- 13 Ekim 2022
- 4.474
- 6.077
- Konu Sahibi Afratafrac
- #22.641
Demekki herkeste farklı olabiliyormuşA Afratafrac a yazmışsınız ama benimde elimde bu görsel var umarım yardımcı olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Demekki herkeste farklı olabiliyormuşA Afratafrac a yazmışsınız ama benimde elimde bu görsel var umarım yardımcı olur
İnşallah canımKuzum takip et her gün test ile koyulaşmayı, inşallah bebişin seninledir
Çok şükür iyiyiz canoAmin inşallah tasum senin hamislik nasıl gidiyor
Maile gelmedi daha hafıza dolu diyor uyarı var mailde. Foto siliyorum siliyorum daha yer açılmadı. BayılacamŞifre ve e-mailinde hata var. Mail adresine doğrulama kodu geldi mi kontrol eder misin spam kutusuna da düşmüş olabilir Eğer olmazsa reset password de yeniden şifre oluştur
Hesap mı açtın derken? Açmadan da olur muydu ki? Olursa öyle yapayımGirerken hesap mı açtın onun şifresini girmen gerekiyor kuzum onaylanınca mail adresinden aktifleşir aslında
İnşallah canım aslında çok kalmadı 2 yada 3 gün var batıma 1 inde çatlamıştı çünkü , tabi ümit kesilmez ama olsa birazcık çıkardı sankiCanım daha bat'ına var. Biraz daha bekle karalar bağlama. İnşallah sende en kısa zamanda pozitifi göreceksin kasık ağrısı belirti oldu bende inşallah senin içinde belirtidir. Daha erken olduğu için testte çıkmamıştır belki
Benimkide 22 nisan görünüyor ay 23 nisanda beraber doğurmamız yok mu ben çok beğendim dr banuyu şuanlık halini bile gösteriyor bi de happy mom var 35 günlükten sonra sebze meyve görünümü çıkacakmış ay çok heyecanlı benimde dün çok yoktu akşam gelmiş biraz bugünde yok öyle rahatsız edecek kadar ben yine ağır falan kaldırmayayım dimi ay okul öncrsi öğretmeniyim çocukları bazen servise inip binmesine yardımcı oluyorum riske atmak istemiyorum kendimi bendede artimed 3 tane 1 tane erken gebelik varBebeğim bana da 25 Nisan diyor belkim 23 Nisan çocuğum olur.
Ben her sabah takibe devam edicem kuzum. Elimde testler var yaparım sabahları ilk idrar ile birtane artık.
dr banu yu ben de indirdim
Yeni grup açmam. Zaten hazır açılmış Nisan anneleri grubu oraya gelirim ben de. O zaman seninle aşağı yukarı aynı günlerde doğurcaz gibi
BEnim de öyle. Bugün şiddetli baş ağrım oldu birtek. Arada kasığıma ağrı giriyoro çok hafif. Bir de akıntım falan yok 2 gündür kuruyum.
Bundan ama ismi cycglo progna pazartesi başlıcam diye almadım bugün alınca resmini atarımŞu mu canım pembe beyaz dediğin
Bende son negatif görüp adet oldum tedabiye bugün başladım can sıkmak yok devam edeceğiz yılmadanCanım şimdi dışarı çıkamadım yarın yaparım inşallah alıp bakalım umarım güzel haberler ile gelirim buraya olmazsa da can sıkmayacağım nasılsa tedaviye başlayacağız
Bu şekildeBundan ama ismi cycglo progna pazartesi başlıcam diye almadım bugün alınca resmini atarım
Biz adet gününü baz alıyoruz da ne zaman çatlama oluyor ne zaman döllenme oluyor bilmiyoruz.İnşallah canım aslında çok kalmadı 2 yada 3 gün var batıma 1 inde çatlamıştı çünkü , tabi ümit kesilmez ama olsa birazcık çıkardı sanki
Amin canım benim hamileliğin sıkıntısız çok sağlıklı geçsin inşallahBiz adet gününü baz alıyoruz da ne zaman çatlama oluyor ne zaman döllenme oluyor bilmiyoruz.
Bence regl olmak bile başlı başına mutluluk sebebi. Şükür ki olabiliyorsun. Bir ay erken bir ay geç, inşallah sende pozitif göreceksin
Topik başkanımız hamişse mecbur hamile kalıp arkasından gitmemiz lazım. İnanırmısınız hiç eylül topigine gitmicek gibi hissediyorum anneler kulubune transfer olma hissiyatı var içimde sanki şuan bile kendimi hamile gibi hissediyorum acaba bu iki yumurta beni oyuna mu getirdiYaaaa evetttt 9. Gün bugün bu su melegim can sen ben çok yakınız Allahım yüzümüzü güldürsün inşallah hayırla sağlıkla canım benim
Aynen canım inşallah hayırlısı hakkımızdaBende son negatif görüp adet oldum tedabiye bugün başladım can sıkmak yok devam edeceğiz yılmadan
Yaa öyle mi diyorsunuz en azından önümüzde ki iki üç günü bi nebze daha rahat geçiricem teşekkürlerHayali çizgi için bile erken canım sana, 2 ya da 3 gün sonra belki silik çıkar
Çok teşekkür ederim kuzumBasakbasak1 canım hayırlı olsun, sağlıkla gelsin bebişin
Merhaba bende de pcos var benim doktorum da inofolicombi verdi adetin üçüncü klomene başlıyorum 5 gün içiyorum çatlaması için iğne yaptırıyorum vs ama infolicombi aralıksız kullandığım bi folik asit sadece ikinci iğnemde gebelik yakalamıştım folidays a geçebilirsin demişti ama bebeği kaybedince inofolicombiye devam. Yumurta destekleyici folik asit gibi bişey hatta bu ay klomen almadan günde 2 kere inofolicombi kullandım yumurtam klomendeki gibi büyüdüKızlar merhaba bende pcos var 1 yıldır gebelik olusmadı doktoeum folik asit olarak folbiol vermisti ama inofolic combi isimli folik asiti cok duydum onu kullanıp gebe kalanda cok olmus burada gebe kalan varmı ve inofolic combi hakkında bilgi verir misiniz yan etkisi vs oluyor mu