- 4 Mayıs 2015
- 10.698
- 16.679
-
- Konu Sahibi Afratafrac
- #22.481
Alacaksın inanıyorumHahahhaha çok teşekkür ediyorum kuzumklomen bittikten 4 gün sonra gel demişti. Adetin 14. Günü olmuş oluyor. 17 Ağustos sabahı gideceğim Allahım inşallah hayırlı haberler alırım ya
Bir kez daha tutturursan sana fal baktırmaya başlanırHahaharüyamda gördüğüm birisi olursa soylicem yine
Canım tatilden döndüğünüzde tahmininizden çok daha güzel bir işi olacağına inanıyorum. Hatta sonrasında bebiş haberinizle sevinip sende işinden gönül rahatlığıyla ayrılacaksın bence.Eşim işten ayrıldı kuzum. Baya eksideyiz. Planlanmış bir tatil var iptal edemedim. Sağlık olsun tabi bunun yanında bir de bebiş haberi ne güzel olurdu. Eşimde çünkü dalgın ister istemez işe de giremiyor 2 hafta sonra tatil planı olduğu için.
Çatlamış mı yani canımGeçmiş olsun canım sağlıkla kavuşursun bebişine inşallah bende bugün progesteron testi verdim 15 çıkmış pazartesi çıkarım galiba doktorun yanına
Amin inşallah çiçeğim evet çatlamış galibaÇatlamış mı yani canımİnşAllah mutlu dönersin doktorun yanından
Mavi testleri algılamak zor oluyor. Pik gibi duruyor canım ikinci kez yumurtluyor olabilirsinKızlar ikinciye mi yumurtladım yoksa çatlamadı mı yumurtam anlayamıyorum tekli olan az önce yaptığım yine pik gösteriyor kırmızıyla işaretli gün ultra pik yakaladım hala tam bir siliklik görmedim aksine koyulaşmaya başladı
Ama hiç silikleşmedi testlerim git gide koyulaşma oldu acaba çatlamıyor muMavi testleri algılamak zor oluyor. Pik gibi duruyor canım ikinci kez yumurtluyor olabilirsinDeğerlendir bence
Yaptın mı bu ay ekstra bir takviye canım İnşAllah sağlıkla tutar bebişAmin inşallah çiçeğim evet çatlamış galiba
Bilemedim ki canım testler hep koyu silik yok ki şunun gibi silinmeli desemAma hiç silikleşmedi testlerim git gide koyulaşma oldu acaba çatlamıyor musu kurbağasına döndük 5 gündür ful ilişki adam sıkılacak
Amin inşallah çok yürekten aminAlacaksın inanıyorumyaz bitmeden hepimiz hamile kalıcaz
Kist oldu kesin ya ofBilemedim ki canım testler hep koyu silik yok ki şunun gibi silinmeli desemÇok sıkıldıysa araya bir gün boşluk bırakın
Balım bende öyle hissediyorum. Daha güzel bir iş nasibi olucak bende ondan yana çok ferahım. Sadece o da çok hassas evde sıkılıyor aniden çıktı daha çıkışıda verilmedi. Bir de bat tarihime 1 hafta var. Tatilde 15 gün sonra. Ay belkide Allah bizi bu mutlu haberle sevindirirCanım tatilden döndüğünüzde tahmininizden çok daha güzel bir işi olacağına inanıyorum. Hatta sonrasında bebiş haberinizle sevinip sende işinden gönül rahatlığıyla ayrılacaksın bence.
Benzer bir süreci bizde geçen yıl yaşadık. Tüm olumsuzluklar üst üste geldi, her şeyi ardımızda bırakıp tatile gittik. Döndüğümüzde ne yapacağımızı bilmiyorduk ama sonucu çok güzel olduEşim tam istediği gibi bir işe başladı önceden işe giderken çok isteksizdi şimdi koşa koşa gidiyor keyif alıyor. Onun mutluluğu bana da yansıyor. İnşAllah sizde de sonrası çok güzel olacak Sabırlı olun her zorluğun ardında kolaylık vardır
Kuzum inanamayacaksın ama uygulamaya göre 30 temmuz pikti yumurtlamamda o gün ve ağustosun 1nde denedik pozitif görmezsemde üzülmeyecektim o yüzden ilk gebeliğim olacakMaşallah kuzum sağlıkla kucağına al inşallahbugün arka arkaya aldık güzel haberlerinizi darısı bize. Ne kadardır deniyordunuz ve yediğin içtiğin önereceğim birşey var mı bizlere?
Fertility friendsAteş takibi yapan arkadaşlar ölçümleri yazdığınız uygulamanın adı neydi?
Buyur canımArkasını çevirsene canım içeriğine bakalım400ug folik asit var mı içinde
O çörekotu kürünü yaptım aşkım ama 3 gün tek yedim yiyemedim daha midem bulandı onun dışında hiçbir şey yapmadım öyle akışına bıraktım bebeğimYaptın mı bu ay ekstra bir takviye canım İnşAllah sağlıkla tutar bebiş
İnşAllah canımBalım bende öyle hissediyorum. Daha güzel bir iş nasibi olucak bende ondan yana çok ferahım. Sadece o da çok hassas evde sıkılıyor aniden çıktı daha çıkışıda verilmedi. Bir de bat tarihime 1 hafta var. Tatilde 15 gün sonra. Ay belkide Allah bizi bu mutlu haberle sevindirir
Her şey varmış canımBuyur canım