- 3 Ağustos 2012
- 9.362
- 16.634
- 35
- Konu Sahibi Afratafrac
- #22.681
Aaa o zaman aile hekimine gitmek mecburi sanırım. Bilmiyordum.Çok çok geçmiş olsun canım, sağlık ocakları yapıyor, zaten sisteme düşünce takip için seni çağırıyorlar.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaa o zaman aile hekimine gitmek mecburi sanırım. Bilmiyordum.Çok çok geçmiş olsun canım, sağlık ocakları yapıyor, zaten sisteme düşünce takip için seni çağırıyorlar.
Çok şükür canım. Bende alayım o banttan. Doğumdan sonra migren geçiyor, hafifliyor diye bir söylenti var ama ne kadar doğru bilmiyorum.Ay şu an çoook şükür allahıma daha iyiyim. 1 parol daha içtim. Yemek yersen tülbentle başımı bağladım.Sonra migren bandımı taktım, çok güzel icatmış. Hamişlere tavsiye ederim migreni olan varsa. Rahatlatıyor.
Evet canım takip için çağırıyorlar, daha çok aile hekiminin ebesi takip ediyor, boy kilo hafta kaçıncı çocuk gibi bilgileri alıyor, vakti gelince kalp atışı dinletiyor, tetonoz aşısı yapıyorlar.Aaa o zaman aile hekimine gitmek mecburi sanırım. Bilmiyordum.
Külliyen yalanÇok şükür canım. Bende alayım o banttan. Doğumdan sonra migren geçiyor, hafifliyor diye bir söylenti var ama ne kadar doğru bilmiyorum.
Ayyyy hadi inşallah doğrudur. Eşimde Manisa da ağrı bilimi denen bir yer duymuş. Ağrıyı tetsikleyen damara mı kasamı artık neyse botoks yapılıyormuş 6 ay migren ağrısı çekmiyormuşsun.Çok şükür canım. Bende alayım o banttan. Doğumdan sonra migren geçiyor, hafifliyor diye bir söylenti var ama ne kadar doğru bilmiyorum.
Şu an YıkıldımKülliyen yalan
Ben olmadı hacamat yaptıracağım onda da şifa bulan çok. Yoksa bu atak geldiği zaman insanın kafasını duvarlara vurası geliyor.Ayyyy hadi inşallah doğrudur. Eşimde Manisa da ağrı bilimi denen bir yer duymuş. Ağrıyı tetsikleyen damara mı kasamı artık neyse botoks yapılıyormuş 6 ay migren ağrısı çekmiyormuşsun.
Hamile olunca da böyle dertler var. Umarım güzel bi grubunuz olur canım moral önemli, canınızı sıkacak gruplara girmeyin hiç.Valla Nisan anneler gurubuna bir girip baktım da gideyim mi gitmeyim mi gerçekten bilemedim. Çok olumsuz yorumlar var.
İster istemez daha önce yaşanılan olumsuz deneyimlerin korkusunu yaşıyorlar ve sürekli dillendiriyorlar. Ki onlar da haklı, içlerini döküp destek görmek istiyorlar ancak artık ben de hamileyim ve düşünmem gereken bir bebeğim ve yüksek tutmam gereken bir moralim var.
Beni negatif etkileyeceğini düşünüyorum. Bir süre kendi kendime takılabilirim belki. Aklıma takılan soru oldukça girebilirim. Bilemedim.
Kız onlar Nisan anneler grubundan bahsediyor, ama sen de bir o kadar haklısın. Malesef Eylül grubunun başkanı yok, sohbet dönmüyor bi türlü orda.Aynen ya artık ağustos ayı geçti eylüle bakmamız lazım ama grupta kimse yok yönetici yok
Canım beni biliyorsun zaten ben umutsuz vakayımEvetttt güzel kızlar, gündemimize dönelim. sizin Bat tarihleriniz de yaklaştı bebekler. Ne alemdesiniz bakalım İçinizde zaten yazanlar var biliyorum ama yine de ekledim sırayı bozmamak için
@Minnos28 @dyvs maaaavi @Eternal_8 @uzumrv @Nurse9535
Pik'i gördüysen ve sonra böyle silikleştiyse çatlamıştır canımKızlar sizce çatlamış mı acaba yumurtam perşembe çatlamamıştı doktora gittiğimde
Çatlamış canımKızlar sizce çatlamış mı acaba yumurtam perşembe çatlamamıştı doktora gittiğimde
Test yapmadım canım ya doktor pik gibi dedi perşembe günü bende emin olayım bi diye bu gün yaptım amaPik'i gördüysen ve sonra böyle silikleştiyse çatlamıştır canım
Perşembe pikse çatlamıştır canım. Sen değerlendir. Perşembe değerlendirdin mi? Dünü boş geçtin mi?Test yapmadım canım ya doktor pik gibi dedi perşembe günü bende emin olayım bi diye bu gün yaptım ama
Dünü boş geçmen iyi olmuş. Dinlensin biraz kuzum. Perşembe gece 2 zaten çok iyi bi saat. Emin ol düne de etki etmiştir. Bugün ve yarını değerlendirin sonrası zaten istediğiniz gibiDeğerlendiremediğim günlere vicdan yapar oldum ya perşembe gece 2 de değerlendirdim dün iş yoğunluğunda boş geçti bu günü de değerlendirdik bi yerde buluşurlar inşallah
Evet canım perşembe değerlendirdim dün boş geçtiPerşembe pikse çatlamıştır canım. Sen değerlendir. Perşembe değerlendirdin mi? Dünü boş geçtin mi?
Ay kafam rahatladı valla teşekkür ederimDünü boş geçmen iyi olmuş. Dinlensin biraz kuzum. Perşembe gece 2 zaten çok iyi bi saat. Emin ol düne de etki etmiştir. Bugün ve yarını değerlendirin sonrası zaten istediğiniz gibi