi öne çektiönerenlere çok teşekkür ederim iyi ki varsınızz @fnd_50 melisaa93 melegim can @imagination forever haftasonu minik bir kaçamak yaptık şehir dışına bu yüzden takip edemedim tam pik ne zmaan diye ama test yaptığım zamanlarda %200'u görmesem de %100u geçtiğini gördüm testimin, muhtemelen bugun yarın catlayacaktir. Sadece dün akşam ve bugün yumurtalıklarımda çok ağrı var A Afratafrac canım sanırım sen söylemiştin kist olduğunda yumurtaligina jilet atılmış gibi hissettiğini ben de dün akşam ve bugün aynı şeyi hissettim. Kist konusunda korktum açıkçası biraz umarım sıkıntı bir durum değildir. Önümüzdeki bir kaç günü de değerlendirmeyi düşünüyorum inşallah tutunur
Ağustos son u pozitif sonuç alacak çok fazla kişi olacak bence ve tablodaki kırmızılığı nazar boncuklarıyle değiştircezÇok sevindim bebeğim İnşAllah bu ay sende pozitif sonucu alacaksın
Büyük kızım 15 küçük kızım 9 canımKaç yaşındalar
Ben normal hap olarak içmiştim canım. Birde hani progestan ağır bir ilaç çok yan etkisi var deniyor ya bana hiç bir etkisi olmadıBenim de arkadaşıma fitil olarak gebelikten sonra vermişti doktoru ama bi arkadaşımız yazmış ikisi de sabah akşam içiliyormuş sanırım
Hadi inşAllah İnşAllahAğustos son u pozitif sonuç alacak çok fazla kişi olacak bence ve tablodaki kırmızılığı nazar boncuklarıyle değiştircez
Kistten korkma canım sen degerlendirmeye odaklan bugün yarın boş geçme kuzum. Şurdan hiç kimse eylül topigine gitmez inşallah saglıkla hamile kalırKizlarr inofolic gerçekten yumurtlamayi öne çektiönerenlere çok teşekkür ederim iyi ki varsınızz @fnd_50 melisaa93 melegim can @imagination forever haftasonu minik bir kaçamak yaptık şehir dışına bu yüzden takip edemedim tam pik ne zmaan diye ama test yaptığım zamanlarda %200'u görmesem de %100u geçtiğini gördüm testimin, muhtemelen bugun yarın catlayacaktir. Sadece dün akşam ve bugün yumurtalıklarımda çok ağrı var A Afratafrac canım sanırım sen söylemiştin kist olduğunda yumurtaligina jilet atılmış gibi hissettiğini ben de dün akşam ve bugün aynı şeyi hissettim. Kist konusunda korktum açıkçası biraz umarım sıkıntı bir durum değildir. Önümüzdeki bir kaç günü de değerlendirmeyi düşünüyorum inşallah tutunur
Sizi beklicem Nisan topiğine girmek için ben deHadi inşAllah İnşAllah
Acaba engel olur mu ki gebeliğe falan diye korktum ben deBebeğim kist aslında korkulacak bişi değil. gördüğün gibi bende var. BEn mi çok rahatım genişim hiç bişi takmıyorum acaba
Çok sevindim. Bugünleri mutlaka değerlendirin, söylediğim şeyleri de yapmayı unutma her ilişkiden sonra. Yarım saat yat ve kalçanı yüksek tutu hafif. En erken 3 saat sonra banyo yap.
Aynen öyle önemli olan bir arada olmakSizi beklicem Nisan topiğine girmek için ben deBir sonraki ay bile olsa sıkıntı yok. 2 ay karışık gideriz
Evet şuan araştırıyorum. Progestan ağır diyenler var. Günde bir içerim olmazsa belki iki çok gelir bilemedimBen normal hap olarak içmiştim canım. Birde hani progestan ağır bir ilaç çok yan etkisi var deniyor ya bana hiç bir etkisi olmadıdemek ki herkese öyle etkisi olmuyor
ayyy hadi inşallah. Kızlar her günü değerlendirin pik itibari ile herkes en az yarım saat hiç kalkmadan yatıyor. Negatif düşünceler asla yok. Kalçanızı hafif yukarıda tutun mutlaka. En az 3 saat duşa girmeyin.Kistten korkma canım sen degerlendirmeye odaklan bugün yarın boş geçme kuzum. Şurdan hiç kimse eylül topigine gitmez inşallah saglıkla hamile kalır
Eğer ağır gelirse fitil olarak kullanırsın canım o zaman daha az etkiliyormuşEvet şuan araştırıyorum. Progestan ağır diyenler var. Günde bir içerim olmazsa belki iki çok gelir bilemedim
Kutusu mavi olan inofolicombi sabah uyanınca gece uyurken aldım aç tok dikkat etmedimGeçmiş olsun canım Aa baya iyiymiş o zaman bende alayım inofolic hangisini aldın birde sabah aksam mı kullandın aç karnına mı tok karnına mı nasıl
Cuma ctesi değerlendirmistik ama tatilde olunca görev gibi hissettirmedi o yüzden sanırım bugünü ve yarını da değerlendirebiliriz diye düşünüyorum:) amin canım insallaaahKistten korkma canım sen degerlendirmeye odaklan bugün yarın boş geçme kuzum. Şurdan hiç kimse eylül topigine gitmez inşallah saglıkla hamile kalır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?